מכיוון שזה כבר לא קופץ וזה ארוווווך

Vdrums

New member
מכיוון שזה כבר לא קופץ וזה ארוווווך

אז: אישה שבכבודה ובעצמה מחליטה לעשות כסף מהגוף שלה (ואני מתכוון אך ורק לדוגמניות של פלייבוי שבסך הכל מצטלמות בעירום ולא עושות שום דבר מעבר לזה) וזה מה שהיא רוצה והיא מקבלת כסף ותשומת לב(כן, יש אנשים שמחפשים תשומת לב מרובה) אז שיבושם לה. מה הבעיה פה? לא חסר חרא במדינה, ופלייבוי זה לא מה שיהרוס את התרבות כאן. לראות בחורות עם מינימום בגדים בקליפים של אמ טי וי נמרחות על גברים וכו' זה יותר טוב? המורדים זה יותר טוב? תוכניות כמו ויי בלילה, איה ושירלי ועוד תוכנית סקס שהיתה בלווין שאני לא זוכר את שמה, זה בסדר? על זה אף אחד לא דיבר, אבל פתאום יש ערוץ עם אישה ערומה שרואים בו קצת ציצי אז כולם קופצים. לא חסר סרטים בטלויזיה שמציגים סצינות מין וזה יותר ממה שמראים בפלייבוי. גוף נשי זה דבר יפיפה ועובדה שהוא מושא לציור ופיסול ומשתמשים בו המון באומנות (עובדה שרוב ציורי מודל העירום הם של נשים ולא גברים) וגם בעבר היה נהוג לצייר נשים ערומות, אז למה ציור זה בסדר וצילום לא? זו גם אומנות.

Vdrums

New member
ואפרופו פלייבוי

יש גם עיתון שנקרא פלייגירל (PLAYGIRL) וזה ההפך לפלייבוי מן הסתם, אז מה אתם חושבים על זה? גברים שמצטלמים בעירום תמורת כסף. עיתון לנשים כמו שפלייבוי לגברים. האם זו השפלה כמו לנשים? אם היו מביאים ערוץ כזה לארץ?

lala897

New member
תראה..

א.אמרתי לך זה שהאשה בוחרת לעשות את זה זה לא הופך את זה לפחות משפיל. ב.אין לי בעיה שיהי את הערוץ הזה רק אמרתי שלדעתי זה דוחה ולדעתי גם זה שבנות הולכות עם מינימום בגדים זה דוחה וגם כל שאר הדברים שהזכרת. ג. גוף נשי זה דבר יפהיפה. מסכימה-אז מה? אבל מי שעושה מגופה אפילו שהוא יפהיפה כלי לפרנסה זה משפיל מי שמראה אותו בצורה זונתית זה דוחה. כל ההתפלספות בסקס עושה אותו לדבר זול זנותי והמוני וחבל להרוס.

Vdrums

New member
מבחינתך זה משפיל

מבחינתה לא. עובדה שאי אפשר להתווכח איתה אלא אם תדברי עם בחורה כזאת. למה זה מפריע לך שבחורה משתמשת בגוף שלה למטרות רווח עצמי? זה בדיוק מה שעושות דוגמניות אופנה. זה אותו דבר.

lala897

New member
זה לא מפריע לי

שתעשה מה שבא לה זה לא הענין. אני טוענת שזה דוחה ומשפיל ותאמין לי שלא מזיז לי חתיכה אם היא תעשה את זה. רק מה שאני טוענת שזה שהיא לא מרגישה שזה משפיל זה בגלל שהחברה מכניסה את הענין שמה שיש לאישה זה גוף וזה מה שחשוב ולכן יש לה גוף פצצה אז למה שתחשוב שזה משפיל להציג אותו. אני טוענת שהבעיה היא בחברה, בחינוך.

Yanchu

New member
סליחה,

זה ממש לא אותו הדבר כמו אופנה. שום קשר בין השניים. להראות את הגוף שלך בעירום בשביל מטרות רווח עצמי? סליחה, לא תמצא מיליונרים שעושים את זה. אנשים שנקלעים למשברים כלכליים עושים את זה. מנצלים את חולשתן וחושלתם של האנשים שנקלעים למשברים כלכלים, ומשפילים אותם בשביל שהם יוכלו להביא פרנסה הביתה. אל תקשקש לי שבחינתה זה לא משפיל, אין לך מושג כמה זה משפיל מבחינתה. בחיים שלך לא שמעת על נערות כאלו שאמרו שזה משפיל?? נו באמת.

yoyo10

New member
תומר יש עוד כמה נקודות שצריך להתיחס

נכון זאת בחירה של הנשים האלה וגם בחירה חופשית של הצופים בהן אבל בערוץ הזה לרוב מראים נשים שהן לא בדיוק נולדו ככה זה לא מתנת הטבע והרבה פעמים גברים ובעיקר נערים צעירים מקבלים תפיסה מעובתת של גוף האישה. רובם משלימים פערים במהלך השנים אבל אלה שלא.................

פלסטיק

New member
זה כך גם בכל הפרסומות

וכל הסרטים דרך אגב גם הגברים שם בד"כ לא עם קרחת וכרס אלא דומים יותר לשוורצנגר או דודי בלסר אבל גם סטלון באמת לא מפיל מסוק עם חץ וקשת, הריסון פורד לא נשיא ארה"ב לא הצליח להשתלט על מטוס עם חוטפים ולגלוש על חבל למטוס אחר בגובה 10000 רגל אנשים אמורים להבין שסרט זה סרט. אנשים ועלילה לא כמו בחיים. אם מישהו לא מצליח להבחין בזה זה האשמה היא לא בסרט או בטלויזיה

yoyo10

New member
לכן לא אמרתי שצריך לפסול את הערוץ

לפעמים לאנשים יש מחשבה מעובתת כמו לדוגמא מה הקשר בין רצח ג'ון לנון לתופסן בשדה השיפון

פלסטיק

New member
יש הרבה תאוריות קונספירציה

האמריקאים מאוד אוהבים את זה וגם אצלנו כבר הנושא החל להתפתח התפסן בשדה השיפון סתם ספר טוב, מומלץ

yoyo10

New member
בהחלט ספר מומלץ

שהייתי בתיכון קארתי אותו בערך 3 פעמים

haimw32

New member
yoyo10,באמת את חושבת שהגב.......

שהגברים חושבים שזה הגוף הטבעי שלהם ? אנחנו לא מטומטמים

yoyo10

New member
לא כתבתי שכולם חושבים ש.........

אבל תתפלא יש כל מיני אנשים

מתנדב

New member
תומר, כל פרסום שמכיל בו...

סקס, או בכלל של אישה ערומה, אני לא תומך בזה, ואני נגד זה, ואפילו לנשואים, ואני יסביר לך גם למה, לפעמים הבעל רואה בחורה באמת יפה בטלויזיה, חשופה לגמרי, בדרך כלל אותו בעל מהרהר, על אותה אישה, וממילא אשתו כבר נקראת זול אצלו, והגוף שלה זה לא כמו הגוף שהוא ראה בטלויזיה, ומה שקורא הלאה, שאותו אחד, הולך ומחפש אישה יפה, ואז מתחילים הבגידות, ואחר כך זה כבר תהליך של גירושים, ולפעמים נהרסות משפחות שלמות רק בגלל תאווה כלשהי אחרי בחורה שראו בטלויזיה... ואותו הדבר גם לגבי הנערים, שעדיין לא נשואים, הם בגיל צעיר רואים דברים כאלו, ולא פלא אחר כך שיש סיפורי אונס, רק בגלל שהם רצו למלאות את תאוום, אחרי גוף של בחורה... לכן מכל הבחינות שרק תסתכל על זה, אתה תמצא יותר חסרונות מאשר מעלות, אם קיים בכלל מעלות לזה...

למעלה