מכושפות.

CharmedRulez

New member
מכושפות.

מצטער שאני פותח הודעה חדשה אבל אליסה היא חלק גדול מאוד (מאוד) ממכושפות ולכן חשוב לי לכתוב את ההודעה הזאת כאן. בתחילת השבוע הודיעו שפורום מכושפות עומד להסגר, בטח ראיתם (אדם גם כתב את זה איפשהו פה אבל לא מצאתי את ההודעה), בכל אופן, אם מכושפות חשובה לכם, ואני מקווה שכן, אז בואו לעזור לנו ותמכו בפורום שלנו! בקישור המצורף אתם יכולים לראות את ההודעה שכתבתי בפורום תפוז משוב, בבקשה תגיבו שמה ותמחו כנגד סגירת הפורום! עזרו לנו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=168&msgid=110302296

בעד הרעיון../images/Emo70.gif

אבל נראה לי שתפוז מתנגדים לרעיון
חח

always be me mc

New member
אתה יודע עם כל האהבה למכושפות

ודווקא הייתה הרבה אהבה פעם(
) בכל זאת אני לא אצא נגד החלטת תפוז ואתמוך בפורום ולא רק בגלל ניגוד האינטרסים הנובע מהעניין אלא גם כיוון שבאמת ובתמים אני מסכימה עם החלטתם שהפורום כבר לא רלוונטי. סורי

always be me mc

New member
אפרופו מכושפות../images/Emo115.gif

היום דווקא התחשק לי לראות פרק ולזכור למה אני כל כך אוהבת את הסדרה ותופתעו אבל בדיוק בדקות הראשונות של הפרק נזכרתי מה אהבתי בו כל כך: הולי
אליסה
חוש הומור
ועל טבעי
4 מרכיבי הקסם שגרמו לי להתאהב בסדרה
ולמרות שיהיה עצוב כשפורום מכושפות יסגר ועצוב לי שוב שהסדרה נגמרה(עכשיו כשאני זוכרת בכלל על מה היא ומה מצאתי בה
). אני עדיין חושבת שאם לא משקיעים ואין מה לעשות בפורום אז זה הדבר הנכון לעשות
חוץ מזה שגם ככה תודה לאל בינתיים יש לי את הפורום הזה לשגע מדי פעם עם האהבה שלי לפיבי אותה גילמה אליסה המקסימה
ובאמת שלא יכולתי לבקש יותר מזה
(ושתבינו לגלות את מכושפות זה גם לגלות את אליסה מחדש כי כבר הרבה זמן שלא ראיתי אותה משחקת אז זה בהחלט הזכיר לי מה היא עושה והחזיר אותי לימים שבהם התאהבתי בה על המסך) המ.. זהו הייתי מוכרחה לציין את זה

always be me mc

New member
"יופי, שלמות, משחק מצוין ומראה נהדר"

או במילים אחרות אליסה מילאנו
ושמחה שאהבת

Natali Milano

New member
ואו גליה

כתבת מזה יפה וגם אני מתגעגת לפיבי כי הכרתי את אליסה יותר כפיבי חבל שלא מחזירים את מכושפות למסכים כי פיבי ופייפר עשו את כל מכושפות איך אני מתגעגת לפיבי השובבה החרמנית הרגישה האכפתית הטובה והכי חשוב
מכחסת השדים i love you

always be me mc

New member
לא יכולתי להסכים איתך יותר../images/Emo45.gif

גם לדעתי פיבי ופייפר(טוב וגם ג'וליאן ועוד כמה) עשו את הסדרה
גם אני מתגעגעת לפיבי הזאת
וגם לי עכשיו חבל שלא משדרים את הסדרה(ובפרט את העונה החמישית כי אז כולם היו יכולים להנות ולא רק אני
)

למעלה