מכון כושר כמה עולה להירשם למכון כושר..? והיכן זה נמצא..?
T TheBigBrother New member 1/11/07 #2 צ'לום המחיר לסטודנטים הוא 480 שקל לשנה, והחדר כושר נמצא ביחידה לחינוך גופני. אני חושב שזו קומת 0 בבניין הרב תחליתי
צ'לום המחיר לסטודנטים הוא 480 שקל לשנה, והחדר כושר נמצא ביחידה לחינוך גופני. אני חושב שזו קומת 0 בבניין הרב תחליתי
I IdanXP New member 1/11/07 #3 ממה שאני זוכר החדר כושר נמצא -> בבניין המדרגה.... היכן שנמצאים אולמות הספורט
א אליהו כץ New member 2/11/07 #4 יש איזה הנחה לחברי אגודה? דיירי מעונות? או כל דבר אחר... ואגב מישהו פה אולי יודע מה שעות הפעילות?
T TheBigBrother New member 2/11/07 #6 שמעתי בזמנו שדיירי מעונות שהם חברי האגודה נכנסים חינם. אבל תברר את זה, אני ממש לא בטוח.
S stkachov New member 2/11/07 #12 זה לא נכון פעם, לדיירי המעונות הייתה הנחה של כמה שקלים, אבל עכשיו זה בוטל. המחיר הוא מחיר מלא לכל הסטודנטים.
זה לא נכון פעם, לדיירי המעונות הייתה הנחה של כמה שקלים, אבל עכשיו זה בוטל. המחיר הוא מחיר מלא לכל הסטודנטים.
F flutter girl New member 2/11/07 #9 'צטערת../images/Emo10.gif אני לא שייכת לחלחלה בלבד, אני בדו-חוגי.
F flutter girl New member 2/11/07 #11 כן, אבל הקורס שלנו בחלחלה כולל בתוכו רק את הסטודנטים שנמצאים בדו-חוגי הזה, מאחר ויש כמות עצומה שלהם, הרכיבו קבוצה מיוחדת של חלחלה בשבילנו.
כן, אבל הקורס שלנו בחלחלה כולל בתוכו רק את הסטודנטים שנמצאים בדו-חוגי הזה, מאחר ויש כמות עצומה שלהם, הרכיבו קבוצה מיוחדת של חלחלה בשבילנו.
T TheBigBrother New member 2/11/07 #13 בשורה תחתונה חלחלה שליטה? ובשורה עוד יותר תחתונה -איזה עוד חוג את?