אז איך הוא יקרא למדינה הערבית שתקום לצד מדינת ישראל?
1. לא תקום מדינה כזואז איך הוא יקרא למדינה הערבית שתקום לצד מדינת ישראל?
הרי בסופו של דבר כל מדינה בוחרת את השם עבור עצמה. לפני 48 לא הייתה מדינת ישראל.
ובכלל, כשהרומאים נתנו את השם ארה"ב לא הייתה קיימת.
זכותך לאמונותיך.1. לא תקום מדינה כזו
2. מדינת ישראל לא הייתה קיימת אבל עם ישראל בארץ ישראל שיוצרים אותה קיימים זה 3500 שנה
לעדכונך
בהחלטזכותך לאמונותיך.
לנו יש את מדינת ישראל ועליה אנחנו שומרים.
שקרן.בהחלט
זכותך לאמונותיך.
לנו יש את מדינת ישראל ועליה אנחנו שומרים.
שקרן, אתה מוכן למכור את מדינת ישראל עבור מה שאתה קורא לו מדינה פלסטיניתשקרן.
אתה מוכן למכור את מדינת ישראל עבור מה שאתה קורא לו ארץ ישראל.
זהו בדיוק. מדינת ישראל יהודית לא תתקים בלי מדינה פלסטינית.שקרן, אתה מוכן למכור את מדינת ישראל עבור מה שאתה קורא לו מדינה פלסטינית
1) תקום גם תקום.1. לא תקום מדינה כזו
2. מדינת ישראל לא הייתה קיימת אבל עם ישראל בארץ ישראל שיוצרים אותה קיימים זה 3500 שנה
לעדכונך
1. מיום שחרב בית המקדש נבואה ניתנה לשוטים.1) תקום גם תקום.
2) הכנענים קדמו לאברהמיים.
לעדכונך
מסתבר שזה מה שסוכם עם טראמפ כחלק מההסכם שנחתם, שיהיה נורמליזציה עם סעודיה ותקום לעכברושים מדינה.1. לא תקום מדינה כזו
לעדכונך
אלא ש…אז איך הוא יקרא למדינה הערבית שתקום לצד מדינת ישראל?
הרי בסופו של דבר כל מדינה בוחרת את השם עבור עצמה. לפני 48 לא הייתה מדינת ישראל.
ובכלל, כשהרומאים נתנו את השם ארה"ב לא הייתה קיימת.
אלא ש…
על אף נכונית דבריך, אין להם כל קשר לעניין . איש הרי לא טוען שמדינת ישראל התקיימה לפני 48׳ (אא״כ תחזור אלפי שנים אחורה) ואיש לא טוען שהייתה ארצות הברית לפני שהייתה.
לעומת זאת את קיומה של פלסטין (עם כמדינה) דווקא כן יש הממציאים תוך שכתוב ההיסטוריה והאמת.
אלא שזה לא היה הנושא כל כך. הוא שאמרתי למעלה, אין בעיה למשוך עוד 1,001 דוגמאות לשיחה. אבל אפשר גם פשוט לדבר על הנושא. כלומר, זה אפשרי עבור חלק מהמתדיינים. זכותך המלאה להראות שעבורך זה קצת יותר קשה, אבל חבל.גם קניה לא הייתה מדינה וגם פקיסטן. היום הן מדינות מוכרות.
אתה יכול לטעון כרצונך שאין עם פלסטיני בדיוק כמו כאלה שטוענים שאין עם יהודי . לא אתה קובע עבור קבוצות אנשים איך הם יגדירו את עצמם.
אז אין. אז מה? יש גם כאלה שמזהים שם מדינה שכלל לא קיימת בפועל. זבש״ם. די מטופש אם תשאל אותי, אבל זכותם להביע בריש גלי את טיפשותם, בורותם ועיוורונם. מה שכן, היה מצופה מכאלה שכן יודעים מה קורה בעולם המציאות ובשטח להצביע בפניהם על שגגתם במקום להצטרף אליהם ואל השקר בחדווה. אבל זה גם עניין של אופי ויושרה אני מניח.מדינת ישראל מוכרת בזכויותיה ובגבולה כמו כל מדינה אחרת. אין אחד שמכיר בזכותה להחזיק את הטריטוריה בינה לבין מדינת ירדן.
התגובה שלי הייתה למי שביא אידיוט אמריקאי שטוען שאין דבר כזה פלסטיןאלא שזה לא היה הנושא כל כך. הוא שאמרתי למעלה, אין בעיה למשוך עוד 1,001 דוגמאות לשיחה. אבל אפשר גם פשוט לדבר על הנושא. כלומר, זה אפשרי עבור חלק מהמתדיינים. זכותך המלאה להראות שעבורך זה קצת יותר קשה, אבל חבל.
אז אין. אז מה? יש גם כאלה שמזהים שם מדינה שכלל לא קיימת בפועל. זבש״ם. די מטופש אם תשאל אותי, אבל זכותם להביע בריש גלי את טיפשותם, בורותם ועיוורונם. מה שכן, היה מצופה מכאלה שכן יודעים מה קורה בעולם המציאות ובשטח להצביע בפניהם על שגגתם במקום להצטרף אליהם ואל השקר בחדווה. אבל זה גם עניין של אופי ויושרה אני מניח.
מה לעשות שהוא צודק?התגובה שלי הייתה למי שביא אידיוט אמריקאי שטוען שאין דבר כזה פלסטין
וקניה היא המצאה אנגלית גם אוגנדה ופקיסטן. אז???מה לעשות שהוא צודק?
פלסטין זו המצאה רומית שבאה לעקור מעם ישראל את השיוך לארץ
והעובדה שאתה מגן על הדבר הזה.
מה זה אומר עליך?
א. "אידיוט אמריקאי" שכנראה עומד להיות בעל התפקיד הקובע בעתיד הקרוב .התגובה שלי הייתה למי שביא אידיוט אמריקאי שטוען שאין דבר כזה פלסטין
ממשל טראמפ מוכיח שאין לו בעיה עם מינוי אידיוטים. גם אצלנו זה נפוץ בזמן האחרון.א. "אידיוט אמריקאי" שכנראה עומד להיות בעל התפקיד הקובע בעתיד הקרוב .
ב. מה לעשות שאותו "אידיוט אמריקאי" צודק ודבריך (הצודקים לא פחות) על כך שקניה פעם לא הייתה קיימת, כך גם ניו זילנד, ירדן וזימבבווה, לא משנים מאומה מעובדה* זו.
* לאלו מאיתנו שחיים במציאות האחת והיחידה שיש, כלומר לא ממציאים לה אלטרנטיבות וטוענים לאחר מכן שהשני עושה זאת .
מה זה משנה מי המציא את השם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.