מכיוון שהפורום שודרג, השאלה הפעם

ואם היא "חזרה בתשובה"

אנשים משתנים, עוברים תקופות בחיים. אם תגיע מישהיא שהיתה בעבר פרפרית, והיום עשתה שינוי של 180 מעלות, אתה תוכל לקבל אותה כמו שהיא?

duduamar

New member
לא יודע אם רשמתי את זה בשרשור

ואני לא אקרא אותו שוב, אבל אכן - אני לא אפסול על הסף בחורה שכזו, אלא זה פשוט ירתיע אותי טיפה, ואם אפשר לומר - יוריד קצת נקודות מערכה. אבל לא על זה לבדו יקום ויפול הקשר.

אם ככה

אז אני מרשה לך

Vdrums

New member
לא. כל עוד היא לא תשכב עם Y

גברים שהיא תהיה איתי

seeyou

New member
שכבה עם X גברים?לא פסולה לגמרי!

אישית?
-לא הייתי מציין את זה לכול המשפחה-חברים-שכנים.... אצל האסקימואים היה נהוג לתת את האישה למבקר באיגלו שלו... ישנם גם זוגות נשואים אפילו עם ילדים שדוגלים לסקס ללא גבולות(החלפת זוגות)-אבל בפיקוח של הבן-בת זוג. יוסי

Kingeh

New member
בדיוק דיברתי על זה בפורום אחר

לדעתי, עבר מיני עשיר כמו כל דבר יכול להועיל מאוד לבני הזוג. זאת אומרת שאני לא אפסול מישהי בגלל שהיא שכבה עם בחור אחד, שניים, עשרים, שלושים או חמש מאות. סקס ורצינות בקשר אינם תלויים זה בזה. אם אני רוצה קשר איתה והיא איתי אז זה לא יתקשר לסקס שהיה לה. ואם אנחנו רק בקטע של סטוץ אז בכלל לא אכפת לי אם היא שכבה עם כל סין. הקשר שאנשים עושים בין סקס ומערכות יחסים הוא שגוי לדעתי.

seeyou

New member
../images/Emo8.gif-עשרים, שלושים או חמש מאות?

סקס ורצינות בקשר אינם תלויים זה בזה? אני קצת חולק על זה! אפילו "טכנית" לא מתקבל על הדעת בחורה אשר טעמה כמות גדולה של זרגים לא תסתפק למערכת יחסים רק עם גזר גמדים אחד!.... היה לי שכן שוטר שהתחתן עם פרוצה... בהתחלה היה ממש זוג יונים...אחרי זמן מה נודע לבעלה שהיא פתחה בית זונות בביתה בשעות שבעלה היה במשמרת...

Kingeh

New member
איפה הקשר?

גבר שהיה עם המון נשים, יתרגל לכוס אחד בדיוק כמו שגברת מתרגלת לזין אחד. חוץ מזה שאלו שרוצים להיות נאמנים אחד לשני יהיו נאמנים בלי שום קשר לעבר שלהם.

seeyou

New member
כן-../images/Emo45.gifיתרגל לכוס אחד בגלל ...

עייפות החומר-
בגילך קשה להבין!

למעלה