מכוווווורה למקפללי ,הופעה בלייב :)

עינב 54

New member
מכוווווורה למקפללי ,הופעה בלייב :)

מתי מקפליי מתוכננים להגיע לישראל ? יש כמה עצומות להבאתם אבל לא ממש מעודכנות . שומדבר לא הולך , וחייבים למצוא דרך איכשהו להביא אותם לארץ !

sweet shir

New member
הם לא מתכוונים. לא יקרה בקרוב, צאו מהסרט.

אני אומר את המנטרה שאני לא מפסיקה לומר בזמן האחרון: אם הם עדיין לא עשו סיבוב הופעות באירופה הם לא יגיעו לארץ! אחרי שהם יעשו באירופה *אז*, נתחיל לפעול.

rox love BSM

New member
../images/Emo45.gifXD צריך להוסיף את זה לכותרת של הפורום:

"פורום מקפליי-ולא הם לא באים לארץ,ואין מה לנסות להביא אותם עד שהם לא יעשו סיבוב אירופאי" XDD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifXDDDDDDDDDDDDDDDD

LironPoynter

New member
וואי.

אני בקושי בפורום, וכל פעם שאני נכנסת אני מוצאת כאן מישהי אחרת שמפרסמת איזה עצומה.. חלאס עם זה! כמו ששיר אמרה, וכדאי שתפנימו את העניין, הם ~לא~ יבואו לכאן לפני שהם יעשו סיבוב באירופה!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהם באים מחר

להקת חימום זה הלהקה הייצוגית של קריית עקרון תבואי, יהיה כיף 2 שקל כרטיס [:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אני מרחמת על הבנות המסכנות שנכנסות לכאן, אתן פשוט עטות עליהן!
אריאל איי לאב יו

sweet shir

New member
חחחחחחח אומגד נזכרתי בשרשור ההואXDDDDD

אם מקפליי הגיעו לארץ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואנחנו כזה "בטח4#@$ לא ידעת?!?!" את יודעת למה אני מתכוונת? זה היה קורעXD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבטח זוכרתXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hooba

New member
../images/Emo80.gifאומייגאד XDDDDDDDDDD

שאני, את, דאגי והארי עשינו אורגיה באיזה סמטה חשוכה אחרי המופע, אבל דאגי והארי נטשו אותנו כדי לזיין אחד את השני. ממזרים.

sweet shir

New member
פשוט בשלב מסויים הם קלטו ש"איכ הן בנות". אחרי

שנגדל זין אני בטוחה שהם יבואו אלינו בשמחהD: אומגד חחחחחחחחחחחחחחח זה היה עם קלמנטינה XDDDDDDDDDDDDDDD אם את יודעת למה אני מתכוונת

hooba

New member
../images/Emo80.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קלמנטינה!!!!! פאק XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

למעלה