מכור לסקס במצלמה

מכור לסקס במצלמה

לכולם יש לי בעית התמכרות שלדעתי היא תופעה בקרוב גולשים וגולשות. אני בסוף שנות העשרים לחיי ומאז שנולד הבלוג TV אני ממש מכור למצלמות ניכנס לבלוג TV מבוגרים ופשוט מתענג מול המצלמה מול בנות זוג, אני מרגיש שאני מגיע לעוצמת ריגושים שבסקס אמיתי לא זוכה.הבלוגים שהבחורות הזרומות פותחת בבלוג TV ממכרות כמו שוקולד בלגי טעים, קשה להפסיק בעבר הייתי מכור לשיחות ארוטיות בטלפון, אבל עכשיו הריגוש חזק יותר בגלל שאפשר ממש לראות את זה במצלמה.(עשיתי אפילו סקס במצלמה עם מיספר גברים,מה שבמציאות לא חשבתי לעולם לעשות ולמען האמת גם לא מפנטז על זה במציאות). לא להאמין שהכל זמין פה. מבלוג TV הכרתי גם בנות שהוספתי למסנגר. אני ממלא את החסכים שלי בסקס דרך האינטנרט, במציאות דווקא פחות לחוץ לסקס ולפעמים אפילו נהנה פחות בסקס מציאותי מאשר באינטנרט. אולי בגלל שכשעושים סקס באינטרנט , זה עדיין בלתי מושג, וחוסר הודאות מוסיף לעוצת הריגוש, יש גם בחורות שלא היה מצב שאשכב איתן במציאות אבל במצלמה הרבה יותר קל והכל זורם. אני זקוק לעזרה מאנשים בהקדם. אם יש אנשים שהצליחו להגמל מזה ומה אפשר לעשות.

אוקי נסיכה, יאת צודקת אבל...

הי נסיכה, אולי את צודקת במה שכתבת, אבל רציתי להגיד לך שאני מנהל חיים רגילים עובד בעבודה מסודרת, יוצא מבלה הרבה מכיר בנות, אבל בגלל שאני לא מוצא קשר רציני, אני מעדיף את הפורקן שלי במצלמה ולא בסטוץ חד פעמי. יש לי לעיתים רחוקות סטוצים. יש לי 2 עולמות מציאות ווירטואלית, ובוירטואלית זורם בחופשיות מבלי לפגוע במציאות, אני מחוזר וטוב לי. אני משווה את האינטנרט לסמים, שאני חס וחלילה לא לוקח, זה פשוט ממכר ויש רבים כמוני, ממש תופעה חברתית קשה. אם יש לך רעיון איך להגמל אשמח. אולי למצוא אהבה, הבעיה שאהבה לא קונים בסופר, אז שלא מוצאים אהבה מחפשים ריגושים.

Vdrums

New member
ברגע שתתנתק קצת מהעולם

הוירטואלי ותתחבר יויתר לעולם בחוץ, תצא יותר, תבלה יותר, תהיה באינטראקציה עם אנשים ובמיויחד נשים יהיה לך יותר קל וזה יבוא, אבל כל עוד הסוויץ' המוח שלך מכוון על הפורקן הזה שתמיד מגיע ומחפה על החסכים אתה תישאר במעגל הזה.

נסיכה ג

New member
שים לב מה כתבת

אני נהנה פחות בסקס רגיל או שמהו דומה - זה כשלעצמו מתריע על בעייה!!! אני ממש רצינית, לצאת לעולם לא יפתור לך את הבעיה, אתה תשוב שוב שוב לאינטרנט ותעשה שוב ושוב סקס מול מצלמה אתה מכור לסקס חריג!!! לך לטיפול! אם תרצה תפנה אלי במסר, אנסה לעזור לך יותר.

magenta73

New member
COLD TURKEY

לנתק את המחשב... לצאת את העולם. זה הדבר היחיד שעולה לי בראש... מאוד קל להתחבא מאחורי מצלמות, במיוחד באינטימיות... שהיא לא אינטימיות של ממש. יש בזה סקרנות, גנבה מסויימת... קירבה ללא קירבה... מן לחיות בסרט ולא בחיים האמיתיים. לחיות מאחורי מסך... ויש בזה משהו מאוד ממכר, כי אתה לא נפגע, כי אתה למעשה לא יוצר קשרים אמיתיים. או לנתק את המחשב, או לנתק את המחשב וללכת ליעוץ... זה מה שאני מציעה...

כל מילה שכתבת בסלע

היי אני מסכים איתך במאה אחוז העינין הוא שיש לי גם חיים אמתיים, אני בעצם שני אנשים המציאותי והוירטואלי, לכן לא מחפש קשר רציני בוירטואלי במציאות מכיר בנות, פשוט לא מתאהב ומעדיף סקס במצלמה על פני סטוץ חד פעמי אני צריך לזוז אתיחס בהמשך בהרחבה אשמח לשמוע התיחסות שלך.

לדעתי זה תופעה חולפת.ואם ברצונך

להגמל מצא לך עיסוקים מעניינים אחרים מחוץ לבית .אגב אם זה עושה לך טוב אז למה להפסיק .כולנו מנהלים חיים רגילים ויש לנו משהו נוסף עם שריטה . .אז ממה אתה חושש שהשריטה תעמיק.

אתה צודק!!

אני עושה הרבה דברים אחרים, רק שאני לבד בבית ומשעמם לי ובא לי להתפרק , פותח תמחשב ונהנה מכל רגע כמו אתמול הגעתי ב 1 הביתה הייתי חרמןונהנתי במצלמה. אם היתה בת זוג הייתי שומר על הגברא עבורה. הבעיה שזה כבר שנה ככה שאני זורם במצלמה. יכול להיותשיש לי בעיה באינטימיות וזה מפצה על בעיה זאת, פשוט אני לא מתאהב, בגלל זה מחפש ריגושים. מעדיף לזרום במצלמה מאר סטוץ חד פעמי אשמח לתגובה

לדעתי המצלמה זה תירוץ כדי

לא להכיר בת זוג ןלאהוב.הבעיה שלך היא מעבר לכך.תחושתי.! תאמץ חלק מהעצות שנתנו לך .מה יש להפסיד .

למעלה