מכונת הכסף

Nomero Uno

New member
מכונת הכסף

הנה נושא אחד שמאוד מפריע לי אצל התאומות נושא שעלה כבר כמה פעמים בפורום ואני בטוח שרובכם תסכימו איתי התאומות כיום הן פשוט תעשיית כסף אחת גדולה הן מוציאות כל מה שהן יכולות סרטים,סדרות,דיסקים,אופנה משלהן,בובות ואני בטוח שיש עוד פשוט אני לא יכול להיזכר כרגע לדעתי רוב האשמה נופלת על רוברט ת´ורן שפשוט מצא דרך לעשות כסף והרבה ממנו אך גם לתאומות יש חלק לא מבוטל בזה מה דעתכם על זה?

Nomero Uno

New member
שכחתי משהו

תסתכלו על התמונה ועל המספרים שהתאומות הוציאו ביחד עם "להגיע לשם" הן אכן הצלחה אדירה אבל סתכלו לכמה תחומים הן פלשו

צודקת ב-2000 אחוז

זה ממש מעצבן כבר!!! מלא ספרים בובות ברבי לכל סרט תיקים יומנים ציוד בי"ס (מדבקות,מערכות שעות.....) משחקי פלייסטיישן וקו אופנה משלהן וקו איפור משלהן לדעתי זה כבר הגזמה.. בגלל זה אני לא מסוגלת להיכנס לאתר הרשמי שלהן אלא רק לאתרים ישראליים עם מלא תמונות יפות של שתי הנערות הכי מהממות בעולם!!! למישהו יש אתרים טובים להביא לי???

motib4

New member
תוכלי להכנס לעמוד הקישורים...../images/Emo26.gif

זה בשורה האפורה למעלה.

Nomero Uno

New member
אני בן למקרה שלא שמת לב

אבל תודה על התגובה כן שכחתי להזכיר את האתר השמי שנהפך לאתר מכירות במקום לאתר מידע על התאומות כל דבר שיש באתר הוא אך ורק בשביל למכור כמה שיותר מוצרים שלהן במיוחד את קו האיפור

Nomero Uno

New member
עדכון נוסף מתעשיית הכסף

התאומות יוציאו בקרוב משחק קופסא וקו אופנה לגיל צעיר יותר מאשר הקו אופנה הנוכחי שלהן ושמישהו יגיב כבר! אני לא מאמין שלאף אחד אין דעה על זה

באמת..ניראה לי שאנחנו היחידים בפורו

זה ממש מעצבן וזה גם הורס להם...! ואל תשכחו שהם הולכות עכשיו גם לבים סרטים ולא רק לשחק בהם!

למעלה