מכורה.

Fleur DeLac0ur

New member
מכורה.

ראיתי בתקנון הפורום שכולם מוזמנים אז החלטתי לעשות צעד לקראת החלמה(?). אני מכורה אבל לא לסמים ולא לחומרים ממכרים מסוג כלשהו. אני מכורה לקניות. אני יודעת שזה לא באמת משפר את הרגשתי אבל אני ממשיכה לעשות א זה, תלוי במצב הכלכלי שלי באותה תקופה. זה יכול להיות מקנייית מטלית אבק חדשה ועד בגדים איפור תכשיטים או כל דבר אחר. אפילו עטים ודפדפות - העיקר שיהיה משהו חדש, משהו שלא היה אתמול כשהייתי עצובה. זה לא מסוכן, לדעתי, אבל זה מראה על משהו שגוי בצורת מחשבה או בתפיסה שלי של המציאות. מישהו מכיר? מישהו יודע? מישהו יכול לעזור, לייעץ לחייך? תודה

התמכרויות

נשמע מאד מוכר, גם אני כמוך ניסיתי כמעט כל דבר שגרם לי לשינוי המצב רוח, ועזר לי להמנע מהתמודדיות. בין היתר אלכוהול, הימורים מין ואוכל. אף לא הבנתי למה אני עושה את מה שאני עושה, אבל זה קרה. היום אני כבר שנה וחודשיים בתכנית של שנים עשר צעדים ובחסד של אלוהים, אני מתמודד, עם מה שצריך. קשה לי בחיים אבל בפעם הראשונה בחיי אני מתמודד, וטוב לי עם זה, את הכוחות שלא היו לי מעולם, אני שואב מהאל ומהחברים בקבוצות אליהם אני הולך. אני לא יודע, אם יש קבוצות של מכורים לקניות, אבל את יכולה ללכת לקבוצות פתוחות של אלכוהוליסטים או אחרים. אוהבים אותך ובהצלחה

למעלה