מכונת רקמה

dudette86

New member
מכונת רקמה

ערב טוב,

ניסיתי כבר בפורום רקמה (שכנראה פחות מתאים לשאלה הזו) ומנסה עכשיו גם כאן...
אני רוצה להזמין מכונת רקמה של Brother דגם PE770 (מאמזון כמובן, מודעת לעניין השנאי). האם זה דגם שבכלל מתאים למישהי מתחילה כמוני? יש לי המון ניסיון בתפירה אבל לא רקמתי מעולם, לא ידנית ולא עם מכונה... זה דגם מומלץ לשימוש ביתי? זה הדגם הכי זול שמצאתי בגזרת המכונות שהן לריקמה בלבד. יש לאותה החברה דגם זול כמעט בחצי אבל זה משולב מכונת תפירה וזה תמיד מפחיד אותי מכונות משולבות (אבל אם במקרה למישהי יש ניסיון טוב עם ה-SE400 הזולה יותר אשמח לשמוע גם). אם יש המלצה או דיסהמלצה לדגם אחר אל תתביישו

תודה רבה!

Rotshhh

New member
אין לי ניסיון עם המכונה הזאת אבל...

קניתי אותה והיא צריכה להגיע בשבוע הבא. לא יהיה לי זמן לבדוק אותה בחודש הקרוב עקב מעבר דירה. ברגע שאבדוק אעדכן.
מהבדיקה המקיפה (מאד) שערכתי באינטרנט היא נראית לי האופציה הטובה ביותר יחסית למחיר. בשביל לרקום במכונה הזאת לא צריך ידע ברקמה, רק צריך לדעת להפעיל את המכונה כמו שצריך ולהחליף חוטים לפי הצורך. קראתי בעיקר ביקורות חיוביות והרבה טיפים, השקעתי בחוטים איכותיים וצפיתי בסרטונים (יש הרבה סרטונים ביוטיוב עם בחור שמסביר על המכונה- תעשי חיפוש). גם אני נגד לקנות מכונה משולבת. אבל שוב, מעבר לזה, עדיין לא ניסיתי אותה :)

בהצלחה!

dudette86

New member
תודה!

גם לי לפי המחקר האינטרנטי נראה שזו הבחירה הטובה יותר.. מקווה שלא טעינו...
מה שלא הצלחתי להבין - היא מגיעה עם תוכנה כלשהיא? סרטונים שראיתי על שימוש איתה ועם תוכנה מציגים את ה-pe-design next שעולה כמה מאות דולרים.. מאחר ומדובר בשימוש ביתי אין לי כוונה להוציא סכום כה על תוכנה. יש תוכנה חינמית או זולה שמתאימה לשימוש עם הדגם? או שאולי זה מגיע עם תוכנה בסיסית?

תודה שוב!

denis09

New member
מכונת רקמה

יש לי את שתי המכונות .מכונת הרקמה כבר כמה שניים ואני משתמשת בה הרבה
תפירה ורקמה די חדשה שתיהן נקנו בארה'ב אם יש לך שאלות תפני בפרטי

Rotshhh

New member
דווקא נשמח לשמוע שאלות ותשובות פה בפורום ולא בפרטי :)

יש כאן עוד סקרנים! :)
המכונה לא מגיעה עם התוכנה, יש אפשרות לרכוש אותה או תוכנות מתקדמות יותר, אך המחיר מאד גבוה.
במכונה עצמה יש מבחר מצומצם של פונטים (באנגלית) וציורים שניתן לרקום אותם+ אופציה להתחבר למחשב ולהוריד מהאתר שלהם.
בשלב יותר מתקדם אבדוק אופציה לשכלל את המכונה.

לדניס יש בוודאי יותר ניסיון ממני :) אז נשמח לשמוע!

dudette86

New member
התוכנה הבסיסית

זו שבלינק:
http://www.amazon.com/Brother-PED-B...F8&qid=1416808227&sr=8-14&keywords=pe770 
יש לכם מושג אם היא מאפשרת הכנסת תמונה משלי?
אני מניחה שיש אינסוף ציורים יפים באתר שלהם (ראיתי גם שלא חסר מגוון) אבל בשביל לרקום למשל אותיות בעברית אני מניחה שלא יהיה לי מנוס אלא להשתמש בגרפיקה. לא מאמינה שזה יתמוך בפונט עברי.
ובכלל, ראיתי סרטונים מדהימים ביוטיוב על איך הופכים תמונה של ממש לרקמה (https://www.youtube.com/watch?v=SIUXVV-SoBQ&list=PLEEFAA888038257F4 - זה הסרטון האחרון מארבע, אבל תכלס התוצאה מעניינת יותר מהדרך בשלב שעוד אין לי מכונה
).

נראה לי שבכל מקרה ה-pe770 תהיה הבחירה בסוף. קשה לי להאמין שמשולבת תוציא תוצאות דומות.

denis09

New member
מכונת רקמה

המכונה מגיעה עם המון רקמות ו5 סוגים של פונטים אותיות ומספרים
ניתן בשתי המכונות להוריד רקמות מאתרים או חינם או בתשלום מזערי לרקמה
כדי לייצר תמונות שאת רוצה צריך תוכנה מיוחדת בדרך כלל מאד יקרות וכמובן באנגלית
אם את רוצה פרטים\שאלות את מוזמנת להתקשר אלי 0544668966
יום נפלא

denis09

New member
מכונת רקמה

בנוסף אני מזכירה לכן שצריך לשים מתחת לבד סטבילייזר מייצב אני משתמשת הכי הרבה במייצב שנמס במים

Rotshhh

New member
ואיפה ניתן לרכוש את זה בזול?

ושאלה נוספת- איזה שנאי יש לרכוש?

תודה :)

denis09

New member
מכונת רקמה

אני עדין לא מצאתי בזול הבן שלי מחפש כשאמצ אכתוב לך
שנאי 250 ווט יכול להיות שגם 200 מספיק תצלמי את התווית מאחורי המכונה ותראי בחנות זה בערך 200 שקלים

למעלה