מכונה ביתית לתיקונים קטנים ותחפוסות

zuismanm

New member
מכונה ביתית לתיקונים קטנים ותחפוסות

שלום.
קודם כל - סליחה מראש אל שגיות כתיב ובורות בנוסה.
נקודת מוצא היא כזאת.
אשתי יודעת לתפור כחובבנית ודי אוהבת את זה.. תחפושות לילדים, כל מיני תיקונים קטנים של בגדים וחו... היא למדה מסבתה שלה בזמנו... גם יודעת להשתמש במכונה (חיתה לה - ידנית זינגר של סבתה... אחר כך - מן צאצאו שקנינו פעם ב"עסקה טובה" של וויזה)
עכשיו בת בצבע... היא הצערה לה מדים ידנית (פשות תפרה עם חוט ומחת) אבל זה לא החזיק מעמד... בסוף הלחנו לתופרת - 500 שייח אל 4 פריטים מדיי א... עכשיו הכל מחדש - היא עוברת חייל(כיבלה סיפוח לחייל הים) - מדי א צריך להחליף...
בקיצור - עשינו חשבון שאדיף להוסיף ל500-600 שייח שצריך להוציא עכשיו שוב אוד כמה מאות - ולקנות מכונה ביתית... מה גם - היא רוצה ללכת לקורס תפירה - כי היא אוהבת את זה...
אל איזה מכונה אתם יכולים להמליצ לצרכים כעלה? הקריטריונים פה כמובן - מקסימום אמינות במינימום כסף כאשר מכונה מספקת מבחינה פונקציונלית דרישות של תופרת חובבנית כמו אשתי...
שאלה נוספת - לקנות בארץ או להזמין מחול? אני נותא להזמנה מחול - כי הפרשים במחיר עד כמה שאני רואה - 30-40% אפילו אחרי תשלום מכס... יש פה באיות שאני אולי מפספס? עם מחול - דרך איזה אתר עדיף? עוליי חנויות מומלצות שנוסו כבר אל ידי חברי פורום... יש עוד אופציה שאני שוקל.. יש חנויות שמוכרות מכונות יד שנייה ב700-900 שייח עם אחריות ל5 שנים... מישהו ניסה את זה?

שש שבע

New member
יש מין תרגיל כזה שבו כותבים הכל בשגיאות, ורואים כמה מבינים,

אז מסתבר שהמוח שלנו מסדר לנו להבין, ועכשו עשית לי תירגול רציני למוח, בפעם הבאה נסה לכתוב קודם בוורד, הוא יגלה לך איפה השגיאות שלך, ועכשו לשאלה שלך:

אז ככה, מכונה בארץ ברמה בינונית טובה תעלה לך לפחות 2000 ש"ח ויותר,
אם לא איכפת לך להזמין מחו"ל אז אתה חוסך המון כסף, וזה יתאים לך לתקציב
יש לנו ניסיון טוב , עם המכונה הזו : https://www.amazon.com/Brother-Feat...97&sr=8-1-spons&keywords=sewing+machine&psc=1

אתה צריך לדאוג לשילוח ע"י חברת שילוח, שילוח דרך הים יעלה פחות אבל למכונה יקח כחודש להגיע, שילוח אוירי יביא לך את המכונה תוך שבוע, ואפשר ללקנות את המכונה דרך buy 2 usa ' הם דואגים להכל,
צריך טרנספורמטור למכונה מחיר כחמישים ש"ח לזול (אני קניתי פעם את היקר ב200 ש"ח, היה כבד מסורבל והתקלקל מהר, זה של ה50 מחזיק עד עכשו)

ראיתי שהם סיפקו גם טרנספורמטור למכונה הזו, אני לא יודעת איך המדיניות היום,

אשמח להדריך את אישתך על המכונה, ללא תשלום כמובן, אני גרה באיזור מודיעין, אם מתאים לכם.

zuismanm

New member
תודה רבה על עצה

) אני משתמש ב SPELLER בתוך CHROME... אבל הוא צובע מילה שיש בה שגיות כתיב... הוא לא יכול לזהות ששמתי מילה ש"נראת" דומה אבל עם משמעות שונה(כבר/קבר)...
ולעניין - ביום שישי קנינו BROTHER משומש [URL]http://fogler.co.il/shop/%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%AA-%D7%AA%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%99%D7%93-2/%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%AA-%D7%AA%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%94-brother-%D7%96%D7%99%D7%92-%D7%96%D7%92/[/URL]
הוא נותן 5 שנים אחראיות - אני מקווה שזה יהיה בסדר... מה שבטוח - היא 100% עשויה מברזל - שחבתי אותה קילומטר עד אוטו - כמעת פרקתי כטף...

למעלה