מכונאי נגמ"ש במקצוע, משגעים אותי!

GiladBenzaken

New member
מכונאי נגמ"ש במקצוע, משגעים אותי!

במקצוע הצבאי שלי אני מכונאי נגמ"ש.
בן 35 ו-10 חודשים כרגע.
מאז השחרור אני מצוות בגדוד של שריון שלא מרפה ממני.
כיום אני כבר לא במצב שאני יכול להגיע למילואים יותר, וכל שלושה חודשים הסאגה הזו חוזרת על עצמה.
במסגרת עבודתי אין לי מחליפים, כשאני נעדר העבודה נעצרת לכל תקופת המילואים.
מכיוון שיש לי דד-ליין 12 פעמים בשנה, שליש מהחודש שבין ה-20 ל-3 לחודש שאחריו זה טאבו, אין חופשות ואין תזוזות ימינה ושמאלה, מגיעים לעבודה גם כשחולים.
כמו כן אני לומד מקצוע "קציני בטיחות בתעבודה", מי שמכיר יודע שבמשרד התחבורה אין ראש גמיש כשל מכללות ואוניברסיטאות.
החסרת שיעור מחייבת השלמתו הפיסית בכדי לסיים את התעודה ולא משנה אם זה יהיה 10 שנים אחרי, כלומר אסור להחסיר שיעורים מכיוון שכל שכבות הקורס חופפות ניתן להשלים שיעור ספציפי רק לאחר שסיימת את הקורס שלך בשלמותו.
החסרת שיעור בודד עלולה לעכב את קבלת התעודה בחצי שנה.
כלומר משרד התחבורה זה מדינת ישראל, הצבא זה מדינת ישראל, אבל זה לא מעניין אותו מזה ושאני אתפוצץ באמצע.
אני נשוי פלוס אחד עם אשה בהריון שני ואני הנהג היחידי בבית, כלומר כל משימות התחזוקה של הבית הם עלי.
במשך ארבעת השנים האחרונות מאז שהתחתנו לא היינו בחופשות מכיוון שהעבודה פלוס הלימודים שלי לא מאפשרים זאת. רק לאחר שאסיים את הלימודים אוכל להחליף עיסוק ולהיכנס לשגרה של אנשים רגילים, זה יהיה במאי 2016.

הצבא לא מוכן להבין את הדברים שלי, קיבלתי את הרושם שבגלל שאני מכונאי נגמ"שים ואין לצה"ל כמוני לבזבז, אז לא מוותרים עלי.
כל שלושה חודשים מביאים אותי למספר ימים לסדנא בפילון או לסדנא בצאלים כדי להסתובב שם עם ידיים בכיסים ולבזבז את הזמן שלי כנגד המחוייבויות שלי ואת הכסף של צה"ל והאזרחים.

למה ראש בקיר???
אני לא מבין קצין הקישור לא מאמין לי גם כשאני אומר שאני לא יכול כי הוא אומר שזה כמו "זאב זאב".
אני באמת לא יכול להגיע יותר למילואים.
שלחו לי זימון בוואטסאפ הפעם החוצפנים האלה ל-22-24 לחודש מרץ.
אני פשוט לא יכול להגיע, גם מבחינת עבודה שנכנסים בדיוק לאטרף הרציני וגם שאני אחמיץ שיעור שלא ייתכן שאחכה עד סוף 2016 כדי להשלים אותו.
איך מפסיקים עם זה? גם ככה מביאים אותי לחורים, נותנים לי להסתובב עם ידיים בכיסים רק כדי שלא יקבלו פחות ימ"מים בפעם הבאה.

אושי231

New member
שלום לך

תראה, תמיד מילואים באים בזמן לא נוח...
אבל אם באמת הבעיה שלך היא קריטית, הפתרון לבעיה נמצא אצל מפקד היחידה.
מכיוון שזו בעיה מתמשכת ולא משהו חד פעמי, אתה צריך לבקש מקצין הקישור את הטלפון של המפקד.
שניכם בני אדם, תבקש להיפגש איתו לקפה ולשוחח על הדברים. תסביר לו את מצבך בעבודה ואני בטוחה שהוא ינסה להתחשב בך.
&nbsp

למעלה