היי האם מישהו התנסה? רכש? יכול להמליץ? יש את הפשוטות שעולות סביב ה 200 אפילו 250 שקל ולעתים פחות ויש את היקרות שמתחילות ב 1500 שקל וצפונה.
למישהו יש המלצה לסוג מסויים שקל להכין בו ושהתוצאה טובה? אם כן אשמח להמלצות. תודה
מסוג המכונות שיש לאפסן את המיכל במקפיא 24 שעות לפני הכנה. (מהזולות יותר)מכינה בעיקר סורבה אבל גם גלידות שמנת בהצלחה רבה.
אם יש מקום במקפיא אז ממש כדאי.
יש לי קערה + אביזר עירבול מותאם למיקסר של קיצ'נאייד, התוצאה מצויינת.
בענין האיחסון במקפיא, מדובר על כ-24 שעות שבזמן הזה אפשר למלא את הקערה בחלק מתכולת המקפיא.
בזמנו רכשתי מכונת גלידה במבצע עלתה לי כ700 שקל
המכשיר כולל מערכת קירור ומגיעה לטמפרטורה של 30- מעלות
מכניס את כל החומרים מפעיל ולאחר כ45 דקות יש לי מוצר מוגמר
מכשיר מאד אמין .