מכחישי שואה

gabriela p

New member
מכחישי שואה

שלום שמי גבי ונתקלתי במצב שלא חשבתי שיקרה לי אבל קרה ומצאתי את עצמי מנהלת וויכוח מזעזע עם אדם שטוען כמה דברים מחרידים בנוגע לשואה ואני זקוקה לכמה עובדות שלא יכולתי להוכיח. ראשית הוא טוען שמספר היהודים שנרצחו בשואה הוא כחצי מיליון ושמספר היהודים שחיו באירופה לפני המלחמה הוא נמוך משישה מיליון ולכן בילתי אפשרי. בנוסף הוא ראה סרט דוקומנטלי בו מדענים טוענים שיכולת שרפת הגופות במחנה אשוויץ היתה בהרבה נמוכה ממה שטוענים היהודים ולכן בילתי אפשרי .... ושהשואה היא קונספירציה של היהודים הקשורה בכסף ולכן האנשים הכי עשירים ובעלי כוח בעולם הם יהודים ותאמינו או לא הוא הראה לי אתר אינטרנט ש"מוכיח" את כל זה ואפילו יש בו רשימה של כל היהודים בעלי כוח בעולם (ילצין יהודי? סתם סקרנות) בקיצור אני נואשת לקבל מידע סטטיסקי על כמה יהודים חיו באירופה כמה נרצחו בכל מחנה כמה שרדו וכמה יהודים היו בעולם בכלל בתום המלחמה ועל סמך מה ידועים המספרים. אם גם מישהו יכול להמליץ לי על סרטים דוקומנטלים באנגלית שמסבירים את זה או אתרי אינטרנט באנלית אני מאוד מאוד הודה שבת שלום ושנדע רק אמת

שלום מחפשת דוקומנטלים

נרשמת לפני ימים מספר ל- "תפוז" ושאלתך נראית קצת מוזרה. באיזו ארץ הנך גרה? מי המכחיש? את רוצה סרט על מספר היהודים? על הקיבולת של מחנות הריכוז ושל המקומות בהם הושמדו יהודים מחוצה להם? בכל מקרה, ניתן לחפש במנוע החיפוש על "הכחשת השואה" ו- "מכחישי שואה" ו- "יד ושם" ותמצאי חומר למכביר. אם יש טעם לנסות להתווכח עם מכחישי שואה - שהכחשתם נובעת, לדעתי, לא אחת מטעמים שאינם בורות - זו שאלה בפני עצמה.

gabriela p

New member
קצת יותר הסברים מצידי ובוקר טוב

סליחה על האנגלית , קשה לי עם המקלדת הוירטואלית. מקווה שזה בסדר. Hello, . Basically that person didn’t know anything about the holocaust till he watched a movie that claims to be scientific and historical prove (about quantities of people that were murdered etc and all kind of so called facts ) which was probably sawn in a very persuasive way. This person is close to me and he believe something that is unbearable and its very important for me to show him that this video is a manipulative and lying . but of course since that it the first time that he stop to think about the holocaust , and he was shown so- called facts I want to give him the real facts so he will at least have something to think about. Anyway I think it is important to explain to people that knows nothing about the holocaust what we can because my fiend for example was just been told lies and he don’t really care enough to seek for more information (which is the truth in that case) its as if someone will tell me about the massacre in Armenia which I know nothing about, I will probably believe the first thing I’ll hear only because I see no reason not too…. So I don’t really blame my friend for his ignorance, as any English he didn’t study that on high Scholl the way I did… its only urgent to me to prove the truth. So that’s it… I’ll go look for the information the web sites you’ve offered. Many thanks! G

אפשר בתמצית בעברית

שלום לך השפה האנגלית הצלי ברמה מאוד נמוחה צרפתית או ספרדית אין לי ביעה וגם שפתנו העברית אין לי ביעה . בכול מקרה תמונה אחד מסביר הכול לפי דעתי שמרכישה השואה אם בורים עם ארץ שלא למד בכלל כלול או שכלו פגוע בכבוד רב סבא אריה

gabriela p

New member
hola Saba Aria

Hola Abuelo Aria le contesto en español si no le importa. (me gustaria escribir en hebreo pero no tengo teclado( mi problema es que esta persona no niega el holocsto del todo solo dice que han matado solo medio millon de judios y no 6 como decimos nostros. es un poco complicado para escribir todo lo que dice pero segun lo que dice no habian 6 millones judios en europa antes de la guera y por lo tanto no es posible que han muerto tanto. si usted sabe cuantos jodios vivian en europa antes de la guerra me ayudara mucho saber este dato y tambien cuanto han sobrevivido la guerra . saludos y muchas gracias shabat shalom gabi

Dear Gabriela

Now you made yourself clear. I suggest that you click in your searh engine the words "holocaust denial" and you will find plenty of material to convince your friend. Besides, there are many books on it and if he reads, - it may be the best introduction to it. Gershon.

HOLA QUERIDA GABRIELA

שלום לך גבי הבנתי כול מילא לפי דעתי קבלת עצות תובות מהכותב גרשון וגם יתר הכותבים אינני מופתע כלל לשמוע איך מתבטעה הבן אדם הזה אם הפשר לקראו "בן אדם" ,הוא הראשון ולא אחרון אבל אין דבר יום אחד לא היו לו ברירה להכיר בעובדות . אני מאחל לך כול טוב אוס סבא אריה אבקש ממך סליחה שלא עניתי לך בספרדית DESCULPA

מדריך1

New member
הכחשת הזשואה

גבריאל שלום קבלת כאן,עצות טובות, ברצוני להוסיף- ישנו מסמך נאצי, בעברית ובאנגלית הנקרא- דו"ח ועידת ואנזה, במסמך יש פירוט על מספר היהודים הנמצאים בכל מדינה באירופה של אז, כולל צפון אפריקה. זה מה שהגרמנים חשבו. אפשר למצאו דרך גוגל או ביד ושם.

למעלה