מכון לחמן מתגאה בזה שיש לו שני

pavel7791

New member
מכון לחמן מתגאה בזה שיש לו שני

מורים:אחד לאיברית ומטמתיקה והשני לאנגלית שזוהי שפם האם שלו.האים זה באמת כל כך רציני שבגלל זה כדאי להרשם אצלם?

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

תשמע... מורה לאנגלית כשהשפה היא שפת אם שלו זה בהחלט יתרון, אבל להחליט רק בגלל זה... לכל מכון יש משהו שהוא מתגאה בו, אני יודע שקידום למשל הולכים על הקטע של ה"אישי"... אם אתה מכיר מישהו שהתנסה בכמה מכונים, אני ממליץ לך לשאול אותו כי הוא בוודאי שם לב להבדלים בצורת העברת השיעור, בכמות החומר הנלמד והוא יוכל לתת לך תובנה רבה יותר. כשאני בחרתי מכון, הבחירה שלי התבססה על קירבת מקום הלימוד לביתי ומחיר.

newon77

New member
לדעתי, זה די חרטא

מכון רציני לא משקיע ב"לימוד" אנגלית, אלא מתמקד בכמותי ובמילולי בכל מקרה. בשביל ללמוד אנגלית - תתפסי לך ספר קשה של כמה מאות עמ´, תעשי מה שעושים איתו, והנה לך השיפור הכי גדול שאת יכולה לעשות באנגלית. חוץ מזה, גם ככה מדובר רק ב- 20% מהציון הסופי, וכאמור- פוט´ השיפור נחשב לקטן ביותר. ככה שלא, לא כדאי ללכת אליהם (מה גם שאני בכלל שמעתי שהם עובדים תחת קידום עכשיו; קידום מטפלים בפסיכו´, ולחמן בבגרויות).

אני למדתי ככה עם לחמן

בשנת 1998 אבל זה לא דבר כזה מיוחד ותורם. בתור אחד שעבר את הסינונים להדרכה גם בהיי קיו וגם בקידום אני יכול להגיד לך שהמדריכים שלהם בטוח לא פחות טובים מאלה של לחמן. אתה מוזמן לשתף אותנו בהתרשמויות שלך ובמה שאתה מכוון לעשות בהצלחה ילד חורף

למעלה