מכורה בכל רמח אבריי...

broken child

New member
מכורה בכל רמח אבריי...

זה התחיל מהתמכרות לכאב. הייתי בדיכאון עמוק והתמכרתי לחתכים. אחר כך היו נסיונות אבדניים ולא מעט,כדורים,כוויות ומה לא. עם הפרעת האכילה שלי זה היה השיא. היה-ועדיין. אני בנאדם נורא קיצוני.יש אצלי שחור ויש לבן <<<בקושי>>> אבל אין אמצע. אני גם נורא עקשנית וכשאני מחליטה ללכת עם משהו עד הסוף-אני עושה את זה. אני חולה.יש לי הפרעת אכילה קשה כבר 4 שנים. אני בולמית אבל אמרו לי,ז"א איבחנו אותי גם כאנורקסית.למרות שזה רק בגלל החשיבה האנורקטית והעובדה שהגעתי גם לתת משקל ותת תזונה. אני מכורה. ואני בכלל לא יודעת אם אני רוצה להיגמל. כי נורא רע לי. אני לא יודעת לחיות,מרגישה שהעולם הזה גדול עליי ואני בסך הכל ילדה. אמנם אני בת 20,אבל עברתי כבר כל כך הרבה. אשפוזים,בתי חולים,טיפולים-וכלום לא עזר. שני ההורים שלי היו מכורים לסמים קשים. אבא שלי נקי כמעט 14 שנה ואמא שלי נראה לי 11 שנה או 10. הם מול העיניים שלי ואני יודעת שאם הם עשו את זה-זה אפשרי. אבל הבעיה הגדולה שלי זה הפחד.פחד משתק.פחד קיומי כזה.וחרדות. לפעמים אני פשוט מתכרבלת בתוך עצמי,כמו עובר קטן ורועדת מפחד.אני יודעת שהיו לי בעבר התקפי חרדה,אבל היום זה רק חרדה. אני בתקופה נורא קשה. השתחררתי מאשפוז של 8 חדשים ממחלקה פסיכיאטרית שהייתה לי כמו בית. אבל בגלל שבזמן האחרון נהיה לי שם ממש רע-השתחררתי. אני לא ממש יודעת מה יהיה... בעיקר אני מפחדת מהלא ידוע. אתמול גם החלפתי התמכרות בהתמכרות,מה שאני עושה הרבה פעמים...ובמקום להרביץ עוד בולמוס פשוט שתיתי. השתכרתי ובמצב הגופני שלי זה ממש לא טוב. לא יודעת עוד מה להוסיף... רק רציתי לשפוך טיפה את הכאב שלי.

PhEoNiX FiRe

New member
ברוכה הבאה

מבינה את הקטע של הסמים. בולימיה - זה גם סוג של התמכרות אבל יותר מורכבת כי מסמים אפשר להגמל לגמרי (זה לא קל ) אבל מאוכל אי אפשר . צריך ללמוד לשלוט בזה קשה, נכון אבל לא בילתי אפשרי

broken child

New member
זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר לאבא

שלי. הוא כל כך חי את התכנית,נושם אותה ממש. את האנ.איי אני מתכוונת. והוא מרגיש שכשאני בולסת ומקיאה אצלו בבית-זה כאילו שהוא נותן יד לשימוש.הוא לא מבין שאני גם הילדה הקטנה שלו? שאני צריכה שהוא יקבל אותי ולא יתעצבן עליי כל הזמן...? זה עושה לי עוד יותר רע.

PhEoNiX FiRe

New member
תראי

תנסי לשים את עצמך בנעליים של הורייך (למרות שזה קשה). תנסי לתאר לעצמך מה הם מרגישים שהם רואים מה את עושה לעצמך. את החוסר אונים. קשה להם. תזכרי שאת הבת שלהם הם אוהבים אותך

broken child

New member
אבל...

אני מרגישה כל כך רע. אני נלחמת בעצמי בלי הפסקה.ממש כואב לי. אני באחת התקופות הכי מחורבנות שלי-והיו לא מעט. ואני לא רוצה להיות לבד. וככה אני מרגישה עכשיו,הכי לבד בעולם. ואמא שלי כל כך משתדלת,קשה לה עם המחלה שלי. ובכל זאת אני תמיד חיה בפחד שהיא תעיף אותי שוב מהבית. גם אבא שלי נורא סובל בגללי ואני מלקה את עצמי על זה. אבל ראבאק! גם אני סובלת. ואני כן מצליחה להבין אותם. לא יודעת איך הייתי מתמודדת אם הבת שלי הייתה הורגת את עצמה כמו שאני עושה. אבל הוא צריך להבין-וגם אמא שלי-שמעבר למחלה שלי ולהתמכרות שלי מסתתר הרבה כאב.כאב שאני לא מסוגלת להכיל אז אני בורחת. ואני מרגישה שהם לא מקבלים אותי. אני מרגישה מנודה...

PhEoNiX FiRe

New member
../images/Emo24.gif

מצטערת שאין לי יותר מזה אני קצת חסרת כוחות בעצמי כרגע

ל - broken child

אני חדשה כאן בפורום.... קראתי את מה שכתבת כאן ומה שאת כותבת בפורום הפרעות אכילה וכבר הרבה זמן שרציתי להגיד לך ש...... את בן-אדם מדהים... ושאני מאמינה ומקווה שתמצאי את כל הכלים להתמודד עם המחלה הנוראית הזאת ושתדעי שזה אפשרי... (מנסיון) אחרי שנים של התמכרויות לכל דבר אפשרי אני מבינה את הקושי שבדבר :( אני חושבת שכבר עברתי הכל בולמיה אלכוהול סמים אין ספור ניסונות התאבדות וכל מה שהשגתי בדרך שעזר לי להרוג ולמחוק את עצמי עוד קצת אני חושבת שהפתרון טמון בעיקר בזה שצריך להאמין שיש בשביל מה להתחיל להבין... את החשיבות שלך בעולם ולהעריך את עצמך... זה הכל עניין של רצון ועבודה קשה.... צריך להסתכל קדימה ולהתעלם מהנפילות שבדרך למטרה ואני יודעת שקל מאוד להגיד וקשה לבצע אבל זה אפשרי... למרות שעכשיו אני לא במצב מתאים להטיף למישהו מוסר אני מוצאת סיפוק בלנסות ולעזור לך....ולחזור ולהגיד שזה אפשרי....

broken child

New member
תודה...ריגשת אותי במילותייך החמות..

אבל אני מרגישה שאין לי בשביל מה. ובעצם,בשביל מה? בשביל עוד יום של בכי וכאב? בשביל עוד בולמוס? בשביל עוד סיגריה? אני מביטה בי בהשתקפות שבמי האסלה-שם אני רוב היום-ובא לי למות. אין לי תקנה. אין לי תקווה. אין לי חיים.

Pure SilenCe

New member
יש לי שאלה..

כתבת קודם על אבא שנושם את התכנית, מצד שני הוא נותן יד לבולמוסים שלך בביתו, מצד שלישי הוא צועק עליך ולא מבין.. למה הוא צועק? מה היית מצפה מאבא שיעשה?

broken child

New member
אני כבר לא יודעת.

לפעמים בא לי שיהרוג אותי. בחיי. והוא כמעט עשה את זה כמה פעמים. אני לא יכולה יותר. אני משתגעת....... נשרפת מבפנים. ולא רוצה יותר. רוצה למות.

Pure SilenCe

New member
לא

כתבת שרצית שיחבק. מה עוד תרצי ממנו ברגע לא של כעס. יד חבושה, תשובות קצרות. קשה לכתוב. סליחה

broken child

New member
אני...

אני ארצה שיחבק אותי שלא יצעק עליי אף פעם אני ארצה להפסיק לפחד ממנו אני ארצה שהוא יקבל אותי כמו שאני ושהוא לא יעיף אותי מהבית שלא יאיים עליי שיבין אותי... אני אוהבת אותך... רע לי פיור. רע לי כל כך. לא יודעת מה לעשות....

PhEoNiX FiRe

New member
יש לי שאלה (ט)

האם העובדה שהוא נלחם ולא מקבל האם זו לא מראה עד כמה הוא אוהב? קשה להורים לראות את הבת שלהם סובלת .

broken child

New member
כן...אני יודעת שהוא אוהב

אבל הוא ממש מפחיד אותי לפעמים. הוא בנאדם מאד חם מזג והרבה פעמים הוא מאבד שליטה וכאילו נכנס בו שד. זה גורם להחמרה במצב שלי,כי הוא מכניס אותי לחרדות נוראיות וזה טריגר ענק לבולמוסים. אבל אני יודעת שהוא אוהב. וגם אני אוהבת אותו וכואבת על זה שאני גורמת לו לסבל.

בשביל מה?

שאלה טובה.... הרבה פעמים שאלתי ועדיין שואלת את עצמי ואני חייבת להודות שלא תמיד מצאתי את התשובה.... זאת בעצם השאלה שרוב האנשים שואלים... ברגעים הקשים ביותר שלי שכבר טעמתי את המוות, בייאוש הכי גדול שלי שלא נשאר ממני דבר ושחשבתי שאין יותר גרוע מהמצב שאני נמצאת בו עצמתי את העיניים והדבר הכמעט אחרון שראיתי היה הפנים של האדם שאני הכי אוהבת.... וזה הציל אותי הרבה פעמים מלאבד את עצמי, אם לא בשבילי לפחות בשביל אותם אנשים שכאן בשבילי שאכפת להם שצריכים אותי בדיוק כמו שאני צריכה אותם רק שלא תמיד אני יודעת / זוכרת את זה.... וזה תקף גם לגבייך.... אני לא צריכה הרבה כדי להבין שלאנשים פה אכפת ממך, שאנשים פה אוהבים אותך ואני בטוחה שהם לא היחידים.... תשאבי מהם כוח.... הם התשובה שלך בשביל מה... דרכם תנסי ללמוד את עצמך מחדש.... מצטערת על המגילה...פשוט היה לי חשוב להגיד לך את זה

broken child

New member
זה לא תמיד עוזר.אמנם יש לי קשרים

מאד חזקים כאן,במיוחד בפורום שאני כותבת בו של הפרעות אכילה,אבל לפעמים,ברגעי שבירה,אני מרגישה הכי לבד בעולם. אז כן,אני כותבת וכותבת וכותבת בלי הפסקה,אבל אני עדיין לבד. אני זקוקה למשהו ממשי. לזרועות חזקות ושומרות שאוכל להתפרק בבכי בלי לפחד כל כך. אני פשוט צריכה שישמרו עליי ויחבקו אותי בכל הכח. שיגנו עליי מפני העולם. אבל, וזה אבל גדול- אף אחד לא יכול לשמור עליי מפני עצמי. כי אני זאת שהורגת אותי. ולא אכפת לי. כמובן שיש בי המון אהבה ובגלל זה אני עוצרת את עצמי מלגמור עם הכל. אבל יגיע הרגע שהכאב יהיה כה חזק,שזה כבר לא ישנה.

אני רק ימקווה שהרגע הזה לא יגיע

כי זה יהיה בזבוז ענקי לעולם לאבד ילדה מדהימה שכמותך.... למרות שאני לא מכירה אותך, אני נדהמת מהכוח העצום הזה שיש לך , לכתוב ולהתפרק להשליך את הרגשות הכואבים ביותר לכל עבר.... זה לא דבר רגיל....את יכולה לראות בזה מתנה....הלוואי שכולם היו יודעים לצעוק לעזרה.... אין לי הרבה מה להגיד רק לקוות שתחזיקי מעמד, תעברי את המשבר הזה ותלחמי בכאב... בתור חולת מניה-דיפרסיה עם תעודות אני יכולה להגיד לך שאחרי המשבר תמיד באה העלייה, הרגיעה... תשמרי על עצמך ילדה

מתוקה שלי

אני יודעת שזה נשמע כמו מטרה כזו שלא שווה הרבה אבל עד שלא תרצי לצאת מההפרעת אכילה שום אישפוז או טיפול לא יעזור כנראה אני צריכה לומר את זה גם לעצמי

למעלה