מכיוון שנידתם את ארון\ית

cold fire1

New member
מכיוון שנידתם את ארון\ית

צריך לעשות מילוי מקום לשרשור היומי, עושים תורנויות (אל תשימו לב לכל מיני שטויות שאני אומר, אני מסטול מאנטיביוטיקה:\

קיר קמט

New member
באתי הביתה

אכלתי משהו כמו 12 ביסקוויטים קטנים כאלה ואז עשיתי לעצמי מנה חמה - פסטה ברוטב עגבניות. רק שכמות הנוזל הייתה גדולה מדי, אז הוצאתי חלק מהנוזל באמצעי שאני משתמש בו כבר כמה שנים (ואני שם יותר מדי מים בכוונה בשביל זה
) - למרות שהפעם שיניתי את האמצעי. בדרך כלל אני לוקח פיתה וטובל בפנים, וזה סופח נוזלים ונותן יופי של אוכל
היום לקחתי פריכיות אורז ושמתי במקום
חמש פריכיות, נדמה לי.

ET forever

New member
אמ...

אני אכלתי נקניקיות, הן יצאו לי פחות שרופות מתמיד, אני אוהבת אותן שחומות...אבל מישהו הנמיך את האש בכוונה...:(

חןשסק

New member
אני אכלתי../images/Emo42.gif

כלום
היה אוכל שאני לא אוהבת (פתיתים ונקניקיות
) ודילגתי על ארוחת צהריים. עכשיו אכלתי 2 בורקסים. אולי זה ישתיק לי את הבטן עד מחר בהפסקת אוכל
למי שתהה למה אני לא אוכלת נקניקיות אז זה בגלל שפעם מצאתי בהן חתיכות קשות כאלה, והסתבר שאלו עצמות
, ואמרתי לעצמי אולי זה רק באלה וניסיתי שוב עם נקניקיות אחרות וקרה אותו דבר, ותסלחו לי אני לא אוכלת עצמות ושאריות של בשר שנראות כמו צינור תמוה למדי
(פריקת עצבים על נקניקיות)

NoWords

New member
לאפה....../images/Emo9.gif נ"ש - - - מילקייייייי

הידעתם שהקצפת במילקי עשויה מעצמות של פרה?
היה על זה המון בעיתונים.... (חח לפני כמה חודשים) אם תשימו לב, כל המילקים בסופר נשארים על המדף

אני אכלתי אורז

אני אוכלת כל יום אורז , אם לא אז תפו"א או ספגטי . אבל בעיקר אורז. האורז שאכלתי היום היה עם שקדים וצימוקים . תודו שזה מרתק אותכם !

cold fire1

New member
אורז לא עודה מעצורים?

עזבי אל תעני.... אמ. אכלתי אמממ כדור אנטיביוטיקה נחשב?

guysc

New member
מעצורים עושים חברות המכוניות

אורז אם כבר,עושה עצירות.

למעלה