מכונת כביסה

רוני1955

Active member
מכונת הכביסה שלי עלתה לגן העדן של מכונות הכביסה. היום אני נוסע לחפש חדשה, והמלצות יתקבלו בברכה. אני מחפש מכונה של 7 ק"ג, פתח חזיתי, פשוטה, בלי הרבה גימיקים מיותרים.

trilliane

Well-known member
מנהל
יש לנו בוש (כנראה סדרה 4, לא בטוחה בדגם) כשנה, אין תלונות.

ויוי 25

Well-known member
מכונת כביסה "בוש" קניתי לפני 7 שנים ,נחשבת למכונה איכותית ואכן עבדה טוב , אך לצערי החזיקה רק 5 שנים ,עד שהמנוע שווק חיים,
ולא הצדיק את מחירה הכול כך יקר.
ןאז, לפני 7 שנים עברתי לרכישת מכונת כביסה מעולה ,שהיתה מפירמה לא מוכרת (תוצרת פולין),
שילמתי עבורה חצי מחיר ממחירה של מכונת "בוש",ולשמחתי היא עבדה מצויין וללא כול תקלה במשך 7 השנים עד שלפני שנתיים התקלקלה, ואז הוחלפה שוב במכונת כביסה מעולה "חברת אינדסיט" וגם מחירה מאוד זול, (לפני שנתיים -.1,300 ש"ח ב-24 תשלומים)

בשורה התחתונה :
גם מכונות כביסה במחיר מוזל עובדות כיום מצויין !!! וזאת מבלי לקרוע את הכיס.

רוני1955

Active member
תודה לכל העונים. קניתי אתמול, מכונת כביסה 7 ק"ג של "לנקו", 1050 ש"ח, במחסן חשמל ענקי בקיבוץ מזרע. אחד היתרונות שלהם לעומת חנויות אחרות, שמשלמים ולוקחים את המכונה. בחנויות אחרות שבדקתי בעפולה, משלמים, ו"נזמין לך, ותבוא בשבוע הבא לקחת". מכיוון שברכב שלי אפשר לקחת ואין לי צורך במשלוח, זה יתרון משמעותי.

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה לכל העונים. קניתי אתמול, מכונת כביסה 7 ק"ג של "לנקו", 1050 ש"ח, במחסן חשמל ענקי בקיבוץ מזרע. אחד היתרונות שלהם לעומת חנויות אחרות, שמשלמים ולוקחים את המכונה. בחנויות אחרות שבדקתי בעפולה, משלמים, ו"נזמין לך, ותבוא בשבוע הבא לקחת". מכיוון שברכב שלי אפשר לקחת ואין לי צורך במשלוח, זה יתרון משמעותי.
תתחדש!
אגב, הצורך בהובלה לא מסתכם בהכרח רק ברכב אלא ממנו לדירה (לפחות עבור מי שלא גר בקומת קרקע / עם מעלית).

למעלה