מכורבלת - שיר חדש

אליאלה

New member
מכורבלת - שיר חדש

ישנה כמו תינוק בספה של שני מקומות מכורבלת, מתחבקת, ושקט לי השמיכה נשפכת לצד הכרית היא ידידתי ורגוע לי לא מגורה כי אין מענה אין מה לצפות וממי לצפות ואני ממשיכה בהתלבטות בין מוסר האם לבגוד לבין תסכול של גוף, של נפש צמאה, של תחושת בדידות עם חוסר ביטחון ענקי לעשות צעד שאתחרט ואני ממשיכה לשבת מול המחשב ולחכות שיבוא הנסיך שיגיד לי בואי בואי אהובתי אהיה לך לכרית תתכסי איתי אעטוף אותך לצידי

שש

New member
שש

כולנו מחכים אחד לנסיכה אחת לנסיך שלה ובינתיים ...אוכלים צפרדעים שיר יפה ונוגע במקומות הנכונים אליאלה

kumkum

New member
יפהפה!

הדבר שאני הכי אוהב בשירה, זה כשלפעמים, מתוך כל המלים היפות, פתאום שורה אחת קטנה הופכת הכל. זה הרגע שבו המקצבים של השיר, והתמונות שהוא מעלה, בבת אחת מתמוססים, ומאחוריהם מתגלה בעירומו הדבר האמיתי, המהמם - הרגש. התחלתי לקרוא שיר על התכרבלות נעימה מול המחשב, ופתאום מצאתי את עצמי בעולם מלא רגשות וצרכים אמיתיים, מלא בחום ואהבה, אבל גם בקור חודר, פחדים ושגרה. בקיצור, אני מקווה שלא קילקלתי עם כל המלים האלה - בסך הכל רציתי רק להגיד לך תודה.

הצפיה הזו

משותפת לרבים. ביטאת יפה בשירך את הכמיהה, הרצון בבן זוג ובאהבה. אבל אני לא מאמינה בנסיכים, גם לא בציפיה. ביוזמה, חיפוש ועשיה, אני מאמינה. בכוחך וביכולתך אני מאמינה. מאחלת לך הצלחה, צאי, מצאי לך אהבה. את יכולה.

עמיתיי

New member
יכולתי לנגן מילותייך

יכולתי לנגן מילותיך\ נעימות היו לי אהבתי עמיתיי

למעלה