מכון CARE הרסו לי את החיים

tictac9

New member
מכון CARE הרסו לי את החיים

לפני שנתיים וחצי עברתי ניתוח לייזר במכון CARE. בסך הכל היה לי מינוס 1.5 בכל עין ומעט צילינדר. דבר ראשון, הטיפול לייזר לא עזר והיום יש לי מינוס 3/4 בכל עין ואני עדיין נאלץ להרכיב משקפיים. גם הצילינדר נשאר. דבר שני, מאז ועד היום אני סובל מיובש קשה מלווה בכאבים בשתי העיניים. לעיתים קרובות אני מתעורר באמצע הלילה מכאבים בקושי מצליח לפתוח את העיניים מהיובש ונאלץ להשתמש בטיפות עיניים באופן קבוע. מכון CARE גם שיחקו איתי משחקים ובכלל לא הודו שאני עדיין לא רואה טוב. הם טענו שמבחינתם אני רואה 6/6. התברר לי אחר כך שאם אדם נשאר עם 1/2 מספר אחרי הניתוח הם מחשיבים את זה כ-6/6. אבל את זה הם לא מספרים לך בייעוץ. הייתי צריך להביא להם הזמנה לבית משפט ורק אז הם הסכימו לתקן את המספר שנשאר אבל אז כבר איבדתי את האמון בהם ופחדתי שיעשו לי עוד יותר נזק (יובש למשל) אז פשוט ויתרתי על הסיכון. אין ספק שאיכות החיים שלי ירדה מאוד בגללם, שלא נדבר על 9000 שקל שאני כבר לא אראה. ממליץ להתרחק מהם. אסף

פיצי81

New member
חשבת לתבוע אותם על רשלנות רפואית?

תברר אצל עו"ד ואצל רופא עיניים. יכול להיות שתוכל לקבל את כספך חזרה + פיצויים על נזק תמידי

tictac9

New member
תבעתי אותם. תנחש מה?

השופט דרש ממני להביא חב"ד רפואי של רופא מומחה שמתמחה בחוות דעת שיפוטיות. השופט דרש שאותו רופא יוכיח שמייד אחרי הניתוח עדיין היה מספר ושלא מדובר בהתדרדרות ממושכת - דבר שבלתי ניתן להוכחה אחרי שנתיים!! בנוסף מפגש עם אותו רופא יכול להגיע ל-1000 שקל. בקיצור, הרגשתי כזאת מועקה מהם שפשוט העדפתי לרדת מכל העניין. יש להם יועצים מומחים שכל התפקיד שלהם הוא לנגח אנשים פרטיים כמוני. זה ידוע שאין דין ואין דיין בכל נושא הלייזר בארץ וזה שוק פרוץ ופתוח. אני הייתי אחד מהקורבנות לצערי. לפחות אני עדיין רואה משהו... בהצלחה

למעלה