מכורה למחשב!!!!!!!!!!!!

פטפטת

New member
מכורה למחשב!!!!!!!!!!!!

לצ'אטים, פורומים, כתיבה. כל פעם נגמלת, וחוזרת לסורי. מה ניתן לעשות? איך יכולה להיגמל סופית???

לא יודעת את התשובה....

אולי שנים עשר הצעדים והימנעות... אולי תוכנית אולי פגישות קוד"א באופן עקרוני "כאב" לי לראות את הודעתך ללא תגובה ולכן נכנסתי בעיקר לשלוח לך אהבה ואור אהבה

../images/Emo140.gif פטפטת יקירה...

לפני הכל - קבלי את התנצלותי על כי הודעתך נשארה ללא מענה ממני, לצערי הגב שלי בוגד בי חדשות לבקרים והישיבה ליד המחשב גורמת לי ליסורים קשים מנשוא, לכן אני מאוד משתדלת להיות כאן לפחות אחת ליום אולם הגב הדפוק שלי (סליחה, אבל זה מה שהוא
) משחק אותה "בוס" ) האמיני לי, את בחברה טובה..כמוך מאות ואלפים המכלים את זמנם אל מול המסך, המחליפים את חייהם בחיים אל מול עולם בלתי נשמע או נראה. כל אחד וסיבותיו. סיבותייך, פטפטת יקרה, עימך. (אגב - מאוד לא נוח לי ה"ניק" שבחרת לעצמך, מדברייך את נשמעת במצוקה, כמו רבים רבים מאיתנו, מדוע להוסיף כאב לכאב בכך שאת מכנה את עצמך בשם שאינו מגדיר את מי שאת?) ישנן ברחבי הרשת עשרות רבות של מאמרים המדברים על התמכרות לאינטרנט, צרפתי קישור אחד מיני רבים. רק שאלה לי? מדוע "להגמל סופית"? האם הפחתה מדורגת בזמן אותו את מקדישה למחשב, ולשוטטות ברחבי העולם האינסופי שהוא מאפשר לך, אינה עדיפה? דעתי האישית -(וייתכן מאוד שאני טועה,) היא כי המחשב עונה לרבים על צרכים שלא הושגו בחיי יומיום. העובדה כי הצלחת מספר פעמים "להגמל" רק מוכיחה כי את יכולה. עשי זאת בשלבים. שימי לידך שעון וכווני אותו לזמן אותו את מקציבה לעצמך בכל פעם (נאמר שעה אחת, שלוש או ארבע פעמים ביום) עם תום הזמן המוקצב, ואין זה משנה באיזה מקום את נמצאת ברחבי הרשת, בקשי "סליחה - אני חייבת לצאת") ופשוט כבי את המחשב. הכיני לך מבעוד מועד עיסוק אחר כמו צביעת שיער, כביסה או כל דבר שיעסיקך, וחשבי שהנה נצחת את הפעם הראשונה.. וכך הלאה. רשמי לך באותיות של אש יקירה, אינך לבד במלחמה הזו. אנחנו כאן, כל אחד עם השדים שהוא מנסה להחזיר לבקבוק, ואנחנו כולנו כרשת בטחון, לאלה שעדיין מחלתם גוברת עליהם. העיקר - איננו טובים ממך, כולנו באותו מעגל, לכך נוצרנו וכל אחד הבא אלינו - מתקבל באהבה בחיבוק, בהבנה !! תני לנו יד ונלך בשביל המוביל אל ההחלמה המלאה. אוהבים אותך, ותודה ששיתפת אותנו.

למעלה