מכונות שתיה קרה באוטובוס

מצב
הנושא נעול.

Vend3

New member
מכונות שתיה קרה באוטובוס
מסתבר שעכשיו הניסוי של "דן" הצליח והיוזמה מתרחבת לעוד אוטובוסים. כתבה מ YNET . מעניין אותי אם מישהו יודע במקרה באיזה קווים מדובר ושל איזה חברה המכונות האלו. אגב, מישהו פה בעד הדבר הזה באמת??

Zמבוש

New member
מכונות שתיה קרה באוטובוס
מסתבר שעכשיו הניסוי של "דן" הצליח והיוזמה מתרחבת לעוד אוטובוסים. כתבה מ YNET . מעניין אותי אם מישהו יודע במקרה באיזה קווים מדובר ושל איזה חברה המכונות האלו. אגב, מישהו פה בעד הדבר הזה באמת??
עם קווי תחבורה ציבורית
"ארוכים " כשלנו לדעתי אין מקום למכונות שתיה כאלו אולי בקו בין מטולה לעמן יהייה מקום לדבר כזה האם בחו"ל יש תעלולים כאלו ?

מכונות שתיה קרה באוטובוס
חברת דן באוטובוסים הבאים, ממה שידוע לי:
7436 - קו 43 7581 - קו 24 578 - קו 25 593 - אחד מקווי בת ים (נדמה לי 18 או 42) 7691 - קו 125 ונראה לי שראיתי בעוד אוטובוס מסדרת 768X

מכונות שתיה קרה באוטובוס
בנוגע לכתבה עצמה
המכונה תופסת מקום של שני מושבים, זניח יחסית לכמות הנוסעים באוטובוס ואינה מפריעה לעומדים. בנוגע למשקל - עוד שטות שפולטים מרואייני הרחוב של וואי-וואי-וואינט.

Vend3

New member
בנוגע לכתבה עצמה
המכונה תופסת מקום של שני מושבים, זניח יחסית לכמות הנוסעים באוטובוס ואינה מפריעה לעומדים. בנוגע למשקל - עוד שטות שפולטים מרואייני הרחוב של וואי-וואי-וואינט.
אני לא מתלהב מהרעיון
אם בעתיד זאת תהיה דרך להוזיל מחירי תח"צ (מה שלא קורה כרגע בדיוק) אין לי בעיה כי זה למען מטרה טובה בגדול, אבל אני חושב שגם 2 מושבים זה דבר חשוב בימינו. גם מיותר לגמרי לקנות שתיה באוטובוס לדעתי

מכונות שתיה קרה באוטובוס
חכו עד שחרדים יחליטו שקולה ופאנטה
אינם צנועות- כשרות מספיק ואז יורידו את מכונות השתייה.

אורי404

New member
ימכרו "קולה קריסטל"

Vend3

New member
כל הזמן יש פה דיונים על אכילה באוטובוס גם
אז אסור לעלות עם בקבוק שתיה ואוכל אבל מותר לקנות פחית עם שתיה קלה ודביקה? ומסכן הנהג, בטח ישגעו אותו עם לתת עודף וזה. אז מה אם כתבו על המכונה ש"לא לבקש" ממנו, גם כתוב על הזכוכית שלו לא לדבר עם הנהג במהלך הנסיעה ואף אחד לא מתחשב בזה...

מכונות שתיה קרה באוטובוס
בשנות התשעים
אני זוכר אוטובוס מרצדס 0303 עם מכונה של משקר שהיתה ממוקמת במקום הספסל שלפני הדלת האחורית. האוטובוס נסע בקוים 963/961 ועל הפס האדום בחזית האוטובוס היתה מדבקה עם סמל של משקר. הניסוי כנראה לא צלח.

yairp4

Active member
מכונות שתיה קרה באוטובוס
אני מקווה שמדובר על מכונות בקבוקים ולא פחיות
הרי יש סיבה לזה שאסור להעלות לאוטובוס שתיה בכוס פתוחה או בפחית, כי זה כמעט בלתי אפשרי לשמור שלא לשפוך אותן עם כל תזוזה של האוטובוס. מכונות פחיות יהיו מתכון בטוח לזה שהאוטובוס יהפוך לפח זבל דביק.

amithi1

New member
אני מקווה שמדובר על מכונות בקבוקים ולא פחיות
הרי יש סיבה לזה שאסור להעלות לאוטובוס שתיה בכוס פתוחה או בפחית, כי זה כמעט בלתי אפשרי לשמור שלא לשפוך אותן עם כל תזוזה של האוטובוס. מכונות פחיות יהיו מתכון בטוח לזה שהאוטובוס יהפוך לפח זבל דביק.
גם בקבוקים ימצאו את דרכם אל הרצפה
אני בטוח שיקרה לא פעם שתוכן הבקבוק או הבקבוק עצמו יישפכו/יושלכו על הרצפה ואולי אף על המושבים.

אורי404

New member
מכונות שתיה קרה באוטובוס
כבר פעם שנייה שתגובת דובר "דן" לא נראית
בפעם הקודמת זה היה בכתבה על התחבורה הציבורית בבנ ברק. לא הגבתי. אבל מן הדברים, שהוא אמר היה נשמע, ש"דן" הכי משקיעים בבני ברק ולא בערים אחרות, כמו למשל פתח תקווה, רמת גן, גבעתיים או תל אביב. מקווה מאוד, שזה לא כך בפועל ושבכל זאת מנסים להשקיע בערים אחרות. כעת בכתבה הזו הוא מוסר הודעה " "בעידן הנוכחי בו יש רצון להעביר כמה שיותר נוסעים מהתחבורה הפרטית לציבורית, חשוב לשדרג את חווית הנסיעה. את זה עושות מכונות המשקאות". הכל טוב ויפה. אבל יש לדעתי דברים הכרחיים יותר, כמו למשל שדרוג הקווים. חלק מן הדברים אולי פחות תלויים ב"דן", אלא ברשויות המקומיות ובמשרד התחבורה. ע"ע "מטרופולין" בשרון, ששדרגה את הקווים בתוך אזורי השרון עם הוספת נסיעות, שדרוג מסלולים ובפתיחת קווים חדשים. כבודן של מכונות השתייה במקומו מונח. אבל זה לדעתי, זה לא מה שיביא לשדרוג. אלא צעדים אחרים, כמו למשל שיפור המידע בתחנות עם זמני ביניים. צעד אחר לגמרי: הכנסת Wifi בדומה לאוטובסים של "מטרופולין". אני אמנם לא משתמש בניידים השונים (איי-פונים וכו'). אבל אני כבר מכיר לא מעט, שמרוצים מן הצעד הזה. סביר להניח, שיותר מרוצים מאשר הכנסת מכונות שתייה.

מבשרת333

New member
כבר פעם שנייה שתגובת דובר "דן" לא נראית
בפעם הקודמת זה היה בכתבה על התחבורה הציבורית בבנ ברק. לא הגבתי. אבל מן הדברים, שהוא אמר היה נשמע, ש"דן" הכי משקיעים בבני ברק ולא בערים אחרות, כמו למשל פתח תקווה, רמת גן, גבעתיים או תל אביב. מקווה מאוד, שזה לא כך בפועל ושבכל זאת מנסים להשקיע בערים אחרות. כעת בכתבה הזו הוא מוסר הודעה " "בעידן הנוכחי בו יש רצון להעביר כמה שיותר נוסעים מהתחבורה הפרטית לציבורית, חשוב לשדרג את חווית הנסיעה. את זה עושות מכונות המשקאות". הכל טוב ויפה. אבל יש לדעתי דברים הכרחיים יותר, כמו למשל שדרוג הקווים. חלק מן הדברים אולי פחות תלויים ב"דן", אלא ברשויות המקומיות ובמשרד התחבורה. ע"ע "מטרופולין" בשרון, ששדרגה את הקווים בתוך אזורי השרון עם הוספת נסיעות, שדרוג מסלולים ובפתיחת קווים חדשים. כבודן של מכונות השתייה במקומו מונח. אבל זה לדעתי, זה לא מה שיביא לשדרוג. אלא צעדים אחרים, כמו למשל שיפור המידע בתחנות עם זמני ביניים. צעד אחר לגמרי: הכנסת Wifi בדומה לאוטובסים של "מטרופולין". אני אמנם לא משתמש בניידים השונים (איי-פונים וכו'). אבל אני כבר מכיר לא מעט, שמרוצים מן הצעד הזה. סביר להניח, שיותר מרוצים מאשר הכנסת מכונות שתייה.
אורי זה לא סותר את העובדה שאכן יש לבצע
שיפורים בקווים, פשוט מכונות שתייה זה חלק שולי בשיפור השירות. (אישית אני חושבת שהתקנת מכונות שתייה זהו מהלך מיותר, מה גם שאני מעדיפה

SilverHand

New member
מכונות שתיה קרה באוטובוס
הבוקר ראיתי מכונת שתייה בקו 140 בת ים בני ברק
מכונה ריקה, תופסת מקום של שני מושבים באוטובוס ארוך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה