מכוניות אמריקאיות של UMI

coach

New member
מכוניות אמריקאיות של UMI

מהם הדברים הטובים והלא טובים שיש לכם להגיד על מכוניות אלו ? ( ביואיק , שברולט , איסוזו , אופל )

drorzi

New member
אני אוהב את המנועים ושום דבר אחר לא

יש משהו נחמד במנועים שופעי מומנט וכ``ס שבאים לביטוי כבר בסלד נמוך, האוטו סוחב נפלא. אבל כל השאר לא בא בחשבון לדעתי, החל מהנדסת אנוש איומה, שום כפתור לא ממש במקום לדעתי,אחרי נהיגה ארוכה אני יוצא עם כאבי גב תחתון, שלדה ממש ממש לא אוהבת בלגן (להגנתה אני אגיד שהיא מתלוננת הרבה לפני שהיא באמת מאבדת אחיזה) הגה שנראה שהחיבור שלו לגלגלים הוא מקרי בהחלט (אין שום היזון חוזר ושום התנגדות ) אני מדבר על האמריקאיות הישנות יותר, שמעתי/קראתי שהקריזלר החדשות מהנות טיפה יותר אך לא יצא לי לנסות. דרור זי

drorzi

New member
במחשבה שניה .... מה הקשר ל UMI ?

אילן ואני ענינו על מכוניות של GM UMI מיבאת גם את איסוזו וסאאב שהם לא אמריקאיות לחלוטין, אני חושב שיש מקום לפרט את השאלה, האם השאלה שלך איך היבואן בתור יבואן, כלומר איך השירות וכאלה או על רכבים ספציפים...) דרור זי

אילן די

New member
הוא אמר מכוניות אמריקאיות של UMI

:) לא חושב שהם מייבאים יצרנים אמריקאים אחרים.

itzik93

New member
מומנט פצצה

מנועים שקטים ונעימים, מומנט פצצתי - הלוואי והיו לוקחים את המנועים האלה ומכניסים אותם לכמה אירופאיות\יפאניות. מעבר לזה, האמינות שלהן בכל מה שקשור למערכות חשמל ו DRIVE-SHAFT הוא ממש גרוע, במכוניות נוסעים כגון ה GMC על כל סוגיהן (ספארי,וונדורה קצר\ארוך\מפואר\דיזל) ה DRIVE-SHAFT מתחיל לעשות רעשים מעצבנים לחלוטין במהירות שיוט - דבר בלתי נסבל בעליל !!!! - התיקון, יקר אש. מערכות החשמל (שסתום ה EGR המפורסם) נוטות להתקלקל\להתלכלך לעיתים קרובות\רחוקות (תלוי במזל שלך...) - הגיר והמנועים יחסית טובים מאוד לדעתי (עמידים ושקטים). האלטרנטור (בכולן) נוטה לחיים קצרים מאוד (הוא כנראה לא שמע של ``כשתזכה לשנה הבאה, עד 120...``) והתיקון שלו גם כן יקר מאוד (באיזור ה 1000 ש``ח). רגישויות (כמו בכל רכב עם הזרקה) יש גם כאן: חוטי הצתה, מפלג וכו`. רכב שעבר חיים טובים - יהיה יחסית אמין. רכב שלא עבר חיים קלים וקיבל טיפול חרא - צפוי לעשות בעיות לעיתים קרובות. אם תוכל לפרט על איזה דגם (ומודל) מדובר, תוכל לקבל תשובה יותר מדוייקת.

drorzi

New member
אילן, ממתי איסוזו אמריקאי ?

אכן האלטרנטור זו מחלה, וגיר לא אמין במיוחד אבל עומד בסטנדרט האירופאי (הלך לנו אחרי 130K, בדיוק כמו בפיאט שהיתה לי) אבל שאר האוטו את האמת מחזיק מעמד מאוד מאוד יפה דרור זי

אילן די

New member
צודק :)

אבל הוא אמר אמריקאיות ואחר כך הוסיף כמה דגמים (אופל ואיסוזו ביניהם) שהם לא ממש אמריקאים...

drorzi

New member
|OT| , הא לא עובד פה ? אילן-בשבילך

גיליתי שיש פה תפוזים מחיכים :) וכו אבל צריך לשים - בין ה : ל ) וזה עובד ;-) סתם אני משתעשה לי, אני חושב שצריך להרחיב פה את מבחר התפוזים, את האמת מה שטוב זה שמצביעים על אחד והוא ישר מועתק להודעה, ח``ח :cool: דרור זי

djgabi

New member
כל המכוניות של UMI מדהימות חבל``ז

אין תחליף ומתחרה ממש רציני לאיכויות של האמריקאים. אלה המכוניות הכי מדהימות שיש. בד``כ למעמד הגבוה.

דרורזזזזייייייייייי...... :)

שאני לא אבוא לומר שלום ולאחל מזל טוב ????? אני ???? אני רואה שהדבקתי את כולכם בחתימה בגוף שלישי, אה ??? ;-) אז הנה...באתי... ואני אומר... מ ז ל ט ו ב לדרורזי... אני יודע שהאידיאולוגיה שלך ואהבת האמת שלך לכלי רכב תעשה רק טוב לפורום ויושביו... שא ברכה ידידי...ושיהיה בהצלחה.... שחק אותה... תנו בגזיות אנשים... :cool: השדון... עדיין בעד נסיעה על שניים ולפעמים אף על אחד... B-)

© DrorZi

New member
חסר פה תפוז מסמיק! :) תודה שדוני

וכמו שאתם רואים סידרתי לעצמי את השם כמו שאני אוהב ורגיל :) B-) דרור זי

למעלה