מכונת קפה זולה - יש חיה כזו...?

מכונת קפה זולה - יש חיה כזו...?

כן, אני יודע שקיים מגוון רחב של מכונות קפה במחירים מצחיקים, אבל כשאני אומר מכונת קפה אני מתכוון לכזו שתפיק לי אספרסו שבאמת אוכל להנות ממנו.

בעקבות שיטוט וחיפוש אחר מטחנות, נתקלתי בערב רב של מכונות אספרסו במחירים שלהפתעתי אני יכול להרשות לעצמי. והאמת - זה נראה לי טוב מדי כדי להיות אמיתי.

אני לא אחפור, כי יש דיון שלי סמוך לדיון הזה, אבל נתקלתי בפירמות כמו דה-לונגי, המילטון, גולד-ליין ו-קאלוריק שיש להן מכונות קפה במחיר של עד 600 ש"ח..
השאלה היא כמה מאכזב קפה ממכונה כזו. אני משתמש היום במקינטה, אבל אני אוהב נורא אספרסו, מעדיף אותו על קפה ממקינטה - אבל אספרסו גרוע פשוט לא שווה את המכונה, לדעתי, ולכן החלטתי לחכות..

אני אהיה ספציפי לגבי הדגמים שראיתי:
Kalorik EXP24
Hemilton HEM177
Delonghi EC220\ec200
Ufesa espresso CE7141

ובבקשה לא להציע לי להוסיף עוד 600 שקל ולקנות כרומקס.... אני כל כך קרוב ללעשות את זה ואני באמת לא יכול להרשות לעצמי...

dudi4321

Active member
אתה צודק בהחלט

לי יש כרומקס ES180D שהמחיר שלה מטפס כל הזמן. נסה למצוא אחת באיזה דיל. אני נהנה ממנה מאד. קבלתי אותה במתנה. יש לי עוד אחת ישנה שקניתי לחלקים והיא שמישה. עלתה לי רק 250 ש"ח.
לגבי הדגמים שהבאת אין לי בכלל נסיון.

או לקנות מכונה יותר טובה ורצינית מתצוגה....

יש מכונות כמו גאג'יה אבולושן, סאקו נינה קפוצ'ינו, גאג'יה קלאסיק או בייבי קלאס מתצוגה בכמה חנויות שאנהי עובד איתן , מכונות הרבה יותר טובות מכל אלו שרשמת כאן, במחירים קרובים למה שכתבת כאן ואני חושב שזן קניה בטוחה וטובה למכונות שהתוצאות שהן מפיקות, באופן ברור , טובות מהמכונות שהצעת.
אגב מכל אלו שהצעת אני אישית חושב שתקנה את זו שהבי מתאימה לאישה לעיצוב הכללי של המטבח...כל המכונות הללו הן גנריות לחלוטין, רק המעטפת שונה.

תוכל להפנות אותי לחנויות הללו...?

שמוכרות מתצוגה ולא ינסו לסבן אותי...

בנוסף, האם היית ממליץ לקנות את אחד הדגמים שהזכרת מתצוגה, או כרומקס חדשה, או שמא אם אני כבר מטפס לתקציב של כרומקס חדשה (1200 ש"ח), האם יש מכונות רציניות יותר שאפשר לקנות מתצוגה בתקציב הזה?

ואם כבר...

מה ההבדל בין גאג'יה אבולושן לגאג'יה ויוה וגאג'יה קלאסיק..? אני לא רואה הרבההבדל במפרט, מלבד זה שה-ויוה היא ידנית והאבולושן היא חצי אוט'... והבדל קל בלחץ
(15 לעומת 16), יחד עם הבדלים עצומים בהספק...

ראשית...

אין יותר יבוא של גאג'יה ויוה.
מפרטים טכניים שונים מאוד בין המכונות, תוציא רגע מהמשוואה את המשאבה שהיא גנרית לחלוטין, וכל הסיפו הזה של 15/16/19/20 באר זה לא קשור לכלום בדיוק כמו כשכתוב על רמקול 1000W PMPO מין נתון בשביל להגיד לך "לי יש יותר גדול" כשבעצם יש להם כלום... המשאבה היא גנרית וכמעט וחוזרת על עצמה בכל הדגמים
ויוה: דוד אלומיניום כם גוף חימום חיצוני 680 וואט, בסיס דוד אלומיניום ואטם ראש יחודי למכונה, נפח דוד 150 סמ"ק, ידית חליטה מאלומיניום

קלאסיק/אבולושן דוד 220 סמק אלומיניום עםשני גופי חימום 680 וואט על בסיס דוד מנחושת, אטם ראש גנרי . ידית חליטה כבדה מנחושת מצופה בניקל.
קלאסיק שסתום תלת שמשחרר עודפי מים מראש החליטה לאומת האבולושן שסתום חד כיווני בלי שחרור עודפי מים. כל שלושת המכונות נכנסות להגדרה המעוותת, שאישית אני לא אוהב והלא ברורה של מה שנקרא מכונה חצי אוטומטית. (לפי ההגדרה של ידנית גם לחץ החליטה נבנה ידנית ע"י מנוף כשבחצי אוטומטי יש משאבה).

Lechoke Lames

New member
פיספסתי משהו וכרומקס הפכה להיות מותג נחשק?

תמיד הנחתי שמכונות כרומקס מקבילות לכל שאר מכונות המדבקה הזולות...

ronkaz

New member
בעניין מכונת קפה.. דעתי נחרצת...

בדרך כלל אין לי בעיה לחפש מוצרים במחירים יותר זולים.. אבל במכונת קפה אין סיכוי...
יש הבדל בטעם וזה בוודאות... ( לא סתם אני אומר אלא מנסיון)...
לי יש את מכונת הקפה של B-ESPRESSO וכל בוקר שאני שותה את הקפה אני נזכר כמה זה הייתה החלטה טובה להשקיע בה...
ויותר מזה לא היה לי בעיה להשקיע את הסכום בגלל החברה שמספקים לה את האחריות... הם מספקים לי אחריות לעוד מוצרים בבית והנסיון שלי איתם הוא טוב...
ככה שאני יודע שהשקעתי במכונת קפה, הטעם טוב ואם יקרה משהו יש מי שיספק לי את האחריות...

למעלה