מכונת כביסה -המלצות לקניה

מול

New member
מכונת כביסה -המלצות לקניה

אני רוצה לרכוש מכונת כביסה אבל אין לי מושג מה צריך לבדוק האם מהירות הסל"ד בסחיטה באמת משנה במדינה חמה כשלנו? האם תוף נירוסטה הוא הכרח? הציעו לי תוף מ"קרבונט" או משהו כזה ,מה זה? מלבד אחריות מה עוד צריך לבדוק? בתודה מראש לכל העונים

odedg

New member
מקורות מידע

הדרך הרגילה והטובה, בדרך כלל, זה להסתובב בחנויות שונות, קטנות ורשתות גדולות ולשאול. צריך להיזהר, כי למוכרים או אין מושג אמיתי בתחום (ולדעתי זה נורא!) או יש אינטרס למכור מותג מסויים, כי עליו יש רווח גדול יותר. אבל, אם משווים ניתן הרבה ללמוד. אפשר גם לפנות למכון התקנים ולבקש הסברים ומשמעויות, לפחות לפי מה שיש בתקן. יש גם באתר של דפי זהב מידע שנראה לי די מקצועי

שי ז.

New member
מכונות כביסה

שלום, ראשית למהירות הסחיטה יש חשיבות גם בארצנו החמה (פעם בכמה שנים יש לנו גם חורף). המלצתי לך היא מכונה בעלת 800 סל"ד לפחות אבל עם אפשרות להוריד את המהירות ורצוי כמה מהירויות שונות (לפחות 800 600 300 או קרובות לנ"ל). כמו כן רצוי בורר טמפרטורות שאינו קשור לתוכניות. התוף בכל המכונות עשוי נרוסטה (התוף הוא החלק המסתובב). דוד פוליקרבונט הינו דוד מחומר פלסטי. אני אישית הייתי הולך על מכונה עם דוד כזה רק מיצרן מאוד מכובד. החומר אמנם עמיד בקורוזיה אבל אל לנו לשכוח את המאמצים הגדולים הפועלים עליו בזמן הסחיטה. המלצתי היא מכונה בעלת התכונות שהזכרתי עם דוד נירוסטה ולפחות 3 שנים אחריות. ככל שתהיה זולה יותר כך יותר טוב. עדיף לקנות מכונה בכ 2000 ש"ח שתחזיק 7 שנים מאשר מכונה ב 4000 ש"ח ל 14 שנים. בהצלחה. שי

מראמיר

New member
יש אתרים מעולים להשוואה

אני ממליץ לך להכנס לאתר :www.consumerreview.com תוכל ללמוד שם קודם כל מה התתכונות החשובות וגם יותר ספציפי. בשום פנים ואופן לא הייתי סומך על המלצת המוכרים. במקרה הטוב הם סתם שרלטנים וברברנים, במקרה הפחות טוב הם נגועים באינטרסים. ולשאלתך: סל"ד גבוה חוסך זמן ייבוש במייבש. סל"ד מעל 1000 גורם לבלאי של הכביסה. תוף נירוסטה יותר עמיד. אגב, בארה"ב כמעט לא תמצא תופ נירוסטה ואורך החיים של המכונות שם לא קטן... מצב חצי כמות חוסך עלויות. פילטר קדמי. אין הבדל מבחינת ביצועים בין פתח קדמי לעליון. ע"י בחירת תכנית כביסה נכונה אפשר לחסוך בעלויות. אבקה טובה מאפשרת כביסה בטמפ נמוכה גם של לבנים, אין צורך להרתיח. תו תקן ישראלי. וודא שיש לך מסנן רציני והתקן נגד אבנית. הגעה למהירות סחיטה מירבית באופן הדרגתי. (דבר חשוב) מנוע נפרד למצב סחיטה-ייתרון.

למעלה