מכיוון שכולנו כאן חביבים ומורבידים

Gixxer600®

New member
מכיוון שכולנו כאן חביבים ומורבידים

שכל אחד יפרט מה הדרך המועדפת להפרד מהעולם אני אתחיל אלפי Paper Cuts קטנים על כל גופי כשאני מחכה למות מאיבוד דם, ומשעשע את עצמי ע"י זריעת מלח על הפצעים

M.Z

New member
מריחת הדיסק הקידמי בגריז

וכניסה לאיילון דרום ב- 8 בבוקר, בפול גז, על 130 לתוך התנועה הסואנת. גם פאן, גם ריגוש, גם חוסר אפשרות להציל את עצמי גם אם פתאום השתפנתי והתחרטתי, גם יאפשר לי לעבור 100 מטר לפחות ושכולם יגידו "וואוו, תראו את המטורף הזה, הוא עוד ימות ככה" ואז שניה אחרי זה שיגידו לעצמם "בשביל מה פתחתי את הפה, בגללי הוא מת" וישנו עם התחושה הזו עד סוף ימיהם. כי אם אני מת בעולם הזה, אין שום מניעה שגם אחרים יסבלו בגללי.

Gixxer600®

New member
פול גז על 130 ../images/Emo3.gif

הילוך ראשון כן?

M.Z

New member
תעשה טובה ותחביא את עצמך טוב?

אני חושב שאני היחיד פה שרוכב בגאווה על אופנוע משושלת הרייך, יא "רוכב יפני" שכמותך. וכן, "אצלנו" החפזון מן השטן, עדיף לעשות עבודה לאט אבל ביסודיות...

M.Z

New member
אז מה?

כל יהודי שהיה נתפש בשואה ונשלח לרכבת היה צועק "אבל יש לי חבר טוב מאוד שהוא גם טהור גזע" אתה יודע כמה זה עזר להם נכון?

כRובי

New member
זה בגלל מה שאמרתי על שהייתי

מוסר אותך למשחררים הגרמניים תמורת ק"ג תפ"א ? אז ככה ? נתפס לקטנות ? ושובר את האגן שלהן ?

M.Z

New member
לדעתי עד כמה שיצא לי להכיר אותך

אתה בדיוק מסוג האנשים שהיו מסתכלים לקאפו בעיניים ואומר לו בקול מלא תחנונים: "אל תהרוג אותי, יש לי אשה ושלושה ילדים, תהרוג אותם".

כRובי

New member
דוגרי ?

פיגוע התאבדות בלב הקאסבה של שכם.. ולמה ? כדי שלמתנחלים יהיה לא נעים ואפילו...המממ...מביך. תארו לכם - לעלות לקברו של "כRובי הגבר" ולהעריץ ספרים שנכתבו עליו. פאדיחות.

למעלה