מכה כואבת במד``א

צ ע ד י ם

New member
מכה כואבת במד``א

צומת נבטים אמבולנס מד``א שהתנגש בגמל. הנהג מבכירי מד``א במצב אנוש. תתפללו.

../images/Emo16.gif

מומי היקר, הייתי איתך במסגרת תיגבור האיבטוח בשדרות... אני זוכר איך נהנית "לחיות" את מד"א, באותה שבת
יהי זכרך ברוך.. אהוד

e2h2

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo16.gif

תת מגן שלמה (מומי) אמר ז"ל, היה ברכבו הפרטי בעת התאונה, בית מגן דוד אדום המומים וכואבים את מותו הטראגי והפתאומי של חברנו לעבודה, סגן ומ"מ מנהל מד"א אזור הנגב, תת מגן שלמה (מומי) אמר ז"ל, שנהרג הערב בתאונת דרכים. אלי בין יהי זכרו ברוך

לזכרו של מומי אמר ז"ל

הדעת לא תופסת את הנאמר או הנכתב, מומי ז"ל. אני כותב וכואב. זכיתי להיות אחד מבניו של מומי עת עבדתי באילת. לא סתם בחרתי בהגדרה "אחד מבניו". מי שהכיר את מומי ידע שאם יזדקק לעזרה, לאוזן קשבת או "סתם" למישהו לדבר איתו, תמיד יתקבל באהבה והבנה אצל מומי. מומי היה איש משפחה. כמו שאני הולך היום בחזה נפוח, גאה בילדיי, כך היה מומי לי דוגמה לפני שזכיתי להיות הורה. כשנפגשנו קודם כל עדכן וסיפר מה ואיך עושים הילדים ואח"כ ... לעבודה. זה אף פעם לא בא על חשבון העבודה, אבל ראית והבנת מאיפה שואב מומי את הכח. אם היו שואלים את דעתי על "איזה סוג מנהל הוא מומי?" הייתי בוחר ב-אדם ומנהל. תמיד חברי, תמיד אבהי ודואג, תמיד חייכן. הספד? מילות נחמה? זיכרון? לא ברור לי איך לקרוא למה שיוצא לי עכשיו תוך כדי כתיבה. חשוב לי שאנשים ידעו. שמי שלא זכה לפגוש את מומי ידע שהיה לנו אחד כזה מיוחד במערכת שלנו ואיבדנו אותו. הפסדנו... לאשה, לניסים, הילדים והנכדים. זכיתם להיות במחיצת אדם גדול. החזיקו את תמונתו בגאון ואימרו: ממנו למדנו ואנו גאים. נכון, אתם כבר מתגעגעים ולא מעכלים את גודל המכה. גם אנו בוכים איתכם... תהא נשמתו צרורה בצרור החיים.

Rockamora

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo12.gif

אני אומנם לא מכיר את הבן אדם, אבל הוא בהחלט נשמע כמו אדם שחי את מד"א. יהי זכרו ברוך.

יהי זכרו ברוך!

אדם שעשה ותרם המון וכפי שנאמר קיים עולם ומלואו. אני משתתף בצערה של משפחת אמר ושל ניסים בנו.

MdaMen

New member
עדיין לא מעכלים...../images/Emo10.gif

מומי, יהי זכרך ברוך

למעלה