מכיוון שאי אפשר לעדכן את הסקר

• פותח הנושא gp53
  • פורסם בתאריך

gp53

New member
מכיוון שאי אפשר לעדכן את הסקר

הנה אחד שאתם מוזמנים להגיב אליו בשירשור הזה: דיסק - כל שיר בנפרד או האלבום כיצירה? (זה לא מתייחס רק לאמריקן אידיוט) וכמובן שאתם מוזמנים לפרט למה ככה ולמה אחרת

WiseL

New member
אמממ

לא ניראה לי שזה משנה אבל אלבום כיצירה זה יותר יצירתי. אלבום כיצירה זה יותר מעניין אבל אני לא מעדיפה.

wommer

New member
את זה אתה יכול לומר על

פינק פלויד...("דיסק") וגרין דיי זה ברור שכל שיא בא בנפרד ואיך שבא לו.... :)

Thanos

New member
אלבום כיצירה

הרבה יותר מגניב, ככה לכל שיר יש משמעות נוספת בהתייחסות לנושא הכללי. ככה שזוכים משני הכיוונים, גם שירים יחידים יפים וגם בעלי משמעות נרחבת. חוץ מזה שאח"כ אפשר לעשות סרט על ה"יצירה" ואז זה סופר דופר מגניב.

coullette

New member
סופר דופר???

מה אתה תקוע בשנות השמונים?? עזוב אל תשים לב אני מעוצבנת כי אני רוצה לנסוע לראות את גרין דיי בהופעה..

zoe gra

New member
גרא

מממ אמריקן אידיוט זה יותר כיצירה נראלי.. אבל רוב הדיסקים כל שיר בפני עצמו:]

darklighter

New member
לא הבנתי כל כך את השאלה../images/Emo115.gif

אבל מה שאני יודעת שאצל גרין דיי בדרך כלל כל השירים באלבום יפים בניגוד לאמנים אחרים... אז בוא נגיד האלבום כיצירה....

coullette

New member
הכוונה היא

האם את מעדיפה להתייחס לכל שיר כנפרד כאילו עם התוכן שלו ולא לקשר אותו לשירים אחרים שבאותו אלבום.. או... להתייחס לכל האלבום כסיפור אחד שכל שיר הוא חלק מהסיפור כמו למשל באלבום אמריקן אידיוט השירים ביחד יוצרים סיפור.(על ישו מהפרברים שמתפצל לסנט ג'ימי ומאוהב במה שמה וכו').. אני מקווה שהבנת

darklighter

New member
אה הבנתי....../images/Emo115.gif

לדעתי אמריקן אידיוט וWARNING הם אלבומים שהם אלבום כיצירה ויש בהם סיפור... ובאחרים כל שיר הוא עם תוכן נפרד...

למעלה