מכובדיי - יש חדש עם פוליסת הביטוח הנוספת ?

GILADMONI

New member
מכובדיי - יש חדש עם פוליסת הביטוח הנוספת ?

פורסם בפורום שממתינים להצעה מחברת ביטוח נוספת , אולי עדיפה. האם הפוליסה הזו הופכת לאופציה חלופית להצעה הקיימת ?

תודה

bensand

New member
תשובה והבהרה חשובה לכל החברים - בקצרה אל תרוצו לכספי עדין

ביום רביעי תתקיים פגישה של מנורה עם נציגי הועד, איך אני יודע? כי אבי עדכן אותי וגם הסוכן עדכן אותי, ההצעה התקבלה (יש לי עותק מי שירצה יבקש ואשלח) והיא משמעותית זולה מזו של כספי ומשמעותית גבוהה יותר בכיסוי במבט ראשון ולא מקצועי שלי. שווה לחכות!!!
אנחנו מובילים את עצמנו למצב לא בריא של מבטח אחד לתחום, וכולנו יודעים מה המשמעות של מונופול. לראיה הצלחנו להביא הצעה זולה יותר מבלי להתאמץ כ"כ.
אז מה עושים בינתיים, לא טסים, כן, לא לטוס ללא ביטוח, מי שלא מסוגל להתאפק כדי להטיב עם עצמו שישלם גבוה. אני ממליץ בחום לכל מי שיש לו סבלנות או לא יכול לטוס בימים הקרובים להמתין עוד מעט, אינני יודע מה מדיניות הביטול של הביטוח של כספי ולא בטוח שתקבלו החזר כספי אם תרוצו לבטח... לאחרונה מספר חברים אומרים שאני המלצתי לרוץ ולבטח ממש ממש לא!!! אם נמשיך לעשות את אותם הדברים נקבל את אותן תוצאות, והשנה אם לא נפתח אפשרות ביטוח נוספות נקבל קיבוע של הסוכן הקיים וזחילה איטית של המחירים למעלה, בהשאלה מתחום אחר ראו מה קורה בשווקים מונופוליסטים אחרים...
זו המחאה הקטנה והפרטית שלי כלפי מחירים לא הגיוניים של ביטוח. לשם השוואה אנחנו משלמים סכומים קרובים מאוד לאלו של התעופה הכללית....
אני לא ביטחתי את עצמי, ואינני טס כל עוד אינני מבוטח, זו המלצתי ליומיים הקרובים לכולכם!!! מי שמספר לכם אחרת או לא יודע דבר מה או פשוט משקר...

eavishaul

New member
לכל “חרמני הטיסה“

תומך בהמלצתו של בן. חכו עוד מספר ימים ויש סיכוי שתקבלו ביטוח טוב יותר בעלות נמוכה יותר. בינתיים תמשיכו לחשוב שיש גשם ואי אפשר לטוס. יש סיכוי שנחסוך כסף וכספי יעשן סיגרים דקים יותר. לא נורא.

GILADMONI

New member
בן- שווה לחדד ....

אני מניח (ככה זה בד"כ) שחברת ביטוח חדשה תתנה את מתן הפוליסה החדשה בכמות מינימום של מבוטחים.....? במקרה כזה חשוב שיהיו מספקי כאלה ביום שבוא הפוליסה תהה זמינה... אם בנתיים כולם יבוטחו דרך כספי אצל המבטח הישן , לא תיוולד פוליסה חדשה וחבל.
העובדה שהפולסיה החדשה נותנת כיסוי רחב יותר הן לטייס והן לנוסע והופכת את סכום הביטוח (לראשונה ?) לריאלי אל מול סיכונים אם חלילה יתממשו , היא מהותית ולכן חשוב שתתממש....
לכן לא רק על בסיס הלחץ לטוס אלא גם עבור הקהילה, כנראה, עדיף להתאפק כמה ימים.
הזדמנות לעשות תחזוקה שנתית לכלים אצל עמי :) כולם יהיו מבסוטים יותר ומבוטחים יותר....

ES1960

New member
תחרות ותאונות אישיות

לכל מבטח חדש צריך להיות ברור שבשנה הראשונה צפוי מספר קטן של מבוטחים.
בשנה השנייה לקוחות מרוצים ממליצים...

לגבי ביטוח ,תאונות אישיות', המושג מבלבל.
הכיסוי שיש לנו היום הוא למקרה מוות או אובדן איבר (יד,רגל, עין).
כל אחד שיש לו ביטוח חיים יכול לבקש החרגה של עיסוק בספורט אקסטרים ואז ביטוח החיים הרגיל מכסה יותר ממה שמוצא לנו כ'ביטוח תאונות אישיות'.
יש לשים לב שביטוח אובדן כושר עבודה לא מכסה ספורט אקסטרים ואין כיסוי לכך גם כאן.
אני מקווה שהביטוח החדש יאפשר רכישת נוסע+צד שלישי ולא יחייב ביטוח תאונות אישיות.

למעלה