מכור לאוננות במצלמה

מכור לאוננות במצלמה

שלום אני בן 28 ויש לי בעיה שאולי מאפיינת אנשים רבים בבלוג TV ובמסנגר לפני שנה קניתי מצלמה ,הכרתי בחורות עם מצלמה בצאטים ובבלוגים. פתחנו ביחד מצלמות לאט לאט היתה התקרבות במצלמה ,בחורות פיתו אותי להתפשט,שיתפתי פעולה והגענו למצבים אינטימים עד כדי אוננות הדדית במצלמה כולל שיחות טלפון או מיקרופון במקביל. אציין שלפני זה הייתי עושה שיחות ארוטיות בטלפון פעם פעמיים בשבוע בשבוע שבועיים עם בחורות שלא הכרתי, עכשיו זה עבר למצלמות. אני לא מצליח להגמל וכל יום מאונן מול המצלמה לפחות פעם אחת או צופה בבלוג TV מבוגרים ומתענג עד שמגיע לסיפוק. אני מרגיש כמו נרקומן שיודע שמה שאני עושה זה מזיק לי , אבל בגלל שזה עושה לי נעים ומשלים לי חסכים מיניים מהמציאות, אני לא יכול להפסיק. אציין שאני יוצא הרבה , מכיר בחורות, אבל ברגע אינטימי הזיקפה שאני מקבל במצלמה לא תמיד תואם את הזיקפה שיש לי במציאות שאני ניפגש עם בחורה אני מתקשה לגמור בחדירה וזה מתסכל. אשמח לשמוע דעתם של אחרים מה ממליצים לי אחרים עיניין דחוף לי ביותר!!!

bulb

New member
התיעצתי עם מומחים והגענו למסקנה:

שים קרח ותלחץ עד שתרד הנפיחות

זה מספק לי ריגושים

שלום לך, האוננות מול מצלמה גורמת לי לריגושים חזקים מאוד. זה נורא מסקרן לדבר עם בחורה ואחר כך להתפשט ביחד ולזרום במצלמה. פעם הייתי עושה שיחות ארוטיות בטלפון עם בחורות ומפנטז, היום כבר אפשר לראות, לפעמים גם להיפגש. הנזק בדברים האלו קרה לי שניפגשתי עם בחורת שהכרתי במצלמה, ולא הצלחתי לגמור במציאות בחדירה. נוצר מצב שהריגוש במצלמה גרם לזיקפה חזקה מאוד, אבל במבחן המציאות הזיפה ירדה ולא יכולתי לחדור לבחורה. אשמח לתדובתך

למעלה