מכולת ישראלית במנהטן?

gmgy

New member
חברים הגעתם למקום הנכון

מכולות ישראליות במנהטן: 1. Mezonot רחוב 93 וקולומבוס. לא תאמינו, אבל בשבוע שעבר הגיע קוטג´ של תנובה. מיד קניתי שלושה
ויש גם בולגרית, לבנה ושאר מציאות. הבעיה -- עדיף להתקשר קודם לוודא שיש. 2. Healty Pleasures ברחוב 93 וברודווי. יש להם מחלקה כשרה למטה עם בשרים וגם גבינות. יש גם שוקולד השחר, קפה עלית ועוד. סגורים בשבת! 3. Barzini רחוב 91 וברודווי (נו, מישהו כבר יכול לנחש באיזה איזור אני גרה?!). המכולת רגילה לחלוטין אבל אתמול יש מלפפונים ישראליים ואני מדברת על טריים! לא על משומרים. אח, איזה כיף. וחוץ מזה, דני ומילקי ואפילו מילקי קל לשומרי הגזרה. 4. Kosher Marketplace בערך ב-90 וברוודויי. יותר כשר, פחות ישראלי, אבל יש דברים מגניבים כמו מג´דרה של אסם שמבשלים חמש דקות. זהו. יום נעים לכולם ואולי מזג האוויר יכול להשתפר כבר קצת?!?! נמאס!!!

10027

New member
מכולת ישראלית במנהטן?

"ציון" בשדרה הראשונה נסגר, לבי נשבר. האם מישהו יודע על מכולת אחרת מסוג זה במנהטן? אני לא מתכוון למקומות דוגמת "סופרסל" בשד" אמסטרדם, אלא למקום שמוכר אוכל מישראל!

שאלה מצויינת

נשתדל להפעיל את הקשרים שלנו בעיר ולבדוק את העניין, בינתיים לא ידוע לי על שום תחליף אבל אני יודעת שמכולות ישראליות בברוקלין עושות משלוחים, גם למנהטן... וכן, עצוב מאוד עניין ציון, הוא היה עיר ואם.

למעלה