מכיוון שהפורום שודרג, השאלה הפעם

מכיוון שהפורום שודרג, השאלה הפעם

היא לגברים שבינינו [כן, תומר, גם לך
] - כבר היה פה דיון על זה בעבר אבל מאז השתנו פה כל הפרצופים, או ליתר דיוק - הניקים, אז נעלה את הדיון שוב. האם בחורה פסולה בעיניכם או נחשדת רק בגלל שהיא שכבה עם X גברים?

duduamar

New member
בגדול - לא.

אבל בחורה ששכבה עם כמות אסטרונומית - זה מעיד על משהו באופיה, שימנע ממני לצאת ממנה. אבל באופן כללי - אני לא מסתכל על העבר המיני בבחורות.

אוקיי, בא ננסח את השאלה יחסית אלייך

אם אתה שכבת עם יותר בחורות ממה שהיא שכבה עם גבירם, זה עדיין יפריע לך?

duduamar

New member
חשבתי שאת מתכוונת ההיפך...

לא חושב שיש גברים שיפריע להם שיש להם עבר מיני יותר עשיר. להיפך - זה מצב חיובי לרוב המכריע שלנו לדעתי.

יכול להיות שבגלל העייפות אני מטעה..

הנקודה היא כזו - אתה טענת שאם בחורה שכבה עם מספר אסטרונומי של בחורים, היא דיי 'פסולה' בעינייך. השאלה עכשיו היא כזו - האם אסטרונומי הוא ביחס אלייך או בכללי?

duduamar

New member
כל אחד ודעתו...

אני לא מדבר אסטרונומית ביחס אליי (כי זה יצא ממש מעט חחח), אלא הרבה לדעתי. יש הבדל. וזה כמובן משתנה לפי הגיל. למשל - פעם מישהי אמרה לי שאני הייתי ה29 שלה, והיא בת 24. לדעתי זה המון. עם בחורה כזו אני לא אכנס לקשר רומנטי. אולי זה רדוד, פרימיטיבי ושובניסטי, אבל ככה אני חושב. אני קצת שמרן עדיין בקטע הזה.

דוVשה

New member
ז"א שאם אתה שכבת עם כמות יותר גדולה

של נשים מכמות הגברים שהיא שכבה איתם, עדיין היא תהיה פסולה בעיניך? ולהמחשת הדוגמא: בחורה - שכבה עם 20 גברים. דודו - שכב עם 22 נשים. זה אומר שתגיד שהיא שכבה עם יותר מדיי וזה פסול בעינייך?

duduamar

New member
שאלה תאורטית מדי...

אולי אם הייתי שוכב עם 22 בנות הייתי חושב אחרת. סקס בשבילי הוא לא דבר של מה בכך, אלא רק כשהוא מגיע עם כל החבילה הרגשית בנוסף. ולכן - לא היו לי פרטנריות למיטה כחול אשר על שפת הים. ולכן אני חושב כמו שאני חושב. אני לא יכול לחשוב איך הייתי חושב במקרה שתיארת, כי זה פשוט לא אני.

דוVשה

New member
מממממ....

"חושב כמו שאני חושב" אומר את זה? "לא חושב שיש גברים שיפריע להם שיש להם עבר מיני יותר עשיר. להיפך - זה מצב חיובי לרוב המכריע שלנו לדעתי"

duduamar

New member
את המשפט השני אמרתי באופן

כללי מאוד, ודי בהכללה גורפת, שכמובן יש לה הרבה יוצאים מן הכלל. בגדול אני מאמין שזה שדי נכון, אבל לא כל הגברים יחשבו כמוני. כמו שאמרתי - תיאורטית אם הייתי שוכב עם 22, לא חושב שהיה מזיז לי שהבחורה שכבה עם 20. מכיוון שאני לא שכבתי עם 22, אז כן - 20 יראה לי די הרבה.

דוVשה

New member
אוקיי, אני אהיה יותר ספציפית.

רציתי לדעת אם מבחינתך האישית בלבד [לא בהכללה גורפת] עבר מיני עשיר הוא משהו חיובי.

duduamar

New member
אוקיי

אני אענה לפי דעתי האישית בלבד - אני לא דורש שבת הזוג שלי תהיה בתולה כמובן, וחשוב לי שגם דעתה בנושא סקס תהיה כמו שלי, הווה אומר - רק בתוך מערכת יחסים. היות ובחורה באיזור הגיל שלי בד"כ לא תחווה יותר מ5 מערכות יחסים רציניות, לכן לדעתי הערך של בחורה ששכבה עם, נגיד מקסימום 10 גברים, ירד בעיניי וספק מאוד אם הייתי יוצא איתה. הצלחתי להעביר את דעתי בצורה ברורה?

דוVשה

New member
ת'אמת? סיבכת הכל ../images/Emo3.gif

כולה שאלתי אם לדעתך האישית בלבד, עבר מיני עשיר הוא דבר חיובי. אצל גברים ואצל נשים. ואגב, אני יודעת שכתבת 'בד"כ', אבל זו הכללה יותר מדיי גדולה, כי יש בחורות שבגילך חוות מערכות יחסים רציניות שעולות פי אלף מונים על המספר 10. יכולה להיות בחורה שמערכת היחסים הראשונה שלה התחילה בגיל מוקדם ויכולה להיות בחורה שמבחינתה מערכת יחסים רצינית היא מערכת יחסים של חודש. זה לא רק הכמות זו גם האיכות =]

duduamar

New member
גם את סיבכת לא מעט...

תמיד יש מקרי קצה יוצאי דופן בגדול. לבחורות באיזור גילי היו בסביבות ה5 מערכות יחסים רציניות. ברור שיש יוצאות דופן, גם כלפי מעלה וגם כלפי מטה.

דוVשה

New member
דודו, לא רק שלא ענית לי על השאלה

אלא שוב קבעת עובדה שאתה לא יכול לדעת אם היא נכונה. כל אחד מסתכל על ההגדרה של 'מערכת יחסים רצינית' בצורה שונה, אז איך אתה יכול לקבוע דבר כזה?

duduamar

New member
אמרת לדעתי לא?

לא ניסיתי לקבוע שום עובדה. אמרתי את דעתי האישית בלבד. ואני אפרט שוב (הייתי גם מנקד אם היה לי כוח): בחורה ששכבה עם לא מעט גברים מחוץ למערכות יחסים (לא מדבר עם סטוץ פה או שם, כי זה לא לכולם היה, אלא למשהו יותר שיטתי) - עם אחת כזו לא ארצה לצאת.

דוVשה

New member
הייתי גם מנקדת, אבל אינני יודעת איך

שאלתי הייתה פשוטה, האם עבר מיני עשיר הוא דבר חיובי, גם לגברים וגם לנשים, על סמך המילים האלו "לא חושב שיש גברים שיפריע להם שיש להם עבר מיני יותר עשיר. להיפך - זה מצב חיובי לרוב המכריע שלנו לדעתי." ואני אנסה לפרט יותר. הכוונה שלי היא לא אם תרצה לצאת איתה או לא [את זה כבר מיצינו] הכוונה שלי היא דעתך, אם אתה חושב שעבר מיני עשיר, לגברים ונשים הוא דבר חיובי. זהו. ברור?

duduamar

New member
אנחנו צריכים לעבוד על התקשורת שלנו

בכל מקרה - עבר מיני עשיר לדעתי הוא לא דבר חיובי. אבל מצד שני - הוא לא כזה שלילי, תלוי בנסיבות. אם זה מראה שהגבר/בחורה - פשוט חיו מסטוץ לסטוץ אז זה שלילי, אבל אם לא - אז זה לא שלילי.

דוVשה

New member
הללוייה.

אז לסיכום [מסכם וסופי לחלוטין], אם מישהי אומרת לך שהיא הייתה ב-10 מערכות יחסים שמבחינתה הן רציניות, וכל מערכת יחסים ארכה חודש- חודש וחצי [ומבחינתה הן הכי רציניות שיש] משמע שהיא שכבה עם 10 גברים, אז איתה כן היית יוצא? זה היה מראה שהעבר המיני העשיר שלה בסדר?

duduamar

New member
אכן כן

עבר מיני כשלעצמו הוא לא בעייתי והוא טבעי. עבר מיני של סטוצים רבים - זה כבר שלילי מאוד לדעתי.

למעלה