מכור להימורים...

E N I G M A 1 7

New member
מכור להימורים...

אני בן 17 עוד חודש...אני כבר משהו כמו שלוש שנים מהמר...אומנם עד לפני שלוש חודשים....הייתי מהמר....אולי 10 שקל ביום....או 40 בשבוע...שזה עוד היה בסדר...אבל בחודש האחרון...ביזבזתי 5000 אלף שקל...קיבלתי כסף לרשיון נהיגה...ועוד קצת בונוס....ביחד 5000 אלף...ואמרתי לעצמי..2000 אני יבזבז..על כל מיני...לא הימורים וזה...ו3000 לרשיון...בסופו של דבר...ה-2000 נגמרו בהימורים...וגם 3000 של הרשיון....זה כל הווינר הזה...ואחרי זה צ'אנס...וכרטיסי גירוד....הגעתי לשבוע שבוא בזבזתי בכמה שעות....באותו היום..400 שקל...פשוט הייתי כבר ממלא בעצבים....ובכללי מאז שהתחלתי לפני 4 שנים...בזבזתי משהו כמו 10000 אלף שקל...ואני גם עובד...אחרי בית ספר....ועכשיו אני יחסית במן גמילה....כי לקחו לי את הכסף...ולא נותנים לי יותר.....החברים שלי.....הם שומרים עליי כאילו... ובנתיים 4 ימים לא הימרתי....אני לא יודע איך זה ימשך...אני לא רוצה להפסיק!!! פשוט אוהב את זה.......מה אני עושה? ועכשיו עוד ראיתי הימורים על משחק אחד באינטרנט....ואני מת לנסות את זה....ואני כאילו מראה מבחוץ שאני מפסיק וכל זה....

Pure SilenCe

New member
אני לא חושבת

שהמשחק הזה - שאתה מראה לכולם כאילו אתה מפסיק להמר... ובעצם בכלל לא מעוניין בכך. יעזור לך. אני לא יודעת מה כן יעזור לך. אבל נראה לי שאתה לא יודע מה הוא ערך הכסף... אולי אם היית יודע, היית עוצר את זה בעצמך.

shanhen

New member
תהמר על טיפול

הימורים גם בסכום קטן זה לא "צחוקים וקטעים", זה הרבה יותר מזה. חומרת ההימורים נמדדת בין השאר בפער בין מה שיש לך לבין מה שאתה מוציא על הימורים. כנער, אם אתה מהמר על כסף שאין לך זה חמור יותר ממי שמרויח 10,000 ש"ח ומהמר על כל הסכום. איני יודע מהיכן אתה בארץ, אבל כדאי להתייעץ ולקבל עזרה. אני מציע לך לפנות לקו החם לנפגעי הימורים 1-700-500-888 ולקבל מידע על מסגרת טיפולית הקרובה למקום מגוריך. שיהיה לך בהצלחה.

ארטור

New member
Shanhen, מה הם והימורים?

הם מטפלים באלכוהוליזם שנים רבות ועברו להימורים להמשיך למלא את המרכזים. אני מציע שתפני לאנשים שיצאו מיזה ויש נסיון גם בטיפול וגם מההימור. תתקשר לליאור: 511111-054 מדריך ומהמר בהחלמה שבוע טוב

למעלה