"מכושפות" עונה מי יודע כמה..

זהר7

New member
בהחלט שהגיע הזמן ../images/Emo13.gif

אחת מסדרות הרכש היותר טובות של ערוץ 3!!! אבל למה לתקוע אותה דווקא ביום שבת ודווקא בשעה כל כך עמוסה?

shiroshy

New member
בקשר למכושפות

יש לי שאלה אני לא ראיתי את העונה שלפני זאת ששודרה היום לא הבנתי מי מת? אך מת?ולמה ליאו עצבני? פליז תסבירו לי.... תודה

זהר7

New member
וואי די קשה להסביר עונה שלמה

אבל בקיצור לשאלותייך, מי שמת הוא כריס התינוק של ליאו ופייפר רק שבעונה שעברה הוא בא מהעתיד עוד לפני שכריס הקטן נולד (שזה היה ממש בפרק שניים האחרונים של העונה). מי שהרג אותו הוא גדעון שהיה בכיר ו"המדריך הרוחני" של ליאו שהוא סמך עליו אבל הוא בגד בו ורצה להרוג את וייאט... אכן טלנובלה שלמה :) בכל אופן בארבס שיתף פעולה עם גדעון בניסיון להרוג את וייאט ובגלל זה ליאו רוצה להרוג אותו! הכמה פרקים אחרונים של העונה היו מאוד מורכבים עם בלבול בין עולמות אבל זה בעיקרון עונה על השאלות שלך. אם תהיה לך הזדמנות אני ממליצה לך בחום לצפות בפרקים האלה כי הם ממש אדירים. טוב, אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות.

shiroshy

New member
תודה רבה רבה

רגע אז בן אחד של פיפר וליאו מת מה שאומר שהיה להם 3 ילדים ועכשיו יש להם 2??

NiM®0D

New member
כנסי לפה...

מישו בשם כריס בא מהעתיד כדי למנוע מוויאט להפוך לרשע כי בעתיד של כריס וואיט רשע וכריס חזר אחורה כדי למנוע את זה.. בסוף הסתבר שכריס הוא הבן השני של פייפר וליאו והאח הקטן של וואיט.. בסוף העונה גדעון שהיה חבר של ליאו רצה לחטוף את וואיט ולהפוך אותו לרשע אבל כריס הגן עליו ובגלל זה הוא מת.. אבל בסוף הפרק פייפר ילדה את כריס התינוק ככה שיוצא שכריס הלך וכריס חזר... ובקשר לליאו..הוא גילה שחבר שלו גדעון בגד בו עם בארבס והם הרגו לו את כריס ולכן הוא רוצה להרוג את בראבס(את גדעון הוא כבר הרג)... בסוף הפרק שהיה במוצ"ש פייג' ופיבי הרגו את בארבס...

liron919

New member
עזרה!!

אני ממש עקבתי בעונה הקודמת!! אני לא הספקתי לראות את הפרק האחרון שהיה במוצ"ש!! מישהו יכול
להגיד לי מה היה?? (ובאיזה שעה זה בדיוק מתחיל?) היה עד עכשיו פרק אחד?

always be me mc

New member
עונה על הקריאה לעזרה חח -->

אז עד עכשיו שודר פרק אחד של עונה 7 הפרקים של עונה 7 משודרים בימי שבת בשעה 19:44 ושידור חוזר של אותו פרק באותו יום ב12:24 (24 דקות אחרי חצות משהו כזה. ) תקציר הפרק מהאתר "צללים"- שם הפרק: אחיות לנשק בפרק הפותח את העונה השביעית, ליאו דורש נקמה בברבס על שעזר לגידעון בניסיונו להרוג את וואייט וכמעט הורג בכיר השם זולה. לאחר שזולה מזהיר אותן כי ליאו יומת אם לא יפסיק לרדוף אחר ברבס, פיבי ופייג' משכנעות את ליאו ללכת עם פייפר לחתונה של חברה אלא שאז שני אלים הינודאים נכנסים לתוך ליאו ופייפר ואם השניים ישכבו, היקום יחוסל. יצור של ראש משכנע את ברבס לתקוף את כריס, דבר הגורם לליאו להרוג את זולה. במקביל, פיבי מחליטה לצאת לשנת שבתון ופייג' נשבעת להציל את בית הספר לקסם מפני סגירה.

liron919

New member
אהה....

אז לא היו מי יודע מה התפתחויות... אני אראה היום...
-לירון-

always be me mc

New member
מתקנת את הטעות שלך--> גידעון לא רצה

להפוך את וייאט לרשע הוא רצה להיפטר ממנו, להרוג אותו.

למעלה