מכיוון שכן הבעתם התעניינות..

גיא17

New member
מכיוון שכן הבעתם התעניינות..

אז נתחיל בסקר [שאין סיכוי שיביא לויכוחים
] תקליט מועדף [ואל תכתבו סתם את השם, תפרטו למה, מה אהבתם בו במיוחד, מה הייתם משנים בו, מה לא אהבתם...] את שלי אני אכתוב עוד מעט...

בלבלה

New member
"אביב גפן 3"

יש לי 7 דיסקים שלו ואת הדיסק הזה אני הכי העדפתי... אני לא יודעת למה, אבל השירים שם נראו לי הכי יפים שלו, נכון שיש לו עוד שירים פצצות אבל את הדיסק הזה הכי העדפתי. במיוחד את השיר "הכי קרוב לבד"...

S BAZE

New member
תגובה לסקר של גיא 17 ../images/Emo65.gif

תקליט מועדף עלי זה חלולים ביגגל הגרנג´ והגיטרות המנסרות ושזה תקליט שלם {כימעט} שכולו מחאה חברתית ואמירה נוקבת של המצב בארצנו שאני הזדהתי איתה באופן מושלם למרות שהתקיט הזה לא מכר הרבה בישבילי הוא הכי טוב שלו למרות שאת חלומות גדולים אני היתי מוותר עליו הוא לא שיך לאלבום למרות שגם הוא גרנג´י ורעשני השיר שאני הכי אהבתי באלבום זה חדר קטן שיר מהמם לכל הדעות שמדבר על מישוא שניפרד מיכלם ליפני שהוא " מחזיר ציוד " למרות שהןא לא רועש אבל הוא שיר פצצה

shay or eli

New member
יש כמה

לילות לבנים, עכשיו מעונן ויומן מסע. גוועלד!!!!! הוא אמר "יומן מסע"!! זה כזה לא מחאה ויש לאביב דיסקים כל כך יותר יפים! חחחחח... סתם. האמת, אני פחות מזדהה עם המסרים של גפן ויותר אוהב אותו בגלל המוסיקה, כך שהמולדת האהובה בקושי מפריעה לי...

yellow cheese

New member
המכתב..... ../images/Emo13.gif

זה דיסק שיש בו המון.... המילים בו מדהימות... וחוץ מזה השיר שאני הכי אוהבת נמצא בו: "מרד הדמעות" שכל כך רלוונטי למצב שאנו נמצאים בו ותמיד נמצא בו.....המצב המדיני המעורער! אחלה סקרים גיאגיא...
תמשיך כך! אתה מוסיף אקשן לפורום אח שלי...
ברוך הבא! שירלי-מנהלת הפורום!

Bunny_girl

New member
שירלי אני תומכת !

המכתב ! דיסק כל כך טוב !! ביי ביי ורד 82659704 שירלי שלחי לי הודעה או שאני יזרוק עלייך נעל !

וואו..זה קשה!

טוב אז... שומקום השלישי חלולים המכתב הכי הכי הכי אהובים עליי השלישי פשוט מדהים... היתה פה מישהי שאמרה שהוא לא שווה ת´95 שקל שלה.. אז הוא שווה ביותר!!!! דיסק פשוט ענק בעצם את כל הדיסקים שלו אני נורא נורא נוראא אוהבת חוץ מלילות לבנים ויומן מסע... הם חביבים אבל הישנים הרבה יותר מהם.. טוב ואם אני אתחיל לפרט עכשיו למה וכמה ובלה אז זה לא ייגמר אז קיצר... אוהבת
נטע

גיא17

New member
ותשובתי היא...

אביב גפן 3. התקליט פשוט מושלם מכל הכיוונים, אם אלה השירים [שלהוציא את כבוד אני בטוח שכולם נכתבו עלי! ולא איכפת לי מה תגידו..], החוברת [מדהימה!], התקופה- 94, אביב הרבה זמן לא על הבמה, יש לו כבר קהל מבוסס והרבה רעש תקשורתי מסביב, הוא צעיר אבל כבר מנוסה מוזיקלית, ואיך אפשר לשכוח- הדיסק שעשה את ערד! רק בגלל זה הוא צריך מעמד מיוחד... לא התחברתי כל כך לכבוד [לא שזה שיר רע, זה שיר מצויין, הנושא אחלה רק לא מדבר אלי כל כך], אז הייתי מעדיף דאביב היה מכניס את עניין [או משל, או כמובן שניהם] במקומו [או בנוסף] . והאמת.. הכל בגלל פרופיל ;)

גיא17

New member
כל מילה מיותרת

חוץ מזה שכבוד זה ה-שיר! היה צריך להוסיף את עניין ומשל ולהשאיר את כבוד.. פשוט להוסיף 2 שירים.

למעלה