עם קווי תחבורה ציבוריתמכונות שתיה קרה באוטובוס
מסתבר שעכשיו הניסוי של "דן" הצליח והיוזמה מתרחבת לעוד אוטובוסים. כתבה מ YNET . מעניין אותי אם מישהו יודע במקרה באיזה קווים מדובר ושל איזה חברה המכונות האלו. אגב, מישהו פה בעד הדבר הזה באמת??
חברת דן באוטובוסים הבאים, ממה שידוע לי:מכונות שתיה קרה באוטובוס
מסתבר שעכשיו הניסוי של "דן" הצליח והיוזמה מתרחבת לעוד אוטובוסים. כתבה מ YNET . מעניין אותי אם מישהו יודע במקרה באיזה קווים מדובר ושל איזה חברה המכונות האלו. אגב, מישהו פה בעד הדבר הזה באמת??
בנוגע לכתבה עצמהמכונות שתיה קרה באוטובוס
אני לא מתלהב מהרעיוןבנוגע לכתבה עצמה
המכונה תופסת מקום של שני מושבים, זניח יחסית לכמות הנוסעים באוטובוס ואינה מפריעה לעומדים. בנוגע למשקל - עוד שטות שפולטים מרואייני הרחוב של וואי-וואי-וואינט.
חכו עד שחרדים יחליטו שקולה ופאנטהמכונות שתיה קרה באוטובוס
בקווים הפנימיים של ב"ב לא יהיו מכונותחכו עד שחרדים יחליטו שקולה ופאנטה
אינם צנועות- כשרות מספיק ואז יורידו את מכונות השתייה.
ימכרו "קולה קריסטל"חכו עד שחרדים יחליטו שקולה ופאנטה
כל הזמן יש פה דיונים על אכילה באוטובוס גםחכו עד שחרדים יחליטו שקולה ופאנטה
בשנות התשעיםמכונות שתיה קרה באוטובוס
אני מקווה שמדובר על מכונות בקבוקים ולא פחיותמכונות שתיה קרה באוטובוס
גם בקבוקים ימצאו את דרכם אל הרצפהאני מקווה שמדובר על מכונות בקבוקים ולא פחיות
הרי יש סיבה לזה שאסור להעלות לאוטובוס שתיה בכוס פתוחה או בפחית, כי זה כמעט בלתי אפשרי לשמור שלא לשפוך אותן עם כל תזוזה של האוטובוס. מכונות פחיות יהיו מתכון בטוח לזה שהאוטובוס יהפוך לפח זבל דביק.
כבר פעם שנייה שתגובת דובר "דן" לא נראיתמכונות שתיה קרה באוטובוס
אורי זה לא סותר את העובדה שאכן יש לבצעכבר פעם שנייה שתגובת דובר "דן" לא נראית
בפעם הקודמת זה היה בכתבה על התחבורה הציבורית בבנ ברק. לא הגבתי. אבל מן הדברים, שהוא אמר היה נשמע, ש"דן" הכי משקיעים בבני ברק ולא בערים אחרות, כמו למשל פתח תקווה, רמת גן, גבעתיים או תל אביב. מקווה מאוד, שזה לא כך בפועל ושבכל זאת מנסים להשקיע בערים אחרות. כעת בכתבה הזו הוא מוסר הודעה " "בעידן הנוכחי בו יש רצון להעביר כמה שיותר נוסעים מהתחבורה הפרטית לציבורית, חשוב לשדרג את חווית הנסיעה. את זה עושות מכונות המשקאות". הכל טוב ויפה. אבל יש לדעתי דברים הכרחיים יותר, כמו למשל שדרוג הקווים. חלק מן הדברים אולי פחות תלויים ב"דן", אלא ברשויות המקומיות ובמשרד התחבורה. ע"ע "מטרופולין" בשרון, ששדרגה את הקווים בתוך אזורי השרון עם הוספת נסיעות, שדרוג מסלולים ובפתיחת קווים חדשים. כבודן של מכונות השתייה במקומו מונח. אבל זה לדעתי, זה לא מה שיביא לשדרוג. אלא צעדים אחרים, כמו למשל שיפור המידע בתחנות עם זמני ביניים. צעד אחר לגמרי: הכנסת Wifi בדומה לאוטובסים של "מטרופולין". אני אמנם לא משתמש בניידים השונים (איי-פונים וכו'). אבל אני כבר מכיר לא מעט, שמרוצים מן הצעד הזה. סביר להניח, שיותר מרוצים מאשר הכנסת מכונות שתייה.
הבוקר ראיתי מכונת שתייה בקו 140 בת ים בני ברקמכונות שתיה קרה באוטובוס
מישהו קנה בה ?הבוקר ראיתי מכונת שתייה בקו 140 בת ים בני ברק
מכונה ריקה, תופסת מקום של שני מושבים באוטובוס ארוך.
היא היתה ריקה, לא פעילה עדיין.מישהו קנה בה ?
על מפרקית זה עוד איכשהו מניח את הדעת בכ"ז אוטובוס גדול.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.