מכונת כביסה יד שנייה

נעם H

New member
מכונת כביסה יד שנייה

אני מעוניין לקנות מכונת כביסה יד שנייה ורציתי להתייעץ עם חברי הפורום. האם זה משתלם או שהסיכון הכרוך בכך ובתיקונים עתידיים אפשריים מביא לכך שעדיף לרכוש מכונה חדשה. כמו כן רציתי לדעת איזה פירמות כדאי לחפש... בתודה מראש

מכונת כביסה יד שניה

לפי דעתי כדאי לקנות מכונת כביסה יד שניה עד 500 ש"ח היום המחיר הכי זול למכונת כביסה הוא בערך 1500 ש"ח והיא מספיקה בדיוק ל - 3 שנים תמיד כדאי לשפץ את המכונה חוץ ממקרה שבו גוף המכונה נרקב. אני טכנאי מכונות כביסה לשעבר, אז אני ממליץ לך לשמוע לדעתי. מחכה לתגובה

גיא 29

New member
אחי טעות בידך...

יש היום מכונות גם ב1200 שקלים וחץ מזה מבחינה כלכלית לא תמיד כדאי להחליף מיסבים,תוף (אגב גם אני מהתחום :) )

החלפתי מיסבים ותוף

אם אתה מדבר ככה אז אני לא מבין מאיזה תחום אתה. מיסבים עולים 40 ש"ח? או 90 ש"ח למכונה עם פתח עליון? תוף אתה לוקח ממכונת כביסה אחרת? לוקח מהלקוח 800 שקל? מה לא משתלם בזה? מחכה לתגובה

pazitr

New member
מוצרים יד שניה = עוגמת נפש

אני לא חושבת שתמיד משתלם לרכוש יד שניה, אלא אם זה מאדם פרטי. אני רכשתי מקרר משומש בחנויות מול התחנה המרכזית הישנה בתל אביב. כשרציתי לרכוש את המקרר קיבלתי יחס מדהים וחיזרו אחרי בשכנועים שונים. לאחר כחודש התגלה כי יש פגם קטן במקרר שאינו ניתן לתיקון (חור זעיר במקפיא שממנו ברח הגז) ומאז החלה "המלחמה הגדולה" לא הסכימו להחליף לי את המקרר או בכלל לדבר איתי, עד שהגיע המצב לאיומים...כן, כן... גם המקרר החדש שבסוף קיבלתי התקלקל לאחר חודש וחוץ מבזבוז כספים ועוגמת נפש לא קיבלתי שום דבר...

מאיר פ

New member
מכונת כביסה

חבל על הזמן עם מכונות משומשות. אם לחסוך אז אפשר לקרוא בעיתונים שיבואנים מציעים מכונות מתצוגה בהנחות של עשרות אחוזים (מה מפריע איזו מעיכה קטנה בפח?).

גם זו דרך

אבל לפעמים אין כסף ו-500 ש"ח זה המקסימום שאפשר להוציא זה כמו לקנות אוטו משומש או חדש. לעולם לא תדע מה אתה קונה עד שלא יהיה לך אותו... מחכה לתגובה

למעלה