מכור לסקס במצלמה מעוניין בדעתכם

מכור לסקס במצלמה מעוניין בדעתכם

אני מאוד אוהב לעשות סקס במצלמה במיוחד עם נשים. כשאני חרמן ואני לא מוצא בחורה עם מצלמה אני מתפתה לגמור במצלמה עם גברים, בגלל שהם הרבה יותר קלים להשגה, אני מגיע לסיפוק מידי, גומר נהנה, ללא כונות להיפגש עם הגברים במציאות. האם ביצוע שיחות סקס במצלמה עם גבר הופך אותי לדו או גיי? מאז שנחשפתי לעולם האינטנרנט + המצלמה המין הפך זמין, הסקרנות גרמה לי לחוות חויות שמעולם לא הייתי חווה בחיים רגילים, אולי זה טוב אולי זה רע, זאת כבר שאלה פילוסופית. האם יש פה עוד אנשים כמוני?, אני מצפה לקבל תגובות בעיניין מגברים ונשים, תגובתם חשובה לי מאוד.

אז איך היית קורה לזה

שאתה גומר באוננות או בסקס אותה כמות זרע יוצרת פחות או יותר, זה נכון שאין כמו מגע אמיתי, אבל באינטנרט ניכנס גם הדימיון וזה מוסיף לעוצת הריגוש יש בחורות שששכבתי איתם במציאות ויש בחורות שעשיתי איתן סקס ובמצלמה נהננתי יותר מוזר? זה קרה לעוד אנשים

Vdrums

New member
מוזר, לדעתי כן, אבל כל אחד

ומה שגורם לו להנאה. אז לבריאות. עכשיו אוננות זה לבד, סקס זה להגיע לסיפוק עם פרטנר. לדעתי במצלמה זה רחוק מלהיות סקס. גם אם זה מרגש אותך מאוד.

אןקי מקבל את מה שאמרת,למרות שבשבילי

זה כמו סקס חי אפילו עכשין הלכתי לישון אחרי גמירה במצלמה כמו אחרי סקס. אני מרגיש שעם מצלמה זה הכי קרוב למציאות, לא כמו לראות סרט ולאונן עם עצמך ]ה את מאונן עם בשר ןדם אומנם אתה לא יכול לגעת אבל זה הכי קרוב למציאות שיש ועדיף על פני סרט כחול לדעתי

דנה551

New member
תראה אני לא מבינה מה הבעיה

אם סבבה לך ונעים לך ומספק אותך ויש לך מהעבר השני של המצלמה פרטנריות/ים שמשתפים פעולה ואתם מאוננים ככה ביחד אז כל עוד זה מתאים לשני הצדדיים אז אני לא רואה בעיה עם זה. למרות שלפי כל ההתעסקות שלך בעניין נראה לי שזה גורם לך להתמקד בזה ומפריע לך לחפש חיי מין מוחשיים יותר מעבר לאוננות מול מסך... עם בת זוג אמיתית

כל מילה שלך בסלע,

הי דנה אני מודה לך על תגובתך. נכון שהאוננות במצלמה לוקחת לי אנרגיות למגע אנושי, או יותר נכון גורמת להקטנת המינון, כי אני פחות רעב שיוצא החוצה. העיניין הוא שבישבילי סקס במצלמה זה כמומ שוקולד מחפש סיפוק מהיר ומיידי כמו אוננות במצלמה עם שותפים ורצוי כמובן שותפה שות, רק שאני ממש חרמן ורוצה לגמור. אני אשמח לדבר איתך באריכות בפרטי אם בא לך כמובן. אם יש לך פרטנט איך להגמל מזה לך או לאחרים אשמח לקבל תשובה. לפני הבלוגים כמעט ולא גלשתי באינטרנט, אני בטוח שיש עוד הרבה אנשים כמוני שאולי מתבישיפ לדבר על זה, אני פתוח.

Vdrums

New member
לדעתי הדרך להיגמל מזה, זה פשוט

לחפש בת זוג/פרטנרית לסקס וכו'.

אני אעשה את זה במקביל,

בגלל שאני יודע שכמעט צמיד יש לי עם מי לגמור במצלמה, אני פחות רעב לעשות את זה במציאות, עושה אבל לא מספיק. אני בהחלט אתעל תאנרגיות למצוא בחורה לאינטימיות אמיתיתי ואם יהיו חסכים אשלים במצלמה ולא ההפך קל בתאוריה אבל נראה לי קצת קשה במציאות

Vdrums

New member
נכון, קשה במציאות אבל הכל

תלוי בכמה אתה רוצה את זה.

דנה551

New member
העיצה הראשונה שלי

למרות שאני ממש לא מתיימרת להיות "מומחית" לנושאי התמכרויות למינהן היא להחליף את הכינוי שלך לכינוי יותר "נחמד" ומשם תמשיך הלאה ותחפש תחומי עניין ונושאים אחרים עליהם אתה יכול לשוחח עם בחורות באינטרנט, ואולי משיחות אלו תרקום קשר שיוביל לפגישה ומשם לקשר שיתפתח ויוביל לסקס "מוחשי" שאני בטוחה שתהנה ממנו הרבה יותר.. בהצלחה...

k e r e n m

New member
ואני אומרת..

שהשריטה שלך ממש קשה טפל בה...

למעלה