מכון מחקר ובתי עלמין

מכון מחקר ובתי עלמין

העיר ראשון לציון גם היא קרובה גאוגרפית למכוני מחקר (המכון הביולוגי, מכון ויצמן) ועלולה להיות מטרה לשוד של קברים שמטרתו היא מידע גנטי למטרה של הינדוס מזון. הנדסה גנטית היא הנדסה גזעית. גזעית זה גזענית. גזענות זה טרור. מי שמתקצב את המחקר הזה תורם לגזענות. אופס, שכחתי את מכון וולקני.........זה הרי של משרד החקלאות.......

cold fire1

New member
תגיד\י

את\ה באמת טיפש\ה או סתם משחק\ת אותה !? יו בא לי לבעוט בך

משחק אותה "כועס"?

אם יש לך לתרום משהו לנושא, אדרבא ואדרבא. למה טפשה? בגלל שאני לוקחת ברצינות את היחס של אנשים כמוך לאנשים כמוני?

cobainos

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

את מוכנה להסביר מה את רוצה?

אני טוענת שהסודיות המסחרית........

בה מחוייב מכון מחקר, תורמת לחשדנות שלי כלפיו. מדובר בעסק. קוראים לו "ידע". הוא בינלאומי, בראשו עומד אמריקאי שמילא תפקיד פוליטי בכיר במדינה שלו, ואני חוששת לבריאות הציבור. בעידן הפוסט גנומי מה שנקרא, המדענים מחזיקים בסודות היקום, ורק לפני מעט שנים ייצרו לנו פצצות אטום, ולדעתי גם ילדים אוטיסטים. לגבי הנשיא הקודם של המכון, לדעתי הוא הקים רשת מעקב אחרי כל תלמידי ישראל מתוך המכון. "מכון דוידסון" מלבד זאת מי שהיה סגן הנשיא שנים רבות, פרופ סלע, עובד גם עבור הוותיקן. בתור עיר שקרובה לכל כך הרבה ידע גנטי, כדאי לברר מדוע בדיוק מישהו חפץ במותו של פרופ ברוך זינגר ז"ל, וכן במותו של פסיכולוג התפתחותי מטעם מכבי, שטיפל בפעוטות בתחום של התפתחות הילד, ושהקליניקה שלו היתה בראשון. כמו כן יש העלמויות מסתוריות של בחורים מראשון. שכחת? בזמן האחרון איש לא מדבר על המקרים הללו. גם הגנטיקאית שולמית בלייכמן נעלמה ואני לא קונה את הרשעתו של מדען הטילים הוכברג.

בקיצור, הגיע הזמן שראש העיר........

יגלה, מדוע הוא מעוניין בבעלות על הקשישות היהודיות בבתי האבות? האם הוא עומד למכור אותן? למה הסודיות?

cold fire1

New member
חחחחחחחח <תאורית הקונספירציה>

את צודקת גם יש חייזרים והממשל מחביא אותם כדי שלא נדע זה באזור 51 של הסי אי איי בנבאדה... וגם הם שולטים לנו במוחות... וכו.. וכו.. כדורים דחוףףףףףףףףףףףףףףף

שימו לב! הוא קורא לעצמו בועל מוחות.

אז מי חייזר? דרך אגב, אתה ממוצא נאצי?

למעלה