מכונת פסטה מזויפת

o h a d d

New member
מכונת פסטה מזויפת

אחרי שנים של פינטוזים, ואחרי התוכנית האחרונה של שום פלפל ושמן זית שבה חיים כהן הכין ריביולי, החלטתי לעשות מעשה וללכת לקנות מכונת פסטה. לאחר בירור קטן באינטרנט הסתבר לי שהדבר האמיתי בתחום היא מכונת פסטה מדגם ATLAS שמגיעה בשני גדלים: 150/180 ממ'. אגב, זו המכונה שגם חיים כהן משתמש בתוכנית. המחירים באינטרנט נעו בין 125-160 שקלים, אך ליד הבית שלי הייתה חנות שמכורת אותן ב 115. הלכתי לחנות שמח וטוב לב ורכשתי את מכונה נחשקת, האריזה הייתה זהה, התמונה שעל הייתה זהה למכונה המפורסמת וגם המכונה נראתה זהה. לאחר שרכשתי את המכונה ביקשתי לקנות קמח מתאים אך לא היה בחנות, אז הלכתי לחנות לציוד מטבח בקרבת מקום, בחנות זו גם הייתה את המכונה מהדגם ההוא במחיר 260 שקל. מיד שנכנסתי הסתכל עלי המוכר במבט חשדן וביקש לראות את המכונה, ברגע שפתח את המכונה הוא אמר לי מיד שזה זיוף. בהתחלה לא האמנתי לו אך בטון ידודותי שאלתי מה ההבדל. הוא לקח את המכונה מהחנות שלו וערכנו השוואה. הקופסא הייתה זהה (למעט התו בתחתית) המכונה בחנות הייתה כבדה יותר, אך המראה החיצוני המידות והצורה היו ממש זהות. כאשר הסתכלנו על הרכיבים הפנימיים שמנו לב שהחומרים מעט שונים וישנם שנויים זערים במיבנה המנגנון, ובכלל המכונה האמיתית נראתה חזקה יותר ועבדה חלק יותר. הדבר המרגיז ביותר, זה שעל המכונה האמיתי חרוט גם שם היצרן וגם שם הדגם. על האריזה של המכונה המזוייפת יש תמונה שבה נראת מכונה עם שם היצרן ושם הדגם, אך על המכונה המזוייפת אין את שם היצרן, כלומר התמונה שעל המכונה המזוייפת היא בכלל לא התמונה של המכשיר שנמצא בתוך אותה אריזה אלא של מכשיר אחר. המוכר אומר שמכונת ATLAS היא המכונה הטובה ביותר, ושלקוחה שלו קנתה מכונה מזוייפת וזכתה להשמש בה בדיוק פעמיים לפני שהתקלקלה. כעט המכונה בביתי ואיני יודע מה לעשות איתה, האם לנסות להשתמש בה או לנסות להחזיר אותה. כוס'רבעק

clcl

New member
תלך לחנות ותחזיר ותדרוש את כספך חזרה!!!!

אתה זכאי לכך!!!!

bigjack

New member
להחזיר מיד בלי לחשוב פעמיים../images/Emo46.gif

כמו שתמיד אומרים: זול עולה ביוקר. הרי לא מדובר בהפרש של אלפי שקלים, בסה'כ הפרש של מקסימום 100 שח' המכונה הזו אמורה לשמש אותך שנים ארוכות, אז לא שווה לחסוך עליה את הסכום הזעום הזה. מחכה לדיווחים איך הלך לך עם הפסטה...... גם לי יש חישקוקים להתחיל להכין פסטה ביתית.

o h a d d

New member
כאן מוצגת המכונה, כנראה הנכונה

לפי המחיר היא נראת נכונה, אך לא אקנה בלי לבדוק

o h a d d

New member
קודם כל זה 150 ש"ח ולא 100

והיא עולה בעצם יותר מכפול, ואני סטודנט רש, אך בכל זאת אני אלך לדרוש את כספי חזרה. אומנם מכונה טובה זה לכל החיים ואני מקווה שלא אוציא כסף רב לדבר שיעמוד לו בארון כל החיים. פסטה (להבדיל מבשר) הוא דבר שיכול להיות זול מאוד וטעים בטירוף! וגם, איבדתי את הקבלה-אבל שילמתי בכרטיס אשרי כך שלא נראה לי שתהייה בעיה.

bigjack

New member
חס וחלילה אני לא מזלזל ב100 או 150 שח'

אבל עדיף בכלל לא לקנות מאשר לקנות סחורה פגומה. במשך השנים העדפתי הרבה פעמים להתאפק ולכבוש את החשק לקנייה מידית עם התפשרות על איכות. חלק מהשאיפות הגשמתי ועל חלק אני עדיין מפנטז...... לפחות אין לי טעם מר בפה......

Master Stav

New member
אתה באמת שואל מה צריך לעשות ?

1. ללכת לחנות ולדרוש את כספך חזרה 2. לפרסם פה ובפורומים נוספים בתפוז את שם החנות( באישור מנהלי הפורום ) ולהזהיר אנשים !!! גועל נפש

o h a d d

New member
האינטר מלא במכונה הזו

למעשה החיקוי הסיני יותר נפוץ מהאיטלקי האמיתי. בכל מיקרה החזרתי את המכונה וקניתי את האורגנלית.....ברגע שאשים ידי על הקמח המתאים (מה שלא השגתי היום) אני אודיע לכם איך יצא.

Bavmorda

New member
בהצלחה - ושמחה לקרוא שהכל הסתדר....

זה לא משנה אם זו מכונה לפסטה או כל דבר אחר.... התוכן צריך להתאים לקופסה - נקודה. 4U| B.

למעלה