"מכולת ישראלית" בוושינגטון DC

1רב

New member
"מכולת ישראלית" בוושינגטון DC

יש? יש מקום כזה שמוכרים בו שוקולד למריחה, שקדי מרק וכו' בושינגטון הבירה? אם כן איפה??? מתי פתוח וכל זה...תודה!!!! והנה רעיון לשרשור עבורכם - איפה יש כזו בכל עיר....

ronnieyuval

New member
נשמה - אחלה רעיון!

ובכלל - מה את עושה כאן? החלטתם לחזור לשלג? ועוד לוושינגטון???? אני לא יודעת מה יש בוושינגטון, אבל אני אענה וכך גם אקפיץ לך. אז למי שרוצה לדעת בפרינסטון - בסופרמרקט שופ-רייט על כביש 130 יש חמוצים, סלטי צבר, שקדי מרק, שוקולדים, קפואים (מלוואח - לינה זה בשבילך, בורקסים, ג'חנון, פשטידות, ועוד...), ולפעמים אפילו גבינה לבנה. יש גם מרקים ועוד המון המון דברים. בסופרמרקט ווגמאנ'ס על כביש מס' 1 בפרינסטון יש במבות, מרקים (טעם עוף, פטריות, בצל, וכו'), עוגיות למיניהן כגון פטי-בר לילדים ועוד המון דברים. מה שכן, אין שם חמוצים או מוצרי חלב. שקדי מרק נראה לי שכן יש. אין קפואים טעימים מישראל. יש גם חמוצים וסלטי צבר בסופרמרקט של מקאפרי על רחוב האריסון בפרינסטון, אבל אנחנו אף פעם לא קונים שם אז אני לא יודעת מה עוד יש. ידוע לי גם על מכולת "עמליה" בקווינס (על מיין-סטריט) שיש שם פשוט ה-כ-ל, מה שרק תרצו כמעט. ממש דלת לידה יש מאפיה עם פיתות ועוד מאפים טובים. בקווינס יש המון מקומות כאלה.

1רב

New member
לא חוזרים, בטח לא לסופה כזו...

מחפשת מידע עבור חברה של אחי שהיתה פעם בארץ ומתגעגעת נורא...אבל אז חשבתי שזה באמת רעיון טוב. באזור בוסטון כולם נוהרים למקום אחד בברוקליין....

MASHY BOSTON

New member
2 מקומות בברוקליין, בוסטון

1. הבוצ'ריה ברחוב הארוורד שם אפשר למצוא מלא דברים מישראל. 2. ביקון כשר ברחוב ביקון שגם שם יש מבחר טוב. מאשי

בפייר לון יש שני מקומות

האחד, המכולת הישראלית שנקראת ה- Food Showcase על Fair Lawn Avenue ליד CVS - שם אפשר להשיג את רוב המוצרים היבשים, אוסם, ויטה, שימורים, סמרטוטי רצפה, תבלינים ועוד, המון קפואים, בשר כשר וכו'. השניה מכולת קטנה וירקן "אמירה" על River Road - שם אפשר להשיג את כל מוצרי החלב הישראליים האפשריים - ותמיד טרי. שטראוס, תנובה, גבינות, חומוסים וכו'. בשופ רייט המקומי יש מדף עם המון דברים של אוסם וגם רוב הסלטים חומוס טחינה וכו'. על Rt. 17 North ליד Home Depot ב- LODI יש סופר שנקרא International Food Wearhouse ושם גם אפשר להשיג גבינות, סלטים וחטיפים.

kit k@t

New member
סליחה על ההתפרצות...

אני ממש לא מזמן עברתי עם אמא (אני בת 17) לאזור סן דייגו. מישו יודע איפה יש חנות ישראלית פה באזור? קאט

למעלה