חוו"ד
כן, רכשתי (99 ש"ח שכולל גם את המשלוח - היה שווה "סיכון"...).
אני מכין כמות מים לקפה הפוך אחד (פי 3 מים לכף-מדידה אחת של קפה, כפי שאני מעדיף), ויוצא טעים לי, כמובן שחלש יותר (זה תערובת קפה שרכשתי מבית קפה סמוך, כך שיכולתי להשוות לאיך שיוצא אצלם. דומה) .
לגבי קרמה - נוצרת כמות מינימלית בלבד, אולי מילימטר. זמן הכנה (לרתיחה) כדקה-שתיים. סביר.
מה שאני לא מצליח - זה בהקצפה של החלב (לכן משתמש בחלב רגיל בינתיים, והזמנתי מוט הקצפה ידני). אולי אני לא מיומן מספיק, כי האדים כן יוצאים כנדרש.
תופעה אחת שאין לי הסבר - יש קצת "בריחת" אדים *לאחר* סיום כמות המים - מאזור הפיה (אם לא עוברים למצב הקצפה או סתם מכבים). אולי כך צריך להיות.
ס"ה - שווה לדעתי את הכסף. מה כבר יש לנו כאן - מים רותחים שעוברים דרך קפה בלחץ... לא צריך לזה מדעני טילים...