מכה לשמאלנים, "אין דבר כזה פלסטין, זה שם שהומצא על ידי האימפריה הרומית" - ממשל טראמפ משאיר אבק אפילו לבן גביר.

1ספי11

Well-known member
מה לך וליהדות? ממתי יהדות חשובה לך בכלל?
אין אחוות עמים? אין שיוויון? סוציאליזם? פתאום הפכת להיות חסיד המדינה היהודית? הגזע היהודי?
צביעותכם אומנותכם.
כל בר דעת יודע שלא מדינה יהודית אתם מחפשים, אתם מחפשים מדינת שמאל סוציאל קומוניסטית ברוח ערכי הווק שאתם תנהלו.
כמה צביעות ונחשיות ערמומית שיש אצלכם...לא להאמין.
איך כל ביבסט מטופש יכול לקבוע לי מהם הדברים החשובים לי?

marabo

Well-known member
איך כל ביבסט מטופש יכול לקבוע לי מהם הדברים החשובים לי?
לא צריך להיות חכם גדול, הדברים ברורים וכל אחד רואה.
מי שבז לכל עניין יהודי ורואה ביהדות דבר פסול מכל וכל פתאום נעשה מי שחשוב לו מדינה יהודית.
פחחחחח......
לך תמכור את הסחורה שלך במקום אחר.

Harrington

Well-known member
מנהל
התגובה שלי הייתה למי שביא אידיוט אמריקאי שטוען שאין דבר כזה פלסטין
א. "אידיוט אמריקאי" שכנראה עומד להיות בעל התפקיד הקובע בעתיד הקרוב :).
ב. מה לעשות שאותו "אידיוט אמריקאי" צודק ודבריך (הצודקים לא פחות) על כך שקניה פעם לא הייתה קיימת, כך גם ניו זילנד, ירדן וזימבבווה, לא משנים מאומה מעובדה* זו.

* לאלו מאיתנו שחיים במציאות האחת והיחידה שיש, כלומר לא ממציאים לה אלטרנטיבות וטוענים לאחר מכן שהשני עושה זאת ;-).

1ספי11

Well-known member
א. "אידיוט אמריקאי" שכנראה עומד להיות בעל התפקיד הקובע בעתיד הקרוב :).
ב. מה לעשות שאותו "אידיוט אמריקאי" צודק ודבריך (הצודקים לא פחות) על כך שקניה פעם לא הייתה קיימת, כך גם ניו זילנד, ירדן וזימבבווה, לא משנים מאומה מעובדה* זו.

* לאלו מאיתנו שחיים במציאות האחת והיחידה שיש, כלומר לא ממציאים לה אלטרנטיבות וטוענים לאחר מכן שהשני עושה זאת ;-).
ממשל טראמפ מוכיח שאין לו בעיה עם מינוי אידיוטים. גם אצלנו זה נפוץ בזמן האחרון.
השאלה כמובן היא איך דבריו נוגעים לבעיות שניצבות מולנו היום.

Harrington

Well-known member
מנהל
ממשל טראמפ מוכיח שאין לו בעיה עם מינוי אידיוטים.
כך התקשורת הממסדית אכן אוהבת להציג את זה. אותי זה לא מעניין במיוחד. יש בעל תפקיד ועל-פיו יישק דבר. אם הוא אידיוט או לא, חסר כל משמעות לעניין וכמובן תלוי בעיני המתבונן.
גם אצלנו זה נפוץ בזמן האחרון.
כך הרל"בניקים אוהבים לטעון. חסר משמעות (או נכונות) באותה מידה.
השאלה כמובן היא איך דבריו נוגעים לבעיות שניצבות מולנו היום.
ולשאלה זו כאמור, רמת האידיוטיזם של המתמנה או של הדובר שכותב עליו, חסרת כל משמעות.

DANIAVNI

Well-known member
למעלה