מכון קורן
קריאה

מכון קורן ../images/Emo91.gif קריאה

רציתי לספר לכם שזה החודש השני שהבן שלי הולך למכון קורן שהוא מעבדה קולית על מנת לשפר את הקריאה שלו חייבת לספר לכם שהתוצאה שהיום אני רואה בבן שלי היא : שהקשב השמיעתי(מונח שלי) שלו התחדד ולמה אני מתכוונת : הוא מבטא מילים טוב יותר ושם לב להגיה נכונה שלהם למשל דלת ולא דלד הוא היה בטוח שהאות דלת נאמרת דלד וכו' בקיצור ממליצה בחום על המקום - חוץ מהעובדה שיש שם בנות סובלניות נעימות וחמודות שעובדות עם הילדים ונותנות להם פידבקים חיוביים רבים לידעתכם

לבדיתי

New member
אשמח לדעת עוד פרטים על המכון

היכן נמצא? למי מיועד? לאילו קשיים לימודיים? לאילו גילאים? הבן שלי דיסלקטי כבד. לא קורא כלל הוא עולה לכיתה ח' הוא מזהה צלילים ואותיות אך מתקשה בקריאה של יותר משתיים שלוש מילים וגם זאת לא ברצף. ניסיתי כבר המון פעולות לעזרה וללא תוצאות לצערי. אודה לך אם תפרטי

בפורום ADHD

יש את הפרטים של המכון ממליצה לך לדבר עם דר' שרי שניידר שהיא מנהלת המכון אישה לבבית ונעימה ומסבירת פנים מאד תציגי לה את הסיפור שלכם ואני מניחה שהיא תאמר לך האם זה מתאים או לא אני לא יודעת להסביר מבחינה מקצועית אלא רק כהורה שקיבל הסברים הקריאה למעשה בנויה קודם כל על השמיעה קודם חשוב שנדע מה אנחנו שומעים ואחכ שנדע מה הסימול של מה שאנחנו שומעים הבן שלי למד קריאה בשיטת יסודות שהיא השיטה הפונולוגית שבה עליו להבדיל בשמיעה ב 5 התנועות אה אי או או אה ואת הצלילים מה ניסית עד היום????

למעלה