מכורה לשוקולד

• פותח הנושא mnmr
  • פורסם בתאריך

mnmr

New member
מכורה לשוקולד

תמיד הייתה לי חולשה למתוק אך בתקופה האחרונה אחרי כול ארוחה אני חייבת לאכול שוקולד,פשוט חייבת, אחרת אני לא רגועה. זה מתחיל בשורה אחת של שוקולד חלב ונגמר בשתיים. כך שביום אני אוכלת חפיסה שלמה של שוקולד חלב, ואני יודעת שזה מוגזם. השאלה שלי היא האם אני צריכה לבדוק את התשוקה שלי למתוק בבדיקת דם? האם זה מעיד על וויטמין שחסר בגוף? איך אפשר למתן את התשוקה למתוק?

שוקוהולית

האם ייתכן שבתקופה האחרונה את פחות רגועה באופן כללי??? האם משהו מתוק אחר שאינו שוקולד אינו מספק ??? האם זה תקופה או לפני המחזור??? שאלות אלה היו יכולות מעט לעזור.קשה לי להאמין שחסר ויטמין מסויים אבל אין לשלול בדיקות אחרות כגוןרמות סוכר בצום ואולי גם בדיקה שנקראת העמסת סוכר אבל זה רק לאחר שתבקרי אצל דיאטנ/ית שבטח ימליצו לך על "שיטות גמילה" ממתוק, בכל מקרה לעת עתה שתהיה שנה טובה וכמובן מתו-קה.

mnmr

New member
מכורה לשוקולד

יכול להיות שזב בגלל שאני פחות רגועה בתקופה הזו, וזה לא קשור ללפני או אחרי מחזור, זה כול יום (כול היום), אני מנסה לאכול דברים אחרים מתוקים ויותר בריאים כמו תמרים או ריבה אבל זה לא "מרגיע" כמו שוקולד. אני חייבת לציין שבאופן כללי אני אוכלת מאוד בריא אבל אני חייבת שוקולד והרבה, איך אפשר להיגמל מזה? ומה הכוונה לבדיקת העמסת סוכר?

למעלה