מכיוון שהפורום שומם...

• פותח הנושא afon
  • פורסם בתאריך

afon

New member
מכיוון שהפורום שומם...

החלטתי לפתוח שירשור שבו כל אחד ייכתוב מה החלום שלו לגבי סקי\סנובורד?

afon

New member
החלום שלי...

הוא לטוס לאלסקה ושם לעלותת על מטוס קל שיצניח אותי ואני יצנח ומפסגת ההר געש אני יעשה סקי עד לממטה ושם אני יעשה טיפוס קרח... (שילוב של כל ענפי הספורט שאני אוהב...)

alonaski

New member
../images/Emo99.gif אגלה לך את שלי...

החלום שלי... להגיע לרמה של המקצוענים שעושים "הליסקי" - עם סנובורד! ולגלוש מקצות האלפים הבתוליים שרגל אדם או חיה לא דרכה שם... ואין שום קוליסים... ולרדת במהירות מדרונות בתלילות של 90 מעלות... בקלילות!!...

liran87s

New member
שיט !! כל ההשקעה וזה נמחק, זאת כבר

ההודעה השניה
עוד פעם אחת ואני רוצח את הוובמאסטר פה, הוא יבחר את הסכין מהאוסף שלי, ואם זאת לא תשלח טוב אז זה גם יהיה החלום שלי ואני תמיד מגשים חלומות !!

liran87s

New member
בקיצור, יש לי שתיים, ולווב מאסטר יש

מזל היום !! אז ככה, לעשות טיול של חודש חודשיים בקנדה (עוד לפני הגיוס !!). את השני לא אוכל לפרט כי הוובמאסטר החליט שהתמונה שלי לא תעלה ויהיא מה !! אז לצורך העניין, אני רוצה לרצוח את הוובמאסטר !!

alonaski

New member
חחח... לירן תרגיע!! ../images/Emo140.gif

אני מזדהה איתך... כתבתי מכתב פתיחה ארוך ומפורט מי אני, מה אני, למה אני... ומי זה - יאיר.... והכל הלך פאייפן!!
לא נורא!!! ישנן צרות גדולות מזה!!!

drz400e

New member
הליבורדיג בבק-קאונטרי של ויסלר

חלום ענק.שלג בתולי עם פאודר בעומק שתי מטר!!!!קירות היסטרים וגלישה במקומות שלא היה בהם אף אחד.פאודר!פאודר!פאודר!פאודר!פאודר! רק מה.יש גם נימה רצינית וצריך לזכור שהשנה נהרגו כבר כמה גולשים בבק-קאונטרי של ויסטלר בשתי מפולות שלגים שונות.

למעלה