תתחדש, נשמע כאילו שרפת את הקפה....
למקינטה יש מספר מנות שהיא מייצרת (כתוב עליה) - אי אפשר להכין פחות
למקינטה יש מספר מנות שהיא מייצרת (כתוב עליה) - אי אפשר להכין פחות
- בחלק התחתון יש למלא מים קרים עד הסימון שקיים או עד הקו הדמיוני שמתחת לשסתום הביטחון.
- למלא את הסלסלה בקפה טחון עד השפה, לשטח את הקפה בעדינות אך לא להדק.
- להכניס את הסלסלה אל החלק התחתון, להבריג ולסגור את החלק העליון.
- להניח על הכריים על עוצמת חום נמוכה (להקפיד שהאש לא תעבור את גבולות המקינטה, על מנת שלא תישרף הידית).
- מיד שהקפה מתחיל לפרוץ, להסיר ממקור החום ולהמתין עד שכל הקפה יגיע לחלק העליון (אם משאירים על האש יותר מדי, הקפה יישרף).