מכון אבני - רמאות

malinkaya

New member
מכון אבני - רמאות

לאחר כל האכזבות משנקר וחולון פניתי למכון אבני בכדי ללמוד עיצוב תעשייתי, לאחר ששמעתי עליו דברים טובים ואף המליצה לי פפריקה על המקום (עברתי מכינה אצל יפעת - תודה היית מקסימה) שילמתי 660 שקלים עבור הבחינות ועברתי אותם בהצלחה. היום בתאריך 15/06/06 הגעתי על מנת להרשם לאחר שבפגישת היעוץ הוסבר לי על מסלול בו מקבלים 3 תעודות האחת מהאונ' הפתוחה השניה תעודת הנדסאי ממה"ט והשלישית ממכון אבני וכל זה בעלות שכ"ד של 11,450 + 220 דמי הרשמה. היום כשהגעתי להרשם הוסבר לי כי אין סבסוד ממה"ט ושכ"ד הינו 17,900 + עוד 2000 שקל עבור קורס אחד של האונ' הפתוחה כבסה"כ צריכים לקחת 13 קורסים במהלך 4 שנים זה אומר הערכה גסה של 26,000 שקל ל-4 שנים. זו שחיתה ורמאות בעיני וזה גם מה שאמרתי למנהל המכון שכמובן ניסה להרגיע ולהסביר כי גם עליו זה נפל "כרעם ביום בהיר". לא מאמינה ולא סומכת על כי שאר ההבטחות שלהם יקויימו.... שימו לב כל נרשמי אבני מראמים אותנו....!!!!!!!!!

scalla

New member
במקרה הכי גרוע, יש את שנה הבאה

אני במקומך הייתי מעדיף לחכות שנה או לפחות בטח לא ללמוד במקום כזה.

דידי122

New member
נו באמת אנשים....

אכזבות=לא התקבלה... זה לא ברור? למה לזרות מלח על הפצעים?

scalla

New member
קיבלתי שני מכתבים שלא עברתי שלב א'

בבצלאל, ולמה אתה חושב שאני לוקח את זה קשה שאנשים אחרים כן התקבלו?! זה גם ככה ידוע.

zazza

New member
באמת ובתמים חשבתי

אולי היא התרשמה מהם לרעה מסיבה מסויימת... בסך הכל מתעניינת בדעות של אנשים לגבי המקומות הנ"ל.

malinkaya

New member
אנשים ...

בסה"כ מה שרציתי להגיד זה שימו לב אם נרשמת לאבני ומה הם מבטיחים ולא מקיימים כבר בהתחלה. זה שלא התקבלתי לשנקר וחולון זה לא סוף העולם יש את שנה הבאה ותאמינו לי אני אנסה וזה יקרה... עיקר הנושא זה שאבני ר-מ-א-י-ם-!-!-!-!

מה שאני חושבת שקרה שם...

זה שבתחילה הם סיכמו משהו עם מה"ט וכו',זה גם מה שהם אמרו לי בשיחתנו האחרונה,כך ששכר הלימוד היה מסובסד וירד לכמעט שכר אוניברסיטאי רגיל.כנראה שההסכם הופר בדרך כלשהי ובוטל,כך שהתשלום נופל שוב על הסטודנט.בכל מיקרה יש עוד כמה מקומות ששוה לבדוק בהם לפני ואחרי אבני.. יפעת שגב מנהלת הפורום

malinkaya

New member
פפריקה - תראי

זה כנראה מה שקרה וזה גם מה שהוסבר לי אבל זה עדיין מעיד בעיני על חוסר הגינות ומקצועיות ברמת ההסבר הראשוני. בנוסף לא נאמר במפורט בהתחלה כי הקורסים של האונ' הפתוחה הם בתשלום נפרד וכל ה-18 אלף הם רק לאבני לתעודת גמר. דבר נוסף, על אילו עוד מקומות מדובר בתגובה שלך? תודה.

malinkaya

New member
אין לי ושמעתי על המכללה להוראה....

ניסיתי שם בכל אופן אולי בלי אבל זה לא עובד שם... וכל בתי הספר בי-ם לא בשבילי... שמעתי שבמכללת ספיר בדרום יש מסלול של הנדסאי עיצוב תעשייתי נבדוק במה מדובר...

בהחלט אופציה,אם כי

הייתי בודקת גם את מכללת הדסה בי"ם הם באמת מצויינים. יפעת שגב מנהלת הפורום

למעלה