מכה קשה לכדורגל הישראלי

Baba Roy

New member
מכה קשה לכדורגל הישראלי

פליקס חלפון, מגדולי הכדורגלנים בארץ נשלח אמש ל-4 וחצי שנות מאסר בכלא על יבוא והברחת סמים קשים מסוג קוקאין לארץ.. פליקס שיחק בעברו בהרבה קבוצות כגון מכבי ת"א, בית"ר ירושלים, בני יהודה ועוד.. בנוסף שיחק כמגן ימני בנבחרת ישראל כמה שנים. הוא עשה קריירה יפה וחבל שגמר אותה בפרשה חמורה כזאת הייה חזק..

cold fire1

New member
כדורגל טוב או לא,

הוא עדיין עבריין, שמוכר לתת יד בהריסת חיים של אלפי אנשים ובני נוער רק בשביל כסף..

cobainos

New member
מסכים,וחוץ מזה...

הוא לא ,ולא היה מגדולי הכדורגלנים בארץ...הוא היה שחקן טוב,טוב מאד אפילו בתקופות הטובות שלו(הפועל ת"א) וזהו..

Baba Roy

New member
הוא עבריין אבל..

קודם כל זה שהוא הודה בפשעיו, זה אומר שהוא הבין את הפשע החמור שהוא עשה ומקבל עליו את העונש.. הוא היה צריך לשבת 15 ו 20 שנה בכלא, ויש לו מזל שיצא בנזק של 4 וחצי שנים.. לדעתי העונש הזה ילמד אותו לקח והוא יחזור למוטב, בעזרת השם הוא עבר מספיק בחודשים האחרונים, שמו נהרס, עולמו חרב עליו והוא גמר לעצמו את החיים, ולא צריך עוד להכפיש אותו...

SupeRonit

New member
הוא הודה ../images/Emo35.gif

לפי מה שידוע לי הוא כפר בהאשמות ..

קיר קמט

New member
הוא גמר לעצמו את החיים, זה הדגש

אף אחד לא כפה עליו לעשות את זה שמו נהרס, מה על כל המכורים לסמים שכל החיים שלהם נהרסו במקרה הטוב, ונגמרו במקרה הפחות טוב? על זה אף אחד לא מדבר... עבריין מנוול, שיירקב בכלא, חבל שרשויות החוק כל כך סלחניות כלפיי אסירים.

Baba Roy

New member
עבריין מנוול, אבל שיירקב בכלא?!?!?!

לא חושב שלאף בן אדם מגיע למות בכלא.. חוץ מרוצחים ואנסים הוא עשה פשע חמור מאוד והוא קיבל ת'עונש בהתאם מה שחשוב הוא שהוא יחזור למוטב, והשהות בכלא תלמד אותו לקח מאוד חשוב ואם היה שווה להכנס לפשע ולהפסיד את חירותו

קיר קמט

New member
כן, שיירקב בכלא

אם תשאלו אותי, צריך להרחיב את עונש המוות בישראל, ולהרוג את כל האנסים, אבל רק אחריי שהם יעברו חמש שנים של עינויים סטייל השב"כ לפניי זה. ועם פדופילים צריך לעשות 10 שנים של עינויים סטייל השב"כ לפניי זה. וצריך מוות איטי, שיסבלו הבני-אלף. וסליחה על הבוטות, אנשים כאלה פשוט מחליאים אותי...

SupeRonit

New member
אז זה מה שמצפה לי

10 שנים של עינויים

SupeRonit

New member
זאת הייתה בדיחה

אפילו שאני כותב משהו הומוריסטי זה לא טוב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מרוב עצים לא רואים את היער

Baba Roy

New member
לא בעד עונש מוות

לאף אחד לא מגיע שיגזלו לו את חייו ממנו.. לאף אחד אלא אם כן מקרים קיצוניים מאוד (אייכמן) חוץ מזה שעונש מוות זה לא יעזור, בן צריך ללמוד את הטעויות שלו על אפו וחמתו.. לדעתי העונש הכי גדול של בן אדם זה שלוקחים ממנו את חירותו.. את החופש החופש לעשות מה שהוא רוצה, לחיות את חייו כרצונו.. ותסכימו איתי שבן אדם מעדיף למות מאשר לחיות בסבל 30-40 שנה בכלא אז עדיף שיסבול מאשר לחתוך את הסבל בשנייה אחת...

cold fire1

New member
והאם

לפדופיל המנצל את עמדתו העליונה כדי לאנוס ילדה חסרת אונים בת 4, לחלאה הזה לא מגיע לסבול ולמות? לא צריך לפטור את האנושות ויצורים כאלה?, ואני קורא לו יצור כי "אנשים" שעושים כאלה מעשים הם לא בני אדם הם חלאות, יצורים נתאבים שצריך לשרוף בעודם בחיים... כי לרצוח את הנפש של הילדה המסכנה הזו זה אפילו יותר גרוע מרצח פיזי, כי היא צריכה להשאר בחיים ולהתמודד עם זה.. ואני לא מדבר עכשיו בהקשר של פליקס חלפון אלא פשוט על עונש מוות לאנסים ופדופילים... וסליחה אם הדעה הקיצונית שלי פוגעת פה במישהו, אבל זו הדעה שלי!

Baba Roy

New member
אתה צודק, אפילו מאוד צודק.. אבל..

אני בהחלט מסכים איתך שאונס זה רצח נפשי ואף יותר גרוע מרצח פיזי דינו של אנס הוא כדין רוצח אבל עונש מוות לא פותר את הבעיה, והוא לא פותר אותו מהעונש האמיתי שהוא צריך לקבל, וזה לסבול נפשית בכלא כל חייו כפי שאמרת, וכמו שהוא רצח את הנפש של הילדה הקטנה, כך צריך לעשות לו, ולרצוח לו את גם את הנפש, ולכלוא אותו כל חייו בצינוק מטר על מטר, שימות מייסורים, מעצב.. ולא מכאבים פיזיים.. כי אם יהרגו אותו הוא יסבול שניה אחת וימות, ואם יכלאו אותו הוא יסבול כל חייו.. אחי, תחשוב שניה על מה שכתבתי פה.. ותגיד לי אם יש היגיון בדבריי

cold fire1

New member
יש בדבריך הגיון ואני מסכים איתו.

אבל אין ויכוח שרשויות החוק סלחניות מידי ומנתהגות ביד רכה מידי עם העבריינים...

SupeRonit

New member
מחזקת גם את דברייך

דהוא יישאר בחיים להתמודד עם מה שהוא עשה ואם מה שאומרים נכון (מה שעושים לאנסים בכלא) מגיע לו לסבול מזה (מצטערת אם זה ייצא תיאור דוחה) שייסבול מזה שהוא צריך להתמודד עם זה שהוא לקח נפש יפה וטהורה והרס אותה ושיתמודד עם זה שהורסים את שלו שנייה אחת של סבל=מוות מיליון שניות של סבל=חיים

SupeRonit

New member
שהוא*=דהוא

וחיזקתי את דברריך פעמיים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איתי אני מסכימה איתך פעמיים

למעלה