מכושפות לעד-8.22פרק אחרון לסדרה

מכושפות לעד-8.22פרק אחרון לסדרה../images/Emo70.gif

כן..כן..היום זה קורה מכושפות אשר ליוותה אותנו 8 עונות באה לסיומה היום.. זה נגמר.. זה עבר.. וזה כנראה שיחזור רק בשידורים חוזרים... עוד כחצי שעה יהיה הסוף..אני אעלה את המידע והתמונות בשעה19:40 ..אז חכו קצת..אני פשוט לא רוצה להרוס לאף אחד את הצפיה ואני בנתים אאסוף עוד חומר.. אז בנתים תהנו ותנוחו
כי הסוף מגיע בעודכ -50דקות

אני כבר מצפה לזה!

וואייי אני לא מאמינה שזה הפרק האחרון! אמנם ראיתי אותו כבר באינטרנט אבל אני מצפה לראותו אותו על מסך גדול וברור
אני כל כך מקווה שיהיו שידורים חוזרים בקרוב... יהיה לי מוזר בלי הסדרה על המסכים למרות שיש לי דיסקים עם פרקים. בהצלחה לכולם ותהנו!!!
Alyssa, We love you!

מידע על הפרק..

קבלו את המידע של הפרק:
תקציר הפרק: דרמה. מכושפות לעד: בפרק החותם את הסדרה, פייפר ולאו חוזרים לעבר בעזרתו של קופ, כדי לשנות את האירועים שהובילו למותן של האחיות. פנים מוכרות רבות מתאספות כדי לעזור לפייפר.
מידע על פיבי:
This is the fourth time Phoebe has worn a wedding dress. The first time was in the season 4 episode "A Paige From The Past" where the ghosts possess Cole and Phoebe and try to get married, the second time was in the season 4 episode "Marry-Go-Round" when she got married to Cole, the third time was in the earlier season 8 episode "Rewitched" when she accidentally married Dex
ציטוט:
Phoebe: So much has happened over the last 8 years. So much has been gained and lost. Still, in some ways I feel like my life is really just beginning...and it was. For though I had loved before, I'd never really known love until I met Coop. A man who I shared the special little girl I had long ago forseen, but feared I might never have. Along with two other special little girls I had not forseen. I was suddenly s
כמה שאלות?: מראה+ התנהגות של פיבי מהפרק?(אהבתם, לא אהבתם?) *האם באמת האמנתם שהם היו בסוף ביחד? * מה דעתכם על הדרך שבה סיימו את עלילת פיבי?(טובה? רעה?) הייתם משנים משהו? אם כן אז מה?
וזהו היום מכושפות שודרה בפעם האחרונה על המסך
-הכוונה שזה הפרק האחרון בהחלט של מכושפות

always be me mc

New member
../images/Emo20.gifעונה על השאלות:

מראה+התנהגות- פיבי הייתה שלמות! וכזו חמודה!!!!!!!!! אהבתי למרות שבשלב מסויים התחיל להיות מתוק מדי הפרק והכול חח
חשבתי שראוי בגלל שזה הפרק האחרון שהם יהיו ביחד אז אפשר לומר שכן..אחרת לא היו מציגים אותו בפנינו.
סיימו את עלילת פיבי בצורה הכי טובה שאפשר!! ומה שהיא אמרה בסוף ולראות אותה מתחתנת ובהריון היה ממש מרגש
אז לא הייתי משנה כלום בקטע הזה! ותודה רבה לשלי שהסכימה לעשות את הסיכום המקסים!
ללא ספק אני אתגעגע לדמות של פיבי
ולסידרה כמובן.

עונה על השאלות../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

מראה+ התנהגות של פיבי מהפרק?(אהבתם, לא אהבתם?) אהבתי מאודדד היא הייתה פשוט מדהימההה בטירוףף כזאת חמודההה איך שהיא הייתה עם קופפ הם כאלה חמודים ביחד.....
האם באמת האמנתם שהם היו בסוף ביחד? ברורר ידעתי שהם יהיו ביחדד אבל היה איזה קטע שפיבי אמרה שקופ והיא פשוט נועדו להיות ביחד או משהו כזה...לפי דעתי האהבה היחידה והגדולה של פיבי הייתה קול הם באמת אהבו אחד את השני רק שהם לא יכלו להיות ביחד וזה היה ממש חבלל אבל הם היו מדהימיםם וכל כך מאוהביםם אבל גם קופ חמודד אז זה בסדר...
מה דעתכם על הדרך שבה סיימו את עלילת פיבי?(טובה? רעה?) הייתם משנים משהו? אם כן אז מה? לא הייתי משנה כלוםם! הם גמרו את הסדרה הכי טוב שאפשר לא יכולתי לחשוב על סוף יותר טוב למכושפות רק מה זירזו קצת את העיניינים עם החתונה של פיבי נורא רציתי לראות את ההכנות לחתונהה איך שפיבי מתרגשת וכאלהה אבל לא נוראא היה פרק נוראא מדהיםםם ומרגש... אני נוראא אתגעגע לסדרה המדהימה הזאת שליוותה אותי במשך 8 שניםם
ואני עוד יותר אתגעגע לאליסה מילאנו המדהימההה

West Doll

New member
עונה..../images/Emo26.gif

מראה+ התנהגות של פיבי מהפרק?(אהבתם, לא אהבתם?)
אהבתי הכל בפיבי בפרק הזה..היא היתה מושלמת ללא כל ספק
האם באמת האמנתם שהם היו בסוף ביחד?
כמובן...לא היו לסדרה להסתיים ולהשאיר את פיבי רווקה...ל]חות לדעתי..אז האמנתי שיביאו לה מישו
מה דעתכם על הדרך שבה סיימו את עלילת פיבי?(טובה? רעה?) הייתם משנים משהו? אם כן אז מה?
לא הייתי משנה כלום..העלילה של פיבי הסתיימה מעולה..היא נשואה באושר ויש לה ילדים..לא יכול להיות יותר טוב מזה
תודה רבה שלי..על הסיכום של הפרק

West Doll

New member
הטעויות...אוייי הטעויות../images/Emo7.gif

לא היו לסדרה להסתיים= לא היו נותנים לסדרה ל]חות= לפחות
אווף...מתסכל

למעלה