תשובה והבהרה חשובה לכל החברים - בקצרה אל תרוצו לכספי עדין
ביום רביעי תתקיים פגישה של מנורה עם נציגי הועד, איך אני יודע? כי אבי עדכן אותי וגם הסוכן עדכן אותי, ההצעה התקבלה (יש לי עותק מי שירצה יבקש ואשלח) והיא משמעותית זולה מזו של כספי ומשמעותית גבוהה יותר בכיסוי במבט ראשון ולא מקצועי שלי. שווה לחכות!!!
אנחנו מובילים את עצמנו למצב לא בריא של מבטח אחד לתחום, וכולנו יודעים מה המשמעות של מונופול. לראיה הצלחנו להביא הצעה זולה יותר מבלי להתאמץ כ"כ.
אז מה עושים בינתיים, לא טסים, כן, לא לטוס ללא ביטוח, מי שלא מסוגל להתאפק כדי להטיב עם עצמו שישלם גבוה. אני ממליץ בחום לכל מי שיש לו סבלנות או לא יכול לטוס בימים הקרובים להמתין עוד מעט, אינני יודע מה מדיניות הביטול של הביטוח של כספי ולא בטוח שתקבלו החזר כספי אם תרוצו לבטח... לאחרונה מספר חברים אומרים שאני המלצתי לרוץ ולבטח ממש ממש לא!!! אם נמשיך לעשות את אותם הדברים נקבל את אותן תוצאות, והשנה אם לא נפתח אפשרות ביטוח נוספות נקבל קיבוע של הסוכן הקיים וזחילה איטית של המחירים למעלה, בהשאלה מתחום אחר ראו מה קורה בשווקים מונופוליסטים אחרים...
זו המחאה הקטנה והפרטית שלי כלפי מחירים לא הגיוניים של ביטוח. לשם השוואה אנחנו משלמים סכומים קרובים מאוד לאלו של התעופה הכללית....
אני לא ביטחתי את עצמי, ואינני טס כל עוד אינני מבוטח, זו המלצתי ליומיים הקרובים לכולכם!!! מי שמספר לכם אחרת או לא יודע דבר מה או פשוט משקר...