מכונת קפה saeco syntia

פתוקי

New member
מכונת קפה saeco syntia

אחרי בדיקות רבות ובירורים רבים, החלטנו לרכוש את המכונה הנל.
המלצות/דיס המלצות
ואם ידוע על מבצע שווה איפושהו
תודה

אספרסו2

New member
מכונת צעצוע

שיש לי בעבודה,אני מפיק ממנה רק אספרסו צעצוע,
שלא מגיע לקרסולי הגורמה שאני מפיק בבית מהצ'ימבלי.

אני חושב שלהשוות בין מכונה אוטומטית ביתית ל..

... מכונה כמו לה צ'ימבלי M21 ג'וניור שהיעוד שלה הוא בכלל נקודות מכירה קטנות להיקף של עד 100 כוס ביום לקפה איכות, זה כמו להשוות את מחלקת ביזנס במטוס A380 של אמראייטס לבין טיסה בצסנה....

לשנייהם יש כנפיים, בשניהם טסים ממקום למקום....

אספרסו2

New member
בודאי שאין השוואה

אבל זה פער שאני מתמודד איתו כמעט מידי יום ורק כאן המבין יבין.

מדובר במכונה האוטומטית הבייתית....

מבין היותר אמינות שיש אבל זה בתנאי.
טיפולים תקופתיים בזמן!!!! (זה לא טרוייאלי כי בישראל כמו בישראל, הוראות הפעלה זה למטומטמים וטיפול תקופתי זו המלצה. כל התקלות כמעט שאני פגשתי במכונות הללו למעט אחת, קשורה באופן ישיר בתחזוקה ונקיון)!
המכונה מאוד אמינה ומוצלחת בגדול, לגביאת הקפה , לא להשוות בינה לבין מכונה של בית קפה כי בהשוואה כזו תמצאו את עצמיכם מעט מבולבלים. בשורה התחתונה מדובר במכונה אוטומטית ביתית ויש לצפות ממנה לתוצאות כאלו. הקצפה היא עניין של מיומנות(במידה שאתם רוכשים את הדגם עם המקציף הרגיל. אני פחות ממליץ על גכרסת הוואן טאצ', הוא לא פחות אמינה רק ש הקראף נורא יקר אם נשבר או מתקלקל ומקציפים בקראף דורשים התעסקות רבה בכל מה שקשור בנקיון ותחזוקה שוטפת). מה שכן, אני בטוח שהמכונה מפיקה קפה טוב יותר מאשר מכונת קפסולות למשל...

בהצלחה ותתחדשו.

doutsh

New member
נצל"ש - משך החליטה במכונה אוטומטית

יש לי מכונה מסוג גאגיה סינכרוני דיגיטל.
הטחינה היא כמעט הכי דקה (אני מעריך, אני לא בטוח שהידית כיוון של המטחנה מכוונת כראוי), ועדיין לוקח לאספרסו משהו כמו 5 שניות להמזג.
האם יש מה לעשות עם זה? זה בכלל משנה או שברמת האספרסו שהמכונה הזו מוציאה זה לא מורגש?
תודה

מכונה אוטומטית עובדת שונה מאוד....

...ממכונה ידנית , לכן נושא ה22-27 שניות הוא לא רלוונטי במכ' אוטומטית.
מה שכן, 5 שניות נשמע מהר. בדוק את טריות הקפה ואם הפולים באמת יבשים מאוד. (לא... התאריך המודפס על השקית אינו מעיד על טריות)!
במידה וצריך להתערב טכנית ולכייל מטחנה, זה לא סיפור מורכב מידי.

doutsh

New member
הפולים טריים, נקלים בבית כל שבוע

אמנם במכונת פופקורן, אבל זה מה יש...
לגבי כיול המטחנה, על פי מה שראיתי אמורים להיות כתמי צבע על
המטחנה כדי שיהיה אפשר לכייל אותה, אך אצלי הם לא נמצאים.
בנוסף, הבנתי שכדאי לשנות את עובי הטחינה רק כשהמטחנה עובדת, מה שלא ממש מקל על הכיול.
ודבר אחרון - כשהורדתי את עובי הטחינה עוד יותר, המכונה "נתקעה" והופיעה הודעה שאני לא זוכר בדיוק מה היה כתוב בה אבל משמעותה שהמשאבה סתומה. כשהחזרתי את הטחינה לדרגה הנוכחית, הבעיה לא חזרה, כך שהסקתי שהטחינה הייתה דקה מדי וסתמה את ראש החליטה.

eldad-g

New member
יש לי כחודש עונה על הציפיות

לגבי הקצפה משיקולי נוחות אמינות ואורך חיי המכונה אני מקציף במקציף חיצוני מעולה לגבי האספרסו אני די מרוצה ממנה בהתחשב באילוצים
עושה עבודה טובה
אלדד

פתוקי

New member
מקציף חיצוני

אלדד שלום
באיזה מקצף חיצוני אתה משתמש? בזמנו כשביררתי זה היה עסק יקר מאוד משהו סביב 400 שח בסוף קנינו את הטוטי קרמה כפשרה...

eldad-g

New member
משתמש בטויסטר פרו עלה כ450 ש"ח פלוס מינוס

שווה כל שקל עבודה מצוייינת קל לניקוי ושימוש הילדים מכינים לבד שוקו מוקצף וסחלב בקיצור אטרקציה

למעלה